Random Breath Test

Laatste aflevering
Random Breath Test

Manager Tim vierde het einde van de werkweek met enkele drankjes en dat dreigt hem zuur op te breken. Mechanieker Rob wordt net na middernacht aan de kant gezet voor een drugtest. Had hij een hulpmiddel nodig bij het sleutelen aan zijn oldtimer?

Random Breath Test gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Betongieter Jesse dacht een controle te kunnen vermijden door een omweg te maken, maar de politie is hem te slim af. Een 55-jarige arbeider geeft toe bier en whiskey gedronken te hebben. Hij blijkt geen schrik van de politie te hebben, wel van zijn vrouw...
De 67-jarige Darryl is met al zijn tattoos een wandelend meesterwerk en zijn taalgebruik blijkt al even kleurrijk. Hij beweert dagelijks achttien flesjes Cola te drinken. De politie zoekt uit of dat het enige is dat hem een high bezorgt. De 21-jarige Jay legt een positieve drugtest af, maar weigert zijn wagen te verlaten.
In het nationaal park Grampians in Victoria vindt een vierdaags muziekfestival plaats. De 18-jarige Xanthie botst in het naar huis rijden op maandagochtend op een controlepost. Ze geeft toe op zaterdagavond MDMA te hebben genomen. Test ze alsnog positief?
De 21-jarige bandenmonteur Jalen zette samen met enkele vrienden het nieuwe jaar stevig in. Ze deden er goed aan om te overnachten in een hotel, maar misschien hadden ze nog net iets langer hun roes moeten uitslapen vooraleer zich op de baan te begeven.
Seizoen 14
Agenten houden de 52-jarige timmerman Chris tegen nadat ze hem slingerend over de weg zagen rijden. De man blijkt hardleers want hij werd eerder al betrapt op dronken rijden. De 40-jarige Tenille beloonde zichzelf met een koud biertje na een dag hard werken.
De 26-jarige Tarin is BOB van dienst om zijn vrienden na een avondje uit veilig thuis te brengen. Hij geeft toe desondanks wel enkele biertjes gedronken te hebben. Het rijbewijs van de 30-jarige Kellie, een moeder van drie kinderen, werd reeds geschorst en ook nu legt ze een positieve drugtest af.
De agenten nemen een drugtest af bij een 21-jarige jongeman. Zal hij verder kunnen cruisen of houdt zijn ritje hier op? Janita botst na het verlovingsfeestje van haar nicht op een controlepost. Heeft ze er net zoals haar zoon eentje teveel op?
Een 22-jarige met een voorlopig rijbewijs mag het aan de agenten uitleggen waarom ze dronken achter het stuur is gekropen. Haar passagier neemt de benen. De 34-jarige Steve werd eerder al betrapt op dronken rijden. Loopt hij opnieuw tegen de lamp?
Seizoen 1
De 48-jarige Daniel wordt tijdens een rit naar de supermarkt tegengehouden. Hij geeft toe af en toe een jointje te roken, maar de drugtest wijst op het gebruik van een heel andere drug. De 18-jarige Brodie wil vrachtwagenchauffeur worden. Steekt een alcoholtest stokken in de wielen van zijn toekomstplannen?
Een 49-jarige arbeider en zijn vrouw zijn onderweg naar de apotheek. Een vervallen inschrijvingsbewijs van hun wagen en een drugtest zouden er echter voor kunnen zorgen dat ze daar niet meer geraken. Een man gaat flink boven de toegestane snelheid om tijdig thuis te geraken voor het avondmaal.
De 35-jarige Nathan drinkt al elf jaar geen alcohol meer. Zijn alcoholtest is dan ook negatief. Zijn drugtest is echter een ander paar mouwen. Nathan lijkt zich bovendien ook niet te kunnen herinneren wanneer hij voor het laatst een joint heeft gerookt. Was het nu vijf of twee dagen geleden? Of was het zelfs nog recenter?
De 46-jarige Spencer, schoonmaker van beroep, heeft haast om tijdig op zijn volgende werkpost te geraken. Hij geeft toe in het verleden heel wat drugs te hebben uitgetest, maar beweert nu enkel nog medicinale cannabis te gebruiken. Een test zal uitwijzen of hij de waarheid spreekt.
Een chauffeur die zich zigzaggend en aan een te hoge snelheid een weg baant door het drukke weekendverkeer, trekt de aandacht van enkele agenten. Een vader die met zijn zoon op weg is naar de zwemles legt een positieve drugtest af.
Een man die voortdurend uit het raam van zijn wagen spuwt, trekt de aandacht van enkele politieagenten. Ze besluiten hem te onderwerpen aan een drugtest. De 30-jarige Chippie Callum geeft toe geregeld cannabis te gebruiken. En ook de 22-jarige Alicia, die nog maar drie weken in het bezit is van haar rijbewijs, geeft uitein...
De 48-jarige Craig heeft genoten van een zeldzame vrije dag, samen met zijn dochter Amy en zijn drie kleinkinderen. Maar misschien heeft hij net iets té veel genoten? Amy maakt zich zorgen want als haar vader zijn rijbewijs verliest, zal dit een enorme impact hebben op de rest van de familie. Craig is namelijk mantelzorger...
De 22-jarige Antonie rijdt met een voorlopig rijbewijs, maar dat hield hem niet tegen om enkele whisky's te drinken alvorens achter het stuur te kruipen. Zal hij zich die keuze nog lang beklagen?
Kippenboer Owen en zijn gezin maken zich op voor een zeldzame vakantie. Vallen hun plannen in het water wanneer Owen, die toegeeft af en toe een jointje te roken, een drugstest moet afleggen? Valentijnsdag verloopt iets minder romantisch dan gepland voor de 63-jarige Craig en zijn vrouw.
Hoewel hij beweert nog nooit eerder een drugtest afgelegd te hebben, lijkt de 28-jarige Chris wel te weten hoe alles precies in z'n werk gaat. Zijn avond eindigt in mineur wanneer de politie ontdekt dat hij met een gestolen voertuig rijdt.
Volgens Malakye zou zijn vriend Mitchell nooit drugs gebruiken. Hij zou het hem ook nooit vergeven mocht hij onder invloed van drugs achter het stuur kruipen. Vandaag zal blijken of zijn vertrouwen in zijn vriend gegrond is.
Archief