Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Serengeti

Serengeti herbekijken

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 6 - Reckoning

4,5 22 x
Vandaag krijgt iedereen de rekening gepresenteerd wanneer ze voor de grote oversteek van de rivier staan. Krokodillen maken het de gnoes moeilijk en Duma neemt meer verantwoordelijkheid op zich. Intussen ontdekt Tamu dat snelheid zijn grootste wapen is, en het lijkt erop dat Kali eindelijk het geluk gevonden heeft.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Power

4,0 16 x
Het tij keert voor de roofdieren. Zij die zich vroeger aan de top van de voedselketen bevonden, staan nu helemaal alleen en lopen gevaar, terwijl de jongste prooien standhouden.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Leadership

4,0 16 x
Er wordt plaats gemaakt voor nieuw leven, maar daar horen ook uitdagingen bij. Oude vijanden zorgen voor problemen bij de leeuwen en de bavianen, en intussen blijven de hyena's de vrede verstoren bij de jakhalzen en de luipaardwelpen.

Seizoen 2, Aflevering 3 - Renewal

4,0 18 x
Het landschap begint stilletjesaan te herstellen van de zondvloed en dan is er maar een ding dat telt: eten. Maar terwijl de jongen leren jagen, worden families verscheurd en treurt men om verliezen.

Seizoen 2, Aflevering 2 - Change

4,0 13 x
Na de storm staat het uitgestrekte landschap onder water. Iedereen probeert te vluchten, maar de overstromingen brengen de dieren in gevaar en ze lopen allemaal het risico om meegesleurd te worden door het water.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Intrigue

3,0 32 x
Terwijl de dieren zorgen voor nieuw leven in rustige tijden is er een grote storm op komst die hun wereld al snel zal veranderen in een natte nachtmerrie. Ze zijn geboren in een onvoorspelbare wereld met een onbekende toekomst.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 11 x
Na de brand is de regen een geschenk uit de hemel dat ervoor zorgt dat het land herboren wordt. In deze laatste aflevering wordt de cirkel van het leven gevierd. Kali leeft nog, maar een van haar welpen is vermist. Kiki de cheeta komt terug en moet ervoor zorgen dat haar welpen kunnen overleven in hun eentje. Maar een rouw...

Seizoen 1, Aflevering 5

4,5 17 x
De droogte is in het land, een zware tijd voor sommigen, maar voor anderen een ware vreetpartij. De droogte verandert de waterpoel in een val voor de dorstige kuddes. Voor leeuwin Kali en haar groep is het leven mooi, tot een zware storm een vernielende brand veroorzaakt. Bakari de baviaan wil zijn adoptiebaby gaan redden ...

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 11 x
De grote trek is volop bezig en heeft een impact op alle families. Kali de leeuwin kan niet anders dan terugkeren naar haar groep als een van haar welpen gedood wordt. Wanneer Shani de zebramoeder beslist om de rivier over te steken, wordt ze aangevallen door een krokodil en haar veulen wordt door de stroming meegesleurd. ...

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 8 x
De honger slaat toe in de Serengeti naarmate het warmer wordt en voedsel schaarser wordt. De wanhopige families wachten op de grote trek. Kali de leeuwin vertrouwt haar welpjes toe aan een oppas, met bijna desastreuze gevolgen. Een trektocht naar de overkant van de rivier om krokodilleneieren te gaan halen eindigt bijna in...
Archief