Road To The 2018 FIFA World Cup

Juni 2018

Aflevering 16

Verlopen 40 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld.  In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Duitsland (Groep F) en Colombia (Groep H).

Aflevering 15

Verlopen 42 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld.  In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Spanje (Groep B) en Egypte (Groep A).

Aflevering 14

Verlopen 32 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Argentinië (Groep D) en Zwitserland (Groep E).

Aflevering 13

Verlopen 31 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Brazilië (Groep E) en Marokko (Groep B).
Mei 2018

Aflevering 12

Verlopen 41 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld.  In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat België (Groep G) en Costa Rica (Groep E).

Aflevering 11

Verlopen 46 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Frankrijk (Groep C) en Tunesië (Groep G).

Aflevering 10

Verlopen 47 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Portugal (Groep B) en Australië (Groep C).

Aflevering 9

Verlopen 48 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Deze aflevering zijn dat Uruguay (Groep A) en Senegal (Groep H).

Aflevering 8

Verlopen 47 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Peru (Groep C) en Engeland (Groep G).

Aflevering 7

Verlopen 45 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Japan (Groep H) en Zweden (Groep F).

Aflevering 6

Verlopen 38 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Mexico (Groep F) en Kroatië (Groep D).

Aflevering 5

Verlopen 42 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat IJsland (Groep D) en Saudi-Arabië (Groep A).

Aflevering 4

Verlopen 51 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Servië (Groep E) en Nigeria (Groep D).

Aflevering 3

Verlopen 39 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Zuid-Korea (Groep B) en Denemarken (Groep C).

Aflevering 2

Verlopen 30 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Polen (Groep H) en Iran (Groep B).

Aflevering 1

Verlopen 73 x
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal in Rusland worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod. Vandaag zijn dat Rusland (Groep A) en Panama (Groep G).
Archief