Taboe

2018
57:00

Aflevering 5

4,0 8 x
Deze week trekt Philippe Geubels op avontuur met vier mensen die in armoede leven en hij speelt voor hen een comedyvoorstelling over armoede.  Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan je terecht voor een anoniem gesprek op het telefoonnummer 106 of via www.tele-onthaal.be.
56:00

Aflevering 4

4,6 393 x
In deze aflevering trekt Philippe Geubels op avontuur met vijf mensen met een visuele beperking en speelt voor hen een comedyvoorstelling over blind of slechtziend zijn. Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan je terecht voor een anoniem gesprek op het telefoonnummer 106 of via www.tele-onthaal.be.
1:05:00

Aflevering 3

4,3 506 x
Deze week trekt Philippe Geubels op avontuur met vijf mensen met een andere huidskleur en speelt voor hen een comedyvoorstelling over huidskleur.
56:00

Aflevering 2

3,6 696 x
Deze week trekt Philippe op avontuur met vier mensen met een ongeneeslijke ziekte en speelt voor hen een comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek zijn.
55:00

Mensen met een fysieke beperking

4,7 923 x
Deze week trekt Philippe Geubels op avontuur met vier mensen met een fysieke beperking en speelt voor hen een comedyvoorstelling over fysieke beperkingen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.