Pukkelpop-up

Afleveringen
13:40

Jukebox met concertbeelden van Woodie Smalls, The Kills en Amongster

Verlopen 3,0 33 x
De beste vibes op Pukkelpop komen nog altijd van het podium. Geniet van concertbeelden van Woodie Smalls, The Kills, Amongster en Anne-Marie. Ontdek het nu.
42:43

Vrijdag 19 augustus

3,0 27 x
Vrijdag 19 augustus van Pukkelpop-up is uitgezonden op vrijdag 19 augustus 2016 om 14:24 uur en was te zien op Canvas.
42:43

Vrijdag 19 augustus

3,0 39 x
Ilse Liebens praat je onder de lunch helemaal bij over Pukkelpop. Ze gidst je door de muzikale hoogtepunten van donderdag en blikt vooruit naar vrijdag.
16:16

Jukebox met concertbeelden van Coely, Gavin James tot Warhaus

Verlopen 3,0 62 x
Jukebox met concertbeelden van Coely, Gavin James tot Warhaus van Pukkelpop-up is uitgezonden op donderdag 18 augustus 2016 om 22:55 uur en was te zien op Canvas.
16:16

Jukebox met concertbeelden van Coely, Gavin James tot Warhaus

Verlopen 3,0 49 x
De beste vibes op Pukkelpop komen nog altijd van het podium. Geniet van concertbeelden van Coely, Gavin James, Warhaus en Edward Sharpe and the Magnetic Zeros.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.