Road To The 2018 Fifa World Cup

Mei 2018

Aflevering 4

3,0 5 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Servië (Groep E) en Nigeria (Groep D).
26:00

Aflevering 3

4,0 6 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Zuid-Korea (Groep B) en Denemarken (Groep C).

Aflevering 2

4,0 5 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Polen (Groep H) en Iran (Groep B).

Aflevering 1

3,0 17 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Rusland (Groep A) en Panama (Groep G).
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.