Skate

Laatste aflevering
Skate

Hilly en Otis bedenken een plan om het skatepark te kunnen blijven gebruiken.Heb je vragen na het zien van deze aflevering? Voor een vertrouwelijk gesprek kan je terecht bijAwel.be.

Skate gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Mei 2024
De vrienden krijgen onverwachts bezoek. Ayo is teleurgesteld in Otis.
Hilly komt met een plan om de ouders van Otis te overtuigen. Heb je vragen na het zien van deze aflevering? Voor een vertrouwelijk gesprek kan je terecht bijAwel.be.
Er wordt ingebroken in het fietsenatelier. Otis en Hilly maken zich zorgen om het geheim dat ze achterhouden voor de rest.Heb je vragen na het zien van deze aflevering? Voor een vertrouwelijk gesprek kan je terecht bijAwel.be.
April 2024
Ayo en zijn vrienden storten zich in de opbouw van hun eigen skatepark. Otis moet iets opbiechten tegen Hilly.Heb je vragen na het zien van deze aflevering? Voor een vertrouwelijk gesprek kan je terecht bijAwel.be.
De vriendengroep komt erachter dan hun skatepark sluit voor twee maanden.Heb je vragen na het zien van deze aflevering? Voor een vertrouwelijk gesprek kan je terecht bijAwel.be.
Archief