Sportjaaroverzicht

Afleveringen

2x goud: Peter Genyn is meest succesvolle Belg op de Paralympische Spelen

3,0 0 x
2x goud: Peter Genyn is meest succesvolle Belg op de Paralympische Spelen van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op zaterdag 25 maart 2017 om 10:06 uur en was te zien op Sporza.

Blij weerzien tussen Florian Van Acker en Stefaan Lammens

4,0 1 x
Blij weerzien tussen Florian Van Acker en Stefaan Lammens van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op zaterdag 25 maart 2017 om 10:06 uur en was te zien op Sporza.

Devos: "Ik heb elke match zonder stress gespeeld"

4,0 0 x
Devos: "Ik heb elke match zonder stress gespeeld" van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op zaterdag 25 maart 2017 om 10:06 uur en was te zien op Sporza.

Kris Bosmans pakt zilver op de wegrit: "Ik wou een 'Van Avermaet' doen, maar het is niet gelukt"

4,0 0 x
Kris Bosmans pakt zilver op de wegrit: "Ik wou een 'Van Avermaet' doen, maar het is niet gelukt" van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op zaterdag 25 maart 2017 om 10:06 uur en was te zien op Sporza.

Rolstoeltennisser Joachim Gérard is goed voor brons in Rio

4,0 0 x
Rolstoeltennisser Joachim Gérard is goed voor brons in Rio van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op zaterdag 25 maart 2017 om 10:06 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.