Rosewood

Juni 2018
41:00

Aflevering 15

3,0 2 x
Rosewood en Villa gaan samen undercover om de 'perfecte moord' op te lossen. Ondertussen blijven Pippy en TMI overnachten in het lab om zich volledig op het onderzoek te focussen, maar dan krijgt TMI plots bezoek van haar vader.
40:00

Aflevering 14

4,0 4 x
Rosewood en Villa staan voor een raadsel wanneer hun betrouwbare informant Julius 'Joo-Joo' Beeman plots de hoofdverdachte is in een zaak. Rosewood en Villa proberen te waarheid te achterhalen.
40:00

Aflevering 13

3,0 5 x
Villa wordt overgeplaatst naar een ander district. Samen met haar nieuwe partner onderzoekt ze de dood van een tandarts met connecties in het drugsmilieu. Rosewood vermoedt dat Villa's partner meer weet dan hij laat uitschijnen.
40:00

Aflevering 12

3,0 5 x
Hornstock dwingt Villa om een nieuwe partner te kiezen, maar ze botst meteen met de eerste die aan haar wordt toegewezen. Pippy biedt haar hulp aan in een onderzoek. De zaak ligt gevoelig voor de Rosewood-familie en zorgt voor emoties bij Pippy en TMI. Ondertussen moet Rosewood op zoek naar een nieuwe cardioloog.
40:00

Aflevering 11

4,0 5 x
De zoektocht naar de seriemoordenaar gaat verder. Rosewood en Villa moeten een spoor van aanwijzingen volgen, voordat er nog een ander slachtoffer valt. Villa verdiept zich meer in de zaak en dat brengt haar dichter bij Rosewood. Ondertussen besluit Pippy haar gedacht te zeggen tegen TMI's moeder.
40:00

Aflevering 10

4,0 5 x
Rosewood en Villa bevinden zich in de hippe kunstscene van Miami om een seriemoordenaar op te pakken. TMI's ex-verloofde, FBI-detective Heath Casablanca, werkt mee aan de zaak en dreigt Pippy en TMI's relatie te dwarsbomen. Ondertussen zorgt een rechtszaak tegen Rosewood voor de nodige problemen.
40:00

Aflevering 9

4,0 6 x
Terwijl de Miami Modeweek bezig is, wordt er een moord beraamd op een van de knapste ontwerpers van de stad. Rosewood wordt meteen ingeschakeld voor de zaak en vraagt hulp aan zijn beste vriend, dokter Mike Boyce. Ondertussen ontdekt Pippy dat TMI iets geheim houdt voor haar en Donna probeert het online daten uit.
40:00

Aflevering 8

3,0 7 x
Rosewood en Villa trekken diep de Everglades in met Hornstocks oud-collega Floyd Butters, die nu premiejager is, om een moordenaar te vinden. Ondertussen krijgt Pippy de kans van haar leven om haar muziekcarrière te starten en Villa probeert terug contact op te nemen met haar moeder.
39:00

Aflevering 7

3,0 5 x
Rosewood is getuige in een moordzaak. Hij raakt verwikkeld in een steekspel op het gebied van de pathologie met de getuige-deskundige van de verdediging: zijn vader. Daarnaast maken Donna en Beaumont Senior iets bekend dat onverwachte gevolgen heeft.
40:00

Aflevering 6

4,0 4 x
Hornstock wordt verdacht van de moord op zijn derde ex-vrouw. Hij roept de hulp in van de enige twee personen die hij kan vertrouwen: Rosewood en Villa. Ze moeten hiervoor hun problemen aan de kant schuiven om zijn naam te kunnen zuiveren. Ondertussen heeft Shirley's onthulling gevolgen voor Rosewood en Pippy.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.