Schooled

Laatste aflevering
Schooled

Mevrouw Cinoman wil de liefde tussen Lainey en C.B. aanwakkeren. Directeur Glascott koppelt coach Mellor aan een docent om samen een schoolwebsite te maken.

Schooled gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Lainey is de nieuwe coach van de cheerleaders, en ze wil met het team meedoen aan de fanatieke competities uit de jaren 90. Mellor en zijn footballteam steken daar echter een stokje voor.
Coach Mellor treedt hard op tegen valsspelen. Lainey leert C.B. hoe hij moet omgaan met lastige studenten.
Lainey en Glascott schakelen de hulp in van Beverly Goldberg om af te rekenen met een dominante ouder. Coach Mellor beseft dat hij misschien toch vader wil worden.
Seizoen 2
Lainey moet knopen doorhakken over haar relatie met Barry en haar vriendschap met C.B. Ook coach Mellor en Julie staan voor een moeilijke beslissing wanneer Toby als date gevraagd wordt voor het schoolbal.
Coach Mellor moedigt Lainey aan om zich te verzoenen met haar moeder. De film 'Good Will Hunting' bezorgt Wilma inspiratie.
Lainey ontdekt iets over C.B. Glascott probeert coach Mellor een lesje te leren in winnen en verliezen.
Lainey is hoopvol voor het liefdesleven van coach Mellor. Glascott weet niet goed hoe hij met bibliothecaresse dr. Ness moet omgaan.
Lainey is blij dat ze terug aan de slag kan, maar Mellor waarschuwt haar dat ze te vriendschappelijk omgaat met haar studenten. Glascott stelt de nieuwe lerares wetenschappen voor. C.B. heeft bedenkingen bij haar manier van aanpakken.
C.B. heeft een boontje voor milieuadviseur Paloma, die door de school werd aangesteld om de activiteiten rond Earth Day in goede banen te leiden.
Coach Mellor is jaloers wanneer hij ontdekt dat Julie bevriend is met een knappe dokter. Glascott stelt C.B. aan als zijn plaatsvervanger na zijn operatie.
De vader van Weasel probeert bij C.B. extra punten te scoren voor zijn zoon. Glascott geeft zijn toestemming om de vroegere parkeerplaats van directeur Ball om te toveren tot een buurttuin.
Er ontstaat rivaliteit tussen Wilma en Lainey wanneer die laatste tijdens de voorbereidingen voor het showkoor ontdekt dat Wilma een betere zangeres is dan zij. Coach Mellor en Julie zijn het niet eens over de opvoeding van Toby.
Wilma en coach Mellor helpen C.B. om Lainey uit zijn hoofd te zetten. Terwijl ze een student begeleidt, komt Lainey tot het besef dat ze zelf nog met onopgeloste zaken uit haar verleden kampt.
Lainey komt net voor Valentijnsdag tot een besef. Coach Mellor probeer Felicia te helpen, die momenteel niet niet goed in haar vel zit.
Directeur Glascott en Lainey raken het niet eens over een gepaste dresscode voor de school. Coach Mellor heeft er steeds meer moeite mee dat Julie minder sportief is dan hij.
Howell wil haar imago opkrikken en moedigt Ronnie en andere studenten aan om een boyband te vormen. Het resultaat is echter niet naar verwachtingen. Mellor probeert Glascott te overtuigen om Julie, zijn vriendin en tevens de tante van Toby, aan te nemen als de nieuwe schoolverpleegster.
Lainey wil dolgraag een Beanie Baby van Patti the Platypus bemachtigen. C.B. gaat op zoek naar één, in de hoop zo indruk op haar te kunnen maken, maar Barry Goldberg dreigt roet in het eten te gooien. Glascott vraagt Felicia om deel te nemen aan het kerstconcert.
Mellor wil een betere band met Toby opbouwen. Hij gaat te rade bij C.B. over de Pokémon-rage, in de hoop nadien een betere supporter te kunnen zijn tijdens de toernooien waaraan Toby deelneemt. Lainey start een tweede baan bij een videotheek. Ze doet bovendien een verrassende ontdekking over Weasel.
C.B. krijgt steun van zijn collega's en studenten nadat zijn keuken in vlammen opging terwijl hij gerechten aan het bereiden was voor zijn Friendsgiving-feestje. Mellor en Howell nemen het als coaches tegen elkaar op tijdens de jaarlijkse Thanksgiving-footballwedstrijd.
Archief