Rated A For Awesome

Rated A For Awesome gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Rated A For Awesome
Verlopen

Team Awesome vormt het coolste babysitteam van de hele stad. Toch moeten ze dit keer een hele lastige klus klaren.

Oktober 2017
Verlopen
Team Awesome gaat vissen. De kinderen proberen Lars' smaak in bleurnstak te verbeteren. Ze maken er superfood-versnaperingen van.
Verlopen
Max brengt een VIP mee en voor Les is dat de uitgelezen kans om zijn bergen afval te dumpen. Hij besluit het aan de VIP voor te schotelen, als dat maar goed komt..
Verlopen
Team Awesome maakt Chet belachelijk voor de hele stad. Maar daar zullen ze voor moeten boeten...
Verlopen
Thera wil Les meenemen naar de dansles. Jammer genoeg is Les een gigantische klungel op de dansvloer. Maar daar heeft Thera een grappige oplossing voor.
Verlopen
Les wordt terug in de tijd gezonden en beleeft er prehistorische pret.
Verlopen
Lars heeft al sinds zijn kindertijd een immense angst voor zombieclowns. Noam probeert hem van zijn angst af te helpen.
Verlopen
Luie Les moet verplicht zijn kamer opruimen. Noam bedenkt een plan om hem te helpen.
Verlopen
Wanneer de Trisha's Les al slapend betrappen op zijn werk, chanteren ze hem. Wat zal Les moeten doen om hen te laten zwijgen?
Verlopen
Noam zorgt voor slecht nieuws dat de hele buurt op stelten zet. Als dat maar goed afloopt...
Verlopen
Chet vernielt de fiets van Les. Team Awesome timmert een nieuwe in elkaar. Beter dan ooit tevoren. Maar wat als de fiets plots een eigenwijs karakter krijgt?
Verlopen
Noam organiseert een hightech galabal. Thera ontdekt dat Chet haar date zal zijn. Zal het in liefde eindigen?
Verlopen
Team Awesome heeft in de ochtend moeite met opstaan. Maar dan komen de uitslapende apen op een geweldig idee.
Verlopen
Lars is aanvoerder geworden van het nationale Norgse voetbalteam. Jammer genoeg moet hij nog op zoek naar spelers. Zullen zijn vrienden hem helpen door zich kandidaat te stellen?
Verlopen
Team Awesome helpt Lars met zijn optreden door zijn stem te vervormen. Niemand kan zijn wondermooie klanken weerstaan, maar daar maakt Chet snel misbruik van. Zal hij zo de stad kunnen veroveren of gaat toch alle aandacht naar Lars?
Verlopen
Thera moet naar de tandarts, maar ze is heel bang. Zal het Team haar kunnen helpen of wordt het haar grootste nachtmerrie?
September 2017
Verlopen
De kinderen willen een saaie draaimolen pimpen. Maar dan loopt het mis. De doorgedraaide draaimolen is niet meer te stopppen. Als dat maar goed afloopt...
Verlopen
Waarom kunnen zonnige zomerdagen niet eeuwig blijven duren? Met een slim plannetje van Team Awesome kan dat wel.
Verlopen
De kinderen willen een straathond opleiden. Het is een moeilijke klus om te klaren, maar dan haalt Lars zijn beste Norgse technieken boven. Zal het hen lukken?
Verlopen
Les is een klungel in de meeste sporten, maar minigolf is echt zijn ding. Maar wanneer hij deelneemt aan het schooltoernooi komt hij voor een moeilijke keuze te staan: zal hij het leven redden van zijn aartsrivaal of kiest hij toch voor de beker?
Archief