Sportjaaroverzicht

Afleveringen

Borkelmans over goal van Robson-Kanu: "Was fout van Denayer"

4,0 0 x
Borkelmans over goal van Robson-Kanu: "Was fout van Denayer" van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op vrijdag 26 mei 2017 om 9:18 uur en was te zien op Sporza.

Boonen: "Had een aanbieding gekregen voor een haartransplantatie

4,0 0 x
Boonen: "Had een aanbieding gekregen voor een haartransplantatie van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op donderdag 25 mei 2017 om 8:44 uur en was te zien op Sporza.

Tom Boonen over Parijs-Roubaix: "Ik had tegen Vanmarcke moeten rijden"

4,0 0 x
Tom Boonen over Parijs-Roubaix: "Ik had tegen Vanmarcke moeten rijden" van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op donderdag 25 mei 2017 om 8:44 uur en was te zien op Sporza.

2x goud: Peter Genyn is meest succesvolle Belg op de Paralympische Spelen

3,0 0 x
2x goud: Peter Genyn is meest succesvolle Belg op de Paralympische Spelen van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op zaterdag 20 mei 2017 om 17:31 uur en was te zien op Sporza.

Blij weerzien tussen Florian Van Acker en Stefaan Lammens

4,0 0 x
Blij weerzien tussen Florian Van Acker en Stefaan Lammens van Sportjaaroverzicht is uitgezonden op zaterdag 20 mei 2017 om 17:31 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.