Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Sekswerkers

Sekswerkers herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - Dagen Zonder Seks

4,8 119 x
Het eerste coronajaar was voor de meeste sekswerkers een annus horribilis, terwijl het online seksaanbod boomde als nooit tevoren. De sekswerkers maken de balans op. Van het seksleven van de Vlaming, het pornotijdperk en hun eigen houdbaarheidsdatum. "Toen ik ermee stopte, hebben veel klanten gehuild."

Seizoen 1, Aflevering 3 - Tweederangsburgers

4,0 91 x
Sekswerkers worstelen met hun schimmig sociaal statuut en het morele stigma rond betaalde seks. Het brengt hen in de problemen bij banken, werkgevers en voogdijrechters. Hun beroep wordt ook overschaduwd door mensenhandel. Ze getuigen over hun kwetsbare positie. "Als we mensen met een beperking helpen, is het opeens wel ee...

Seizoen 1, Aflevering 2 - Iedereen Klant

3,8 106 x
De sekswerkers zijn getuige van zeden en wensen van klanten. Wie zìjn hun klanten? Welke levensverhalen brengen ze mee? Welke fantasieën bestellen ze? Welke 'dates' blijven nazinderen? Voor welke dreiging zijn sekswerkers op hun hoede? "Klant is koning? No way!"

Seizoen 1, Aflevering 1 - De Eerste Keer

4,3 250 x
De sekswerkers keren terug naar het moment waarop ze hun allereerste klant ontvingen. Hoe stapten ze in het vak? Wat was hun drijfveer? Hoe reageerden hun naasten op hun nieuwe job? Welke beginnersfouten maakten ze? "In het begin was ik geen goeie hoer, ik gaf me te veel."
Archief