Radio Gaga

Afleveringen
49:47

Abdij van Averbode

Verlopen 3,7 479 x
In de laatste aflevering zoekt Radio Gaga de rust op binnen de muren van de abdij van Averbode.
47:10

De Markgrave, voorziening voor blinden en slechtzienden

Verlopen 4,0 309 x
De Markgrave vzw is een voorziening voor blinden en slechtzienden. Joris en Dominique maken er hyperlokale radio voor de beste en meest getrainde luisteraar.
15:00

Wijk Meulenberg

Verlopen 4,3 365 x
De multiculturele wijk Meulenberg kwam in het verleden vaak in het nieuws door drugstrafiek en criminaliteit. Het afgelopen jaar bleef het erg rustig...
49:42

Palliatieve Zorg Coda, Wuustwezel

Verlopen 4,0 760 x
Voor de aflevering van 1 november trekken Joris en Dominique met een bang hart naar Wuustwezel, naar de groene tuin van de palliatieve zorg van Coda vzw.
46:42

Benidorm, Spanje

Verlopen 2,5 514 x
Benidorm, het lijkt wel het grootste openlucht geriatrisch centrum van Europa. Helaas is het leven er niet altijd rozengeur en maneschijn..
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.