Sinterklaaskapoentjes

Laatste aflevering
Sinterklaaskapoentjes

Joyce & de kinderen versieren het huis om de Sint te verwelkomen. Marie laat ons watertanden met een koekjestaart van speculaas en James leert vanalles over de hulpjes van de Sint. En als aflsuiter zingen ze de leukste Sinterklaasliedjes!

Sinterklaaskapoentjes gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Joyce heeft de ideale manier gevonden om het aftellen naar 6 december nog leuker te maken. Marie toont ons wat we kunnen doen met onze overschotjes chocolade en James vraagt zich af waar Sinterklaas woont.
Joyce toont ons hoe we onze Sinterklaasbrief kunnen pimpen. Marie en haar hulpkoks serveren ons ovenverse pepernootjes en James vraagt zich af wie Sinterklaas precies is. En als aflsuiter zingen ze samen de leukste Sinterklaasliedjes!
Seizoen 2
Piet maakt poetsen leuk met zijn zelfgemaakt stokpoetspaardje, Marie maakt met haar kleine hulpchefs bladerdeegstafjes met extra veel kaas en James vraagt zich af of de Sint nog meer huisdieren heeft naast zijn paard.
Vandaag staat alles in het teken van het lievelingsfruit van Piet: mandarijntjes. Marie maakt er een smoothie mee, Piet knutselt mandarijnpietjes en James vraagt zich af of de Sint nog wat anders eet dan chocolade en mandarijntjes.
Piet verzamelt alle brieven voor Sinterklaas én knutselt zelf nog een Sintbrief met de kinderen. Marie maakt met haar hulpchefs échte Sinterklaasmarsepein en James vraagt zich af hij niet nog wat meer moet vragen, aan Sinterklaas.
Archief