Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Spirit Riding Free

Seizoen 1
21:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Lucky and the Shaky Day

3,0 1 x
Wanneer een daverende aardbeving een spoorbrug vernielt, moeten Lucky en haar vriendinnetjes een manier vinden om de passagiers van een aankomende trein te waarschuwen.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Lucky and the Field Trip Fraud

4,0 0 x
Wanneer de kinderen op school Lucky pesten en haar het lievelingetje van de juf noemen, wil ze het tegendeel bewijzen door tijdens een schoolkamp problemen te veroorzaken.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Lucky and the Risky Rescue

3,0 0 x
De meiden gaan op een riskante missie om een onterecht opgepakte Tuckapaw-tiener te bevrijden uit een hardrijdende trein en hem weer te verenigen met zijn trouwe paard.
Seizoen 4
21:00

Seizoen 4, Aflevering 6 - Lucky and Her New Family - Part 2

4,0 20 x
Lucky treedt vol trots in de voetsporen van haar moeder wanneer een jonge circusster niet kan optreden. Maar het voelt alsof haar vader mevrouw Flores belangrijker vindt.
21:00

Seizoen 4, Aflevering 5 - Lucky and Her New Family - Part 1

4,0 31 x
Mevrouw Flores voelt zich buitengesloten wanneer een reizend circus Lucky nader tot haar moeder brengt dan ooit tevoren. Spirit krijgt concurrentie van een ander paard.
Seizoen 1
21:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Lucky and the Patchwork Plan

3,0 9 x
Lucky wil heel graag voorkomen dat tante Cora vertrekt uit Miradero, en is tot alles bereid (zelfs ganzen ontvoeren!) om ervoor te zorgen dat ze in het stadje blijft.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Lucky and the Role Reversal

4,0 11 x
Lucky en haar vader doen hun best om alles thuis soepel te laten verlopen. Maar niets loopt zoals het moet zonder tante Cora, zelfs het toneelstuk op school niet!
21:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Lucky and the Train Tycoon

4,0 3 x
Lucky heeft heel veel zin in de westernrace die ze heeft gepland voor haar 13e verjaardag, totdat haar rijke opa arriveert in het stadje en zo zijn eigen ideeën heeft.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Lucky and the Impatient

3,0 8 x
Terwijl Spirit herstelt van een blessure, helpt Lucky de uitgeschakelde Winston door in zijn winkel ijsjes te verkopen en advies te geven, met gemengde resultaten.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Lucky and the Lion

4,0 3 x
Met het oog op een volgende rit helpen Lucky en de meisjes tante Cora weer in het zadel. Een bergleeuw bedreigt de kudde van Spirit.
Archief