Rock Werchter

Afleveringen
06:54

"Een goede muzikant kan luisteren en heeft een sterk instinct." Lianne La Havas

3,0 84 x
Een verblindend mooie verschijning is ze, Lianne La Havas, maar ook muzikaal blies ze The Barn helemaal weg. Dito energie tijdens het interview met Ilse!
06:19

"Het publiek gaf ons massaal veel energie" - Bear's Den

3,5 84 x
Andrew Davie en Kevin Jones van Bear's Den weten met hun enthousiasme voor dit festival geen blijf.
06:54

"Dit is dé beste backstage ooit" - Mark Richardson van Skunk Anansie

1,5 178 x
Skunk Anansie was gigantisch bekend in de jaren negentig maar de band en zangeres Skin staan er nog altijd op de festivals. Ace en drummer Mark staan bij Ilse.
08:44

"Het vrouwelijke brein is een belangrijke toetssteen voor mij" - Ben Bridwell van Band of Horses

3,0 43 x
Naast het opvoeden van zijn vier dochters vindt Ben Bridwell van Band of Horses toch nog even de tijd om de wei van Werchter plat te spelen. Hoe doet hij dat?
06:56

"Ik sukkel al heel mijn leven met mijn gezondheid" - Anthony Kiedis van RHCP

3,0 46 x
Anthony Kiedis van de Red Hot Chili Peppers neemt even de tijd om met Ilse op de zetel te kruipen. Op het podium lijkt hij een tweede jeugd gevonden te hebben.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.