Rijker dan je Denkt?

2018
50:33

Aflevering 10

4,0 39 x
Ook vandaag staan weer heel wat mensen te popelen om hun voorwerp door het team van topexperten naar waarde te laten schatten. Staf Coppens is klaar voor mooie verhalen én hopelijk pareltjes van schatten. De schattingsdag gaat door bij MEDIALAAN in Vilvoorde, waar VTM gevestigd is.
48:56

Aflevering 9

4,0 32 x
Ook vandaag staan weer heel wat mensen te popelen om hun voorwerp door het team van topexperten naar waarde te laten schatten. Staf Coppens is klaar voor mooie verhalen én hopelijk pareltjes van schatten. De schattingsdag gaat door in het Havenhuis van Antwerpen.
52:26

Aflevering 8

4,0 32 x
Voor de achtste aflevering trekt Staf opnieuw naar het nieuwe, futuristische Barco-gebouw in Kortrijk. Ook vandaag worden weer de meest uiteenlopende objecten naar waarde geschat. Van een opgezette kaaiman, parelmoerschelpen tot cast iron-speelgoed. Alles passeert de revue, maar zit er ook een verborgen schat tussen?
48:41

Aflevering 7

Verlopen 4,0 69 x
Vandaag is Rijker dan je Denkt? opnieuw te gast in het kasteel van Gaasbeek. Ook vandaag staan er weer heel wat mensen te popelen om hun voorwerp door het team van topexperten naar waarde te laten schatten. Van een Franse camera, kerkelijke glasramen tot een 17de eeuwse handpop: ook vandaag wordt werkelijk alles vakkundig naar waarde geschat.
52:11

Aflevering 6

Verlopen 3,0 39 x
In de zesde aflevering verkent Staf het splinternieuwe en indrukwekkende Havenhuis aan de Schelde in Antwerpen. Verborgen schatten zijn nooit ver weg en ook nu krijgen de experten heel wat mooie voorwerpen in hun schoot geworpen zoals o.a. een beeldschone bronzen uil, een mandoline, een collectie Afrikaanse wapens en een schilderij dat mogelijk gemaakt werd door de Belgische kunstenaar Floris Jespers.
48:33

Aflevering 5

Verlopen 4,0 28 x
Rijker Dan Je Denkt? strijkt vandaag opnieuw neer in de Opera van Gent. Normaal wordt er gedanst en gezongen, maar vandaag schatten de experten de meest uiteenlopende spullen: van een bronzen beeld en een gouden zakhorloge tot enkele prachtige en mogelijk zeer waardevolle schilderijen.
51:02

Aflevering 4

Verlopen 3,0 27 x
In de vierde aflevering voelt Staf zich de koning te rijk in het prachtige Kasteel van Gaasbeek. Ook vandaag staan er weer heel wat mensen te popelen om hun voorwerp door het team van topexperten naar waarde te laten schatten. Staf ontmoet een Winnie the Pooh-verzamelaar. Tussen de collectie zitten enkele schetsen van de Britse tekenaar Ernest Howard Shepard, de bedenker van de bekende beer. Expert Peter probeert te achterhalen of de tekeningen authentiek zijn. Experte Ariane krijgt twee Chines...
59:06

Aflevering 3

Verlopen 3,0 32 x
In de derde aflevering draagt Rijker Dan Je Denkt? zijn steentje bij aan Rode Neuzen Dag op een originele manier. Zo laten Herr Seele, Axel Daeseleire, Regi Penxten, Sven De Ridder, Dina Tersago, Maarten Vancoillie, Merho, Thomas Vanderveken en Nicholas Arnst een speciaal object vakkundig naar waarde schatten door de experten. Deze objecten worden ook online te koop aangeboden op www.2dehands.be/winkel/rodeneuzendag/ ten voordele van jongeren met psychische problemen. Want wie wil er nu geen sc...
49:19

Aflevering 2

Verlopen 3,0 43 x
In de tweede aflevering trekt Staf naar het nieuwe, futuristische Barco-gebouw in Kortrijk. Ook vandaag worden weer de meest uiteenlopende objecten naar waarde geschat. Peter, expert toegepaste kunst, krijgt twee art-decobeeldjes te zien die hem meteen weten te verrassen. De mooie beeldjes bevatten namelijk een signatuur van Chiparus en die naam doet meteen een belletje rinkelen ... Mario, expert etnische kunst, is op zijn beurt dan weer onder de indruk van een netsuke-collectie. Dergelijke Jap...
48:54

Aflevering 1

Verlopen 4,0 53 x
In de eerste aflevering is Rijker Dan Je Denkt? te gast in een imposante muziektempel: de opera van Gent. Jaarlijks komen hier ruim 130.000 mensen over de vloer om te genieten van de beste ballet- en opera voorstellingen, maar vandaag stellen ze hun deuren open voor Staf en zijn experten om de waarde van allerhande objecten en kunstwerken te schatten. Frederic Rozier, expert vintage en design, is enorm enthousiast wanneer hij een oranje glazen vogel te zien krijgt, die mogelijk tot de bekende V...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.