Snowfall

Juli 2019
42:00

Seizoen 1 - Story of a Scar

4,5 7 x
Naarmate Teddy's situatie verslechtert, neemt ook zijn mentale toestand af. Gustavo en Lucia worstelen met de toekomst.
50:00

Seizoen 1 - The Rubicon

4,0 4 x
Franklin verneemt dat zijn moeder is ontslagen en begaat een grote fout, maar verzekert wel zijn toekomst. Teddy vraagt Alejandro om onder te duiken tot hij Victoria in diskrediet kan brengen. Lucia kiest tussen haar bedrijf en haar familie.
38:00

Seizoen 1 - Cracking

3,0 7 x
Franklin, Leon en Kevin gaan op roadtrip. Teddy begint over een zonde uit het verleden van Alejandro. Tot groot ongenoegen van Pedro maakt Lucia de samenwerking met Gustavo officieel.
40:00

Seizoen 1 - Baby Teeth

4,0 5 x
Franklins onderneming begint goed te draaien en dit zorgt voor onenigheid tussen zijn onervaren werknemers. Teddy haalt alles uit de kast om Alejandro te beschermen. Lucia komt tot inzicht tijdens een bezoek aan haar stervende vader.
39:00

Seizoen 1 - Aflevering 5

4,0 4 x
De besluiteloosheid van Franklin zorgt voor problemen op de barbecue van Jerome. Franklin's vader confronteert hem met de gevolgen van drugs dealen. Teddy en Alejandro zijn gestrand in Mexico en Lucia's familie controleert Gustavo.
42:00

Seizoen 1 - Aflevering 6

4,0 4 x
Franklin zoekt Jerome op om zijn hulp te vragen. Zijn bezoek mondt uit in een onverwachte ontmoeting. Teddy denkt na over een andere toekomst voor zijn familie en Gustavo en Lucia werven zakenpartners aan uit Gustavo's verleden.
Juni 2019
43:00

Seizoen 1 - Aflevering 3

3,0 6 x
Franklin zoekt hulp om zijn gestolen eigendommen terug te halen. Teddy krijgt onverwachts bezoek tijdens het sluiten van een wapendeal. Gustavo, Lucia en Pedro willen de schuld in de schoenen van een onschuldig persoon schuiven.
42:00

Seizoen 1 - Aflevering 4

4,0 4 x
Franklin en Leon sporen de dief op. Teddy neemt extreme maatregelen om de CIA te beschermen. Lucia, Pedro en Gustavo duiken onder in een safe house. Gustavo is gewond.
54:00

Seizoen 1 - Aflevering 1

4,0 18 x
Tijdens de uitbraak van de grote crackepidemie in Los Angeles in de jaren '80 worden verschillende verhaallijnen gevolgd: die van een jonge drugsdealer Franklin Saint, de undercoveroperatie van CIA-agent Teddy McDonald en de worstelaar Oso die door een Mexicaanse drugkartel gerekruteerd wordt. Welke invloed heeft de cracke...
47:00

Seizoen 1 - Aflevering 2

3,0 7 x
Franklin heeft het moeilijk met zijn nieuwe onderneming. Teddy wantrouwt Alejandro steeds meer. Gustavo gaat de confrontatie aan met zijn nieuwe partners.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.