Rectify

Afleveringen
44:27

Unhinged (10/10)

Verlopen 4,0 120 x
Daniel twijfelt aan het advies van Jon Stern. Tawney denkt na over haar beslissingen, Ted Jr. vraagt om een gunst. Janet doet een onthutsende ontdekking.
44:25

Until you're blue (9/10)

Verlopen 3,0 84 x
Daniel denkt na over de toekomst nu hij voor een zeer ingrijpende beslissing staat. Amantha moet stoom afblazen. Ted Jr. is uitermate gefrustreerd.
43:58

The great destroyer (8/10)

Verlopen 3,5 447 x
Daniel vraagt om hulp, maar dat blijkt niet zo'n best idee. Jon Stern doet een vervelende ontdekking en er ontstaat al snel een zwaar dispuut met Daniel.
44:06

Weird as you (7/10)

Verlopen 4,0 96 x
Daniel zoekt nog steeds naar antwoorden rond zijn verleden en dat leidt hem naar een bijzondere plek. Jon Stern heeft een boeiend gesprek met inspecteur Person.
44:28

Mazel tov (6/10)

Verlopen 4,0 79 x
Daniel is in rouw door de dood van iemand uit een ver verleden, maar zijn aanwezigheid op de begrafenis wordt niet geapprecieerd. Janet is bijna jarig.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.