Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Road To The 2018 FIFA World Cup

Road To The 2018 FIFA World Cup herbekijken

Juni 2018

Aflevering 16

Verlopen 4,0 37 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld.  In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Duitsland (Groep F) en Colombia (Groep H).

Aflevering 15

Verlopen 4,0 42 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld.  In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Spanje (Groep B) en Egypte (Groep A).

Aflevering 14

Verlopen 4,0 32 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Argentinië (Groep D) en Zwitserland (Groep E).

Aflevering 13

Verlopen 3,0 31 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Brazilië (Groep E) en Marokko (Groep B).
Mei 2018

Aflevering 12

Verlopen 3,0 40 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld.  In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat België (Groep G) en Costa Rica (Groep E).

Aflevering 11

Verlopen 4,0 46 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Frankrijk (Groep C) en Tunesië (Groep G).

Aflevering 10

Verlopen 3,0 46 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Portugal (Groep B) en Australië (Groep C).

Aflevering 9

Verlopen 4,0 48 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Uruguay (Groep A) en Senegal (Groep H).

Aflevering 8

Verlopen 3,0 46 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Peru (Groep C) en Engeland (Groep G).

Aflevering 7

Verlopen 3,0 45 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Japan (Groep H) en Zweden (Groep F).
Archief