Snow Wolf Family and Me

Afleveringen
49:52

1/3)

4,5 20 x
1/3) van Snow Wolf Family and Me is uitgezonden op donderdag 19 januari 2017 om 19:05 uur en was te zien op Canvas.
51:58

3/3)

Verlopen 3,0 79 x
Gordon Buchanan merkt meer en meer dat de wolvenfamilie zijn aanwezigheid aanvaardt. Hij begrijpt nu hoe dit wilde dier ooit gedomesticeerd kon worden.
48:49

2/3)

Verlopen 3,0 79 x
Hoe gevaarlijk zijn wolven nu echt? En krijgt Gordon Buchanan meer inzicht in hun familieleven? Het is nu zomer in het Canadese poolgebied.
49:52

1/3)

Verlopen 3,0 92 x
Wolven hebben een slechte reputatie, maar Gordon Buchanan wil dichter dan ooit tevoren bij wilde wolven komen om zo hun ware aard te ontdekken.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.