Snowfall

Laatste aflevering
55:00
Snowfall
100 x

Seizoen 3, Aflevering 10 - Other Lives

Terwijl Franklin schippert tussen leven en dood denkt hij na over de man die hij is geworden, en de man die hij wil zijn. Zal hij de man zijn die stabiliteit brengt in de onrustige buurt die hij zelf heeft helpen creëren, indien hij het overleeft?

Seizoen 3
50:00

Seizoen 3, Aflevering 9 - Blackout

48 x
In de nasleep van de schietpartij wil Franklin dat heel de familie zich gedeisd houdt. Ze beseffen niet wat Franklin allemaal verzwijgt en onder hoeveel druk hij staat. Gustavo onthult zijn plannen voor de toekomst.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Hedgehogs

70 x
Ondanks hun voorzichtige aanpak komen Teddy en Franklin in opspraak, waardoor hun hele operatie in gevaar komt. Mel is nog steeds verslaafd en Andre weet dat hij zal moeten kiezen tussen het beschermen van de buurt of het beschermen van Mel.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - Pocket Full of Rocks

24 x
Een wanhopige Andre heeft hulp nodig wanneer Melody niet meer opdaagt na haar afscheidsfeestje. Julia stelt een nieuw plan voor aan Teddy. Gustavo ruimt het pad om zijn eigen visie door te voeren.
40:00

Seizoen 1 - 5. seven-four

46 x
Franklin veroorzaakt problemen wanneer hij de borg betaalt voor zijn dronken vader en hem op de nationale feestdag meeneemt naar de barbecue van Jerome en Louise. Teddy en Alejandro storten op de terugvlucht van Nicaragua neer in de Mexicaanse woestijn. Pedro en Lucia hebben verschillende plannen in gedachten wanneer ze Os...
40:00

Seizoen 1 - 6. A Long Time Coming

55 x
Teddy komt onder druk te staan van Alejandro en zijn oversten bij de CIA. Hij krijgt één laatste kans om het goed te maken. Franklins zaakjes lopen gesmeerd. Zijn oom introduceert hem aan iemand die alles weet over de drugshandel op straat. Wanneer Oso met Lucia op zoek gaat naar een nieuwe zakenpartner, wordt hij herenigd...
40:00

Seizoen 1 - 7. Cracking

116 x
Franklin, Leon en Kevin gaan op roadtrip. Teddy begint over een zonde uit het verleden van Alejandro. Tot groot ongenoegen van Pedro maakt Lucia de samenwerking met Gustavo officieel.
40:00

Seizoen 1 - 8. Baby Teeth

103 x
Lucia heeft het moeilijk om de banden met haar familie door te knippen en Ramiro tolereert geen verraad. Teddy doet er alles aan om Alejandro's sporen uit te wissen, maar een toevallige ontmoeting in een club dreigt al zijn inspanningen teniet te doen. Franklins handel loopt intussen op wieltjes, maar het duurt niet lang v...
55:00

Seizoen 1 - 1. Pilot

166 x
In het Los Angeles van 1983 is de jonge Franklin Saint op zoek naar een manier om makkelijk geld te verdienen. Na een toevallige ontmoeting tijdens een feestje met zijn rijke vrienden ziet hij een kans om zijn leven te veranderen en stapt hij in de crackhandel. Ondertussen neemt CIA-agent Teddy McDonald een groot risico in...
50:00

Seizoen 1 - 2. Make Them Birds Fly

63 x
Franklin heeft Avi's product al snel uitverkocht en keert terug voor meer. Het duurt echter niet lang voordat hij enkele harde lessen leert over zijn nieuwe stiel. Teddy staat erop dat hij en Alejandro de drugsleverancier ontmoeten, maar die kennismaking verloopt niet volgens plan. Oso stelt eisen aan Pedro en Lucia nadat ...
45:00

Seizoen 1 - 3. Slow Hand

53 x
Franklin wil zijn gestolen eigendommen koste wat het kost terugkrijgen. Leon kent iemand die hem daarbij kan helpen. Teddy krijgt onverwacht bezoek net op het moment dat hij en Alejandro een grote wapendeal willen sluiten.
40:00

Seizoen 1 - 4. Trauma

36 x
Teddy reist naar Nicaragua op zoek naar Alejandro en de wapens. Hij wordt er blootgesteld aan de horrors van het conflict dat de natie in bedwang houdt en de omstandigheden waarin de Contra's vechten tegen de socialistische Sandinista. Franklin en Leon worden opnieuw bedrogen en komen tot het besef dat ze niemand kunnen ve...
50:00

Seizoen 2 - 10. Education

19 x
Nu Franklin in hechtenis zit, riskeert hij alles wat hij heeft opgebouwd te verliezen. Bovendien wordt hij in de gevangenis geconfronteerd met oude vijanden.
50:00

Seizoen 2 - 9. Aftermath

50 x
De wrevel tussen Franklin en Kevin neemt toe. Het komt tot een clash met verregaande gevolgen voor de mensen rondom hen.
50:00

Seizoen 2 - 7. The World is Yours

41 x
Franklin betrekt Leon en Kevin in zijn plannen om een drugsimperium op te bouwen. Teddy is bereid om Franklin te helpen, maar hij en Matt komen opnieuw in de problemen bij de Colombianen.
50:00

Seizoen 2 - 8. Surrender

25 x
Teddy ontdekt dat zijn werk voor de CIA nog meer buiten het boekje is dan hij aanvankelijk dacht. Franklin probeert nog steeds zijn geschillen met Cissy op te klaren, maar zij kan hem niet vergeven.
50:00

Seizoen 2 - 5. Serpiente

23 x
Nu Avi is vrijgelaten uit de gevangenis en uit is op wraak, moet Teddy een manier vinden om Franklin en hun nieuwe drugsoperatie te beschermen.
50:00

Seizoen 2 - 6. The Offer

36 x
Nadat Franklin een deel van zijn voorraad verliest, besluit hij over te gaan tot harde maatregelen. Teddy en Matt reizen samen met Avi naar Panama om een nieuwe zakenrelatie te smeden.
50:00

Seizoen 2 - Jingle Bell Rock

25 x
Wanneer steeds meer van zijn mannen worden aangevallen door rivaliserende bendes beseft Franklin dat hij zijn drugsoperatie naar een hoger plan moet tillen.
50:00

Seizoen 2 - Prometheus Rising

31 x
Franklins dealers hebben zich in het territorium gewaagd van een rivaliserende Mexicaanse bende. Een drugsrun in Colombia draait niet goed uit voor Teddy en Matt.
Archief