Stanley Tucci: Searching For Italy

Laatste aflevering
Stanley Tucci: Searching For Italy
Verlopen

Tucci bezoekt de Italiaanse Riviera, die bekend staat om de glamour van Portofino en de vissersdorpjes van de Cinque Terre. Hij probeert Genuese pesto en ontdekt hoe de Liguriërs hebben geleerd zich aan te passen aan het leven in het ruwe landschap.

Stanley Tucci: Searching For Italy herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Verlopen
Tucci ontdekt de geschiedenis van het mooie en onrustige Calabrië, evenals de geschiedenis van zijn eigen familie. Samen met zijn ouders en Italiaanse familieleden denkt hij na over de inspiratie die mensen uit Calabrië halen en waarom degenen die vertrekken terugkeren.
Verlopen
Stanley Tucci bezoekt Umbrië, dat wel eens het groene hart van Italië wordt genoemd. Met de grootste consumptie van varkensvlees is Umbrië de droom van elke vleeseter, met wilde zwijnenjachten en zwarte truffelboerderijen.
Seizoen 1
Verlopen
Stanley Tucci brengt een bezoekje aan Sicilië. Hij proeft een zoute en knapperige sensatie voor de smaakpapillen, test de druiven die in de unieke bodem van de streek groeien en mijmert over de Siciliaanse gastvrijheid.
Verlopen
Stanley verkent zijn oude thuis: Toscane. Hij trekt langs wijnbarretjes, viert en eert het dagelijks brood, en proeft gerechten die oud brood als hoofdingrediënt hebben.
Verlopen
Stanley Tucci brengt een culinair bezoek aan Milaan. Hij geniet van een traditionele aperitivo, krijgt inspiratie om pizzoccheri te maken, een noedelgerecht op basis van boekweit en hij smult van twee klassiekers: kalfsvlees alla Milanese en risotto.
Verlopen
Stanley verkent Bologna, voor veel mensen de culinaire hoofdstad van Italië. De regio Emilia-Romagna is de thuisbasis van wereldberoemde en beschermde producten, waaronder parmezaan, parmaham en de traditionele balsamicoazijn.
Verlopen
Stanley Tucci reist naar Rome op zoek naar de beroemde vier pastagerechten. Hij bestelt er rigatoni all'amatriciana, geniet van een bord carbonara en proeft van een selectie kazen en worst, gemaakt van de schapen en varkens die in de regio gehouden worden.
Verlopen
Stanley brengt een introductie over de geschiedenis en ingrediënten van de beroemde Napolitaanse pizza en gaat daarvoor op zoek naar de meest verse mozzarella en de lekkerste San Marzano-tomaten. Hij verkent ook het eiland Ischia en geniet van heerlijke spaghetti met courgette aan de Amalfikust.
Seizoen 2
Verlopen
Tucci bezoekt Apulië, een regio die beroemd is om zijn geurige olijfolie, prachtige groenten, kazen en tarwe. Hij ontdekt hoe de 'Pugliese' eigenaar zijn van hun verleden en de toekomst op hun eigen voorwaarden omarmen.
Verlopen
Tucci bezoekt Sardinië, beroemd om zijn ruige landschap, kristalblauwe oceaan en gekoesterde tradities. Tucci leert hoe de Sardijnse eetcultuur over het hele eiland sterk varieert.
Archief