Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Spongebob Squarepants

Seizoen 1
23:00

Seizoen 1, Aflevering 26 - Krokante muiterij / De Waartand

4,0 3 x
Wanneer de Krokante Krab wordt weggeblazen door een storm, moet een krankzinnige meneer Krabs zijn werknemers en klanten terug naar hun huizen begeleiden. / Patrick wordt gedwongen zijn laatste melktand te verliezen, maar hij is bang.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 25 - Ananas invasie / Salsa Imbecilicus

4,0 2 x
Wanneer SpongeBob de geheime formule in zijn huis verbergt, is het aan Gary om deze te beschermen voor Plankton. / Wanneer een bizar ongeluk ervoor zorgt dat iedereen in de stad net zo dom wordt als Patrick, moet Sandy de boel redden.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - De nootmerrie van Sandy /Bulletinbord

4,0 0 x
Sandy creëert de nieuwste voedselsensatie op basis van eikels, maar haar boom betaalt de prijs voor haar hebzucht. / SpongeBob hangt een prikbord voor de gemeenschap op in de Krokante Krab, maar anonieme recensies die erop worden geplaatst, leiden tot problemen.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - Vaarwel Krabburger ? / Factory Fresh

4,0 10 x
Om geld te besparen, lanceert meneer Krabs een lijn bevroren Krabburgers.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Verkocht ! / Stom en rijkdom

3,0 1 x
SpongeBob en Patrick zien een reclamespot en denken dat hun huizen zijn verkocht. / De Krokante Krab begint gelukskoekjes te verkopen, maar Plankton besluit ze te gebruiken voor zijn kwaadaardige plannen.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Parel het winkelmeisje / Twee duimen omlaag

3,0 2 x
Parel moet een job vinden om net zo cool te zijn als haar vrienden, maar de enige plek waar ze iemand kunnen aannemen is de stomste winkel van het winkelcentrum. / SpongeBob kan zijn duimen niet meer gebruiken waardoor zijn leven moeilijk wordt.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - De vissenkom / Getrouwd met geld

3,0 6 x
Sandy probeert het gedrag van SpongeBob en Patrick te bestuderen, maar haar wetenschappelijk experiment loopt vreselijk mis. / Meneer Krabs volgt het advies van Plankton op en trouwt uiteindelijk met het enige waar hij ooit van heeft gehouden... geld.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - SpongeBob Longpants / Sportschool Leendert

4,0 14 x
SpongeBob krijgt een lange broek, maar die verandert zijn leven op onverwachte manieren. / Wanneer Leendert een nieuwe sportschool opent in Bikinibroek, wordt SpongeBob zijn beste klant.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Patrick ! Het Spel / Het riool van Bikinibroek

3,0 9 x
Patrick bedenkt een nieuw bordspel en nodigt SpongeBob, Sandy en Octo uit om het met hem te spelen. / Nadat SpongeBob en Octo per ongeluk de kluis van meneer Krabs hebben doorgespoeld, moeten ze het riool in om hem te vinden.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Opvangcentrum ! / Wat eet Patrick op ?

4,0 2 x
Als er verdwaalde slakken verschijnen rond Bikinibroek, besluit SpongeBob zelf voor ze te zorgen. Om de eer van Bikinibroek te verdedigen, doet Patrick mee aan een krabburgerwedstrijd.
Archief