Section De Recherches

Juni 2018

Secrets et mensonges

Verlopen 3,5 75 x
Nadia wordt wakker door lawaai op de benedenverdieping, maar er is niets te zien. Leo probeert haar gerust te stellen, maar Nadia is toch niet op haar gemak. De volgende dag komt er een telefoontje binnen bij de recherche. Nadia werd thuis dood aangetroffen, vermoord met een kogel die van dichtbij werd afgeschoten. Het team is in shock. Wat is er gebeurd?
Mei 2018

La nuit des étoiles

Verlopen 3,0 31 x
Het is een romantische sterrennacht in het observatorium van Nice.  Maar de droom wordt algauw een nachtmerrie wanneer een jonge stagiaire en haar liefje een lichaam zien hangen aan een boom, exact op de plek waar een jaar eerder een jonge motard omvergereden werd.  Zelfmoord? Of is alles in scène gezet?

La règle du jeu

Verlopen 4,0 19 x
Soldaten met blauwe helmen en afgeschermde gezichten sluipen door het bos. Er weerklinken schoten. Niets aan de hand, het is maar een spelletje airsoft.  Georges Martel slaagt erin het doelwit te bereiken. Wanneer hij de vlag wil grijpen, nadert een gemaskerde speler. Hij schiet. Georges valt dood neer.  Het onderzoek brengt aan het licht dat Georges sporen van langdurige mishandeling vertoont. Was dit de epiloog van maandenlange martelingen?

Les loups

Verlopen 3,0 33 x
Burgemeester Pauline Domergue wordt na een trouwfeest dood aangetroffen aan de rand van het nationaal park Mercantour. Ze draagt een avondkleed, hoge hakken en is opgevreten door wolven. De vrouw zette zich actief in voor de bescherming van de wolven in de streek. De zaak wordt nog verontrustender wanneer er stukken vlees rondom het lichaam worden gevonden. De wolven werden dus doelbewust gelokt. Gaat het hier om een afrekening?
April 2018

Chasse au trésor

Verlopen 3,0 49 x
Bernier en Lucas ontdekken tijdens een partijtje vissen het lichaam van een jonge duikster. Ze komen al snel te weten dat de vrouw, een verpleegster van beroep, op zoek was naar een schat. Is het een ongeval of een in scène gezette moord? Met wie was ze op zoek naar de schat? Wie financierde de speurtocht? Over wat voor schat gaat het?
Maart 2018
49:00

Ultime recours

Verlopen 4,0 103 x
Het is een drukte van jewelste voor het gerechtsgebouw in Nice. De lijfwachten van de minister van Justitie hebben de grootste moeite om de betogers van de 'Boze Vaders'-beweging op afstand te houden. Die protesteren voor een betere regelgeving rond het hoederecht. Plots is er opschudding in de menigte; er ligt een lichaam op de grond, doodgestoken. Het is Manuel Pujol. Maar wat deed deze alleenstaande en kinderloze kinesist op de betoging van de Boze Vaders?
56:00

Sexy à mort

Verlopen 3,5 389 x
Het gaat er heet aan toe in de Cabaret. Onder luid gejoel en gegil van het vrouwelijke publiek maken de strippers hun entree. Het sexy spektakel gaat van start. Maar Alex, de ster van de show, verschijnt niet op het toneel. Hij wordt dood aangetroffen in zijn loge met zijn politie-uniform aan. Zijn schedel is ingeslagen met zijn matrak. Welke geheimen hield Alex verborgen?
Juli 2017
53:00

Haute tension

Verlopen 3,0 162 x
Haute tension van Section De Recherches is uitgezonden op zaterdag 1 juli 2017 om 0:09 uur en was te zien op Eén.
Mei 2017
49:00

Sous pression

Verlopen 4,0 202 x
Sous pression van Section De Recherches is uitgezonden op zaterdag 20 mei 2017 om 0:09 uur en was te zien op Eén.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.