Soy Luna

Afleveringen
46:50

Aflevering 51 – Seizoen 1

3,8 15 x
Daniela en Simón vormen nu samen een stel, al is het niet helemaal naar de zin van Simón. Luna is gekwetst maar probeert zich sterk te houden.
45:37

Aflevering 39

4,0 9 x
Darío is onder de indruk van het optreden van de Roller Band. Hij zegt dat het beter was dan hij had verwacht. Na het stemmen voor de winnaar, blijkt dat zowel Roller Band als Electropower evenveel stemmen hebben gehaald. Darío en Martín moeten dus ...
44:18

Aflevering 43

3,0 21 x
Matteo en Simón willen niet samen meedoen aan het Open. Luna weet hen te overtuigen toch mee te doen, maar dat verloopt natuurlijk niet heel vlot... Matteo ontkent dat hij ook maar iets voelt voor Luna, maar Gastón gelooft hem niet.
46:12

Aflevering 42

4,0 15 x
Luna's hart breekt wanneer ze hoort dat Simón terug naar Mexico wil vertrekken. Ámbar probeert Matteo weer naar haar hand te zetten door hem te zeggen dat Luna verliefd is op Simón.
45:20

Aflevering 36

4,0 10 x
Delfi geeft eindelijk toe aan Gastón dat ze gelogen heeft. Gastón is duidelijk teleurgesteld in Delfi, hij is boos dat ze zo lang gelogen heeft en dat alles wat ze samen gedaan hebben een grote leugen was.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.