Soy Luna

Afleveringen
47:25

Aflevering 61

2,5 117 x
Simón zegt voor het eerst luidop dat hij van Luna houdt, maar zij is nog steeds bang voor haar vriendschap met Simón. Ze besluiten er samen voor te gaan, maar beloven elkaar dat wat er ook gebeurt, hun vriendschap zal blijven duren. Simón wilt met L...
45:15

Aflevering 62

4,3 38 x
Nina durft niet af te spreken met Gastón, maar weet dat ze hem kwijtraakt als ze niks doet. Dus stelt ze voor om eerst via webcam elkaar te ontmoeten. Daarna misschien in het echt. Rey komt te weten dat 'een man' (Miguel) vragen is gaan stellen aan...
47:04

Aflevering 63

4,0 56 x
Luna raapt haar hangertje op, nog voor Sharon het ziet. Mariano is niet tevreden met het niveau van de jongens. Hij is heel streng, maar Tamara spreekt hem tegen.
47:26

Aflevering 64

4,0 63 x
Luna en Nina moeten een verhaal verzinnen waarom Luna bij Felicity was. Ramiro is té perfectionistisch en wilt geen enkele versie van zijn clip naar de producer mailen. Yam en Jim hebben er genoeg van en sturen dan maar in zijn plaats de clip op.
46:50

Aflevering 51 – Seizoen 1

3,4 87 x
Daniela en Simón vormen nu samen een stel, al is het niet helemaal naar de zin van Simón. Luna is gekwetst maar probeert zich sterk te houden.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.