Rode Duivels - Qualifiers EK24

Laatste aflevering
Rode Duivels - Qualifiers EK24

Liveverslag van de eerste helft van België - Azerbeidzjan, de achtste en laatste kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels voor het Europees kampioenschap 2024, vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Vanaf 18.50 uur gaat het verslag verder op VTM 2.

Rode Duivels - Qualifiers EK24 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Rechtstreeks verslag van de zevende kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels voor het Europees kampioenschap dat volgend jaar plaatsvindt in Duitsland, vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel.
Rechtstreeks verslag van de zesde kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels voor het Europees kampioenschap dat volgend jaar plaatsvindt in Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Ernst Happelstadion (Wenen).
Na de wedstrijd in en tegen Azerbeidzjan op zaterdag nemen de Rode Duivels het in het eigen Koning Boudewijnstadion vanavond in hun vijfde kwalificatiewedstrijd op tegen Estland. De heenwedstrijd werd in juni gewonnen met 0-3, door doelpunten van Romelu Lukaku (2) en Johan Bakayoko.
Rechtstreeks verslag van de vierde kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels voor het Europees kampioenschap dat volgend jaar plaatsvindt in Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld in de Dalga Arena (Bakoe).
Afgelopen zaterdag gaven de Rode Duivels Oostenrijk partij in het Koning Boudewijnstadion. Vandaag nemen ze het voor hun derde kwalificatiewedstrijd voor het EK op in en tegen Estland. De wedstrijd wordt gespeeld in de A. Le Coq Arena in Tallinn.
Rechtstreeks verslag van België - Oostenrijk, de tweede kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels voor het EK 2024, vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel.
In deze eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK voetbal, dat volgend jaar plaatsvindt in Duitsland, nemen de Rode Duivels het in de Friends Arena (Solna) op tegen Zweden.
Archief