Rosewood

Augustus 2019
42:00

Seizoen 2 - 21. Ampara & the American Dream

4,0 0 x
Rosewood en Villa komen in de wereld van mensenhandel terecht wanneer ze de dood van een onderwijzer onderzoeken. Het verleden van Slade brengt Rosewoord en Villa dichter bij elkaar dan ooit tevoren.
42:00

Seizoen 2 - 20. Calliphoridae & Country Roads

4,0 3 x
Rosewood, Villa en TMI gaan naar een klein stadje om de moord op de voormalige burgemeester te onderzoeken. Rosewood voelt zich schuldig omdat Slade na zijn nierdonatie complicaties heeft gekregen.
42:00

Seizoen 2 - Naegleria & Neighborhood Watch

3,0 3 x
Rosewood en Villa trekken naar Little Havana, een wijk in Miami waar Villa is opgegroeid, om een burgerwacht op te zoeken die mogelijk schuldig is aan moord. Villa ontdekt dat haar broer Marcos een verrassende link heeft met de zaak. Rosewood krijgt slecht nieuws te horen over de niertransplantatie.
Juli 2019
42:00

Seizoen 2 - Fairy Tales & Frozen Truths

3,0 5 x
Rosewood en Villa moeten de moord op een vrouw onderzoeken. Haar lichaam werd bevroren teruggevonden. Villa's broer ontmoet de belangrijke mensen uit haar leven, maar hij is nog niet klaar voor een hereniging met zijn moeder.
42:00

Seizoen 2 - Radiation & Rough Landings

3,0 4 x
Wanneer een vrouwelijke astronaut dood wordt teruggevonden, worden Rosewood en Villa betrokken in een onderzoek van Amerika's ruimteprogramma. Villa's broer, die ze al lang niet meer heeft gezien, keert onverwacht terug naar Miami.
42:00

Seizoen 2 - Benzodiazepine & The Benjamins

3,0 3 x
Het team duikt in het verleden van Villa, omdat ze op zoek zijn naar een geldvervalser. Ondertussen krijgt Rosewood verrassend ieuws over zijn gezondheid.
42:00

Seizoen 2 - Aflevering 15

3,0 10 x
Een crimineel lokt Rosewood naar de plek waar een miljonair werd vermoord, waardoor Rosewood geen andere keuze heeft dan een zaak uit het verleden te heropenen.
Juni 2019
42:00

Seizoen 2 - Aflevering 14

3,0 5 x
Door een mysterieuze dood in een leegstand gebouw, maken Rosewood en Villa kennis met een voormalig kindsterretje die een comeback wil maken. In Magic City Lab voelt Rosewood de veranderingen die Donna's betrokkenheid te weeg brengt. Ondertussen tillen enkele schokkende bekentenissen van Hornstock en Rosewood hun relatie n...
42:00

Seizoen 2 - Aflevering 13

3,0 5 x
Dat mensen heel ver gaan om hun geheimen te beschermen blijkt wanneer een doodverklaard slachtoffer bijkomt op de autopsietafel. Rosewood en Villa worden gedwongen om de echte betekenis van familie te ontdekken. Rosewoods zoektocht naar een investeerder voor Magic City Lab leidt hem naar een verrassende kandidaat.
42:00

Seizoen 2 - Aflevering 12

3,0 6 x
Wanneer een illusionist dood wordt aangetroffen in een houten kist, worden Rosewood en Villa geconfronteerd met een zaak vol illusies en bedrog. Hornstocks dagen bij het Miami Politie Departement lijken geteld. Rosewood probeert te achterhalen of Adrian wel de juiste man voor Villa is.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.