Radio Gaga

Afleveringen
49:47

Abdij van Averbode

3,7 163 x
In de laatste aflevering zoekt Radio Gaga de rust op binnen de muren van de abdij van Averbode.
47:10

De Markgrave, voorziening voor blinden en slechtzienden

3,8 204 x
De Markgrave vzw is een voorziening voor blinden en slechtzienden. Joris en Dominique maken er hyperlokale radio voor de beste en meest getrainde luisteraar.
15:00

Wijk Meulenberg

4,3 301 x
De multiculturele wijk Meulenberg kwam in het verleden vaak in het nieuws door drugstrafiek en criminaliteit. Het afgelopen jaar bleef het erg rustig...
49:42

Palliatieve Zorg Coda, Wuustwezel

4,0 647 x
Voor de aflevering van 1 november trekken Joris en Dominique met een bang hart naar Wuustwezel, naar de groene tuin van de palliatieve zorg van Coda vzw.
46:42

Benidorm, Spanje

2,5 388 x
Benidorm, het lijkt wel het grootste openlucht geriatrisch centrum van Europa. Helaas is het leven er niet altijd rozengeur en maneschijn..
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.