Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Red Light

2021
49:00

4. Kashmir

4,0 2 x
Het lichaam in de Schelde blijkt van Eric. Esther is dan toch niet zwanger en krijgt te horen dat ze het zaad van Eric niet mag gebruiken nu hij dood is. Veronique bekent dat ze Eric bij Tropicana heeft gezien en Evi en Sam gaan dit verder onderzoeken. Ze lichten Esther in over zijn bezoek aan de club. Sylvia maakt een afs...
49:00

3. "E"

3,0 19 x
Sylvia liegt dat ze een abortus heeft ondergaan. De politie confonteert haar met een foto van Ingmar, Petra en hun kind. Imana wordt door Elarbi verminkt teruggebracht en wil ontsnappen. Ingmar beraamt wraak op Elarbi. Evi gaat bij Sam logeren, omdat Gust haar het huis uit heeft gezet.
51:00

2. Maman

3,0 58 x
Esther doet aangifte van Erics vermissing. Ze komt achter pijnlijke informatie die nog meer vraagtekens oproept. Evi's acties leiden tot een grote confrontatie met Gust. Ingmar krijgt het aan de stok met zijn Amsterdamse rivaal Elarbi. Sylvia ontdekt iets wat haar in grote tweestrijd brengt.
50:00

1. Lux

4,4 112 x
Esther krijgt te maken met een groot verlies, maar kan haar man niet bereiken. Ze besluit hem te gaan zoeken. Evi krijgt een moordzaak toegewezen die wordt gelinkt aan het van mensenhandel verdachte koppel Sylvia en Ingmar. Sylvia krijgt een deal aangeboden om tegen Ingmar te getuigen.
Archief