Rain Dogs

Laatste aflevering
24:00
Rain Dogs

Selby ontvangt een verontrustend telefoontje en schakelt de hulp in van Gloria en Lenny om Costello te vinden. Costello zit tegen haar breekpunt aan en overweegt haar dromen op te geven voor een normaal leven.

Rain Dogs gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
27:00
Costello krijgt verrassend nieuws te horen. Samen met Iris probeert ze enkele losse eindjes aan elkaar te knopen voor ze Londen verlaten. Helaas hervalt Costello terug in slechte oude gewoontes.
27:00
Costello bevindt zich in een veilige situatie, maar beseft ook dat ze opnieuw aan de bak moet als ze wil overleven in Londen. Selby probeert te wennen aan de nieuwe realiteit waarin hij zich bevindt.
27:00
Na een bezoek aan haar familie vindt Costello de kracht om oude demonen en trauma's onder ogen te komen en beslist ze om Selby te verlaten. Allegra probeert Selby te helpen.
27:00
In Brutton slaagt Costello er eindelijk in om een haftijdse job te houden en om een aangenaam leven te leiden. Maar hun perfecte leven begint opnieuw barsten te vertonen.
27:00
Costello beleeft een teleurstellende date, Iris vertrouwt Gloria iets toe en een oude celgenoot van Selby maakt hem onrustig.
25:00
Terwijl Costello de kost verdient bij een lokale peep show, krijgt ze een interessant aanbod van een journalist. Selby grijpt terug naar zijn oud gewoontes.
27:00
Nadat ze uit hun appartement zijn gezet, proberen Costello en Iris onderdak te vinden voor de avond valt. Ondertussen krijgt Selby's terugkeer uit de gevangenis gemengde reacties van Costello, Iris en Gloria.
Archief