Sportjaaroverzicht

Afleveringen

Borkelmans over goal van Robson-Kanu: "Was fout van Denayer"

4,0 0 x
Borkelmans over goal van Robson-Kanu: "Was fout van Denayer" van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op donderdag 23 februari 2017 om 8:50 uur en was te zien op Sporza.

Boonen: "Had een aanbieding gekregen voor een haartransplantatie

4,0 0 x
Boonen: "Had een aanbieding gekregen voor een haartransplantatie van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op woensdag 22 februari 2017 om 6:32 uur en was te zien op Sporza.

Tom Boonen over Parijs-Roubaix: "Ik had tegen Vanmarcke moeten rijden"

4,0 0 x
Tom Boonen over Parijs-Roubaix: "Ik had tegen Vanmarcke moeten rijden" van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op woensdag 22 februari 2017 om 6:32 uur en was te zien op Sporza.

2x goud: Peter Genyn is meest succesvolle Belg op de Paralympische Spelen

3,0 1 x
2x goud: Peter Genyn is meest succesvolle Belg op de Paralympische Spelen van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op zaterdag 18 februari 2017 om 1:31 uur en was te zien op Sporza.

Blij weerzien tussen Florian Van Acker en Stefaan Lammens

4,0 0 x
Blij weerzien tussen Florian Van Acker en Stefaan Lammens van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op zaterdag 18 februari 2017 om 1:31 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.