Section De Recherches

2018
49:00

Ultime recours

4,0 71 x
Het is een drukte van jewelste voor het gerechtsgebouw in Nice. De lijfwachten van de minister van Justitie hebben de grootste moeite om de betogers van de 'Boze Vaders'-beweging op afstand te houden. Die protesteren voor een betere regelgeving rond het hoederecht. Plots is er opschudding in de menigte; er ligt een lichaam op de grond, doodgestoken. Het is Manuel Pujol. Maar wat deed deze alleenstaande en kinderloze kinesist op de betoging van de Boze Vaders?
56:00

Sexy à mort

3,5 350 x
Het gaat er heet aan toe in de Cabaret. Onder luid gejoel en gegil van het vrouwelijke publiek maken de strippers hun entree. Het sexy spektakel gaat van start. Maar Alex, de ster van de show, verschijnt niet op het toneel. Hij wordt dood aangetroffen in zijn loge met zijn politie-uniform aan. Zijn schedel is ingeslagen met zijn matrak. Welke geheimen hield Alex verborgen?
Afleveringen 2017
53:00

Haute tension

Verlopen 3,0 145 x
Haute tension van Section De Recherches is uitgezonden op zaterdag 1 juli 2017 om 0:09 uur en was te zien op Eén.
49:00

Sous pression

Verlopen 4,0 182 x
Sous pression van Section De Recherches is uitgezonden op zaterdag 20 mei 2017 om 0:09 uur en was te zien op Eén.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.