Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Stargate SG-1

Seizoen 1
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Moebius: Part 2

3,0 13 x
SG-1 heeft de geschiedenis weten te veranderen. Carter en Jackson helpen Hammond met zijn zoektocht naar de Stargate op Antarctica.
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Moebius: Part 1

4,0 7 x
Daniel Jackson doet een opmerkelijke vondst wanneer hij de erfenis van een overleden ex-collega onderzoekt. In een oud historisch werk over de geschiedenis van Egypte treft hij de afbeelding van een ZPM aan. De ZPM is tot op heden echter nooit gevonden, wat de hoop van het SG-1-team doet toenemen dat de energiemodule nog a...
Seizoen 8

Seizoen 8, Aflevering 18 - Threads

3,0 3 x
Het Stargate-team heeft al een week niets meer gehoord van Daniel Jackson, maar generaal O'Neill weigert een eredienst voor hem te houden. Hij gelooft namelijk niet dat Daniels confrontatie met de Replicators hem fataal is geworden.
1:00:00

Seizoen 8, Aflevering 17 - Reckoning: Part 2

4,0 3 x
Kolonel Carter en haar vader reizen naar de planeet Dakara om het mysterieuze wapen dat de oorlog tegen de Replicators kan beslechten, aan de praat te krijgen. Ze moeten bijzonder voorzichtig te werk gaan want als ze het wapen verkeerd hanteren, is de kans groot dat ze elke levensvorm op de planeet vernietigen.
1:00:00

Seizoen 8, Aflevering 16 - Reckoning: Part 1

3,0 2 x
Wanneer de Goa'uld-ruimteschepen van System Lord Ba'al één voor één worden aangevallen door de Replicators, verbaast hij vriend en vijand door hulp te zoeken bij het Stargate-team op Aarde. De Replicators vormen een bedreiging voor iedereen in het heelal en het is dus in ieders voordeel om hun opmars zo snel mogelijk de ko...

Seizoen 8, Aflevering 15 - Citizen Joe

3,0 2 x
Generaal O'Neill wordt in zijn huis opgewacht door een gewapende man die beweert dat het Stargateproject zijn leven heeft verwoest. Joe Spencer is een kapper uit Indiana die zeven jaar geleden - na de vondst van een mysterieuze steen - plots visioenen begon te krijgen over de avonturen van het SG-1-team.

Seizoen 8, Aflevering 14 - Full Alert

4,0 5 x
Voormalig vicepresident Robert Kinsey brengt generaal O'Neill op de hoogte van een onrustwekkende ontwikkeling op politiek vlak. De organisatie Trust doet haar uiterste best om de Russische regering en legerleiding op te jutten, zodat die zich volledig tegen de Verenigde Staten kanten.

Seizoen 8, Aflevering 13 - It's Good to Be King

3,0 3 x
Kolonel Carter maakt generaal O'Neill erop attent dat planeten die eeuwen geleden door Goa'uldtroepen werden geregeerd, onlangs opnieuw zijn aangevallen en verwoest. Het ziet er bovendien naar uit dat System Lord Ares zijn oog heeft laten vallen op de planeet waar voormalig kolonel Harry Maybourne zich bevindt.

Seizoen 8, Aflevering 12 - Prometheus Unbound

4,0 2 x
Daniel Jackson is in zijn nopjes: generaal Hammond heeft hem geselecteerd voor een belangrijke missie met het Prometheus-ruimteschip. Samen met de generaal en een groepje soldaten reist Daniel naar de legendarische basis van Atlantis. Voor de Stargate-eenheid zijn bestemming kan bereiken, krijgen de teamleden in de control...

Seizoen 8, Aflevering 11 - Gemini

4,0 6 x
De basis wordt gecontacteerd door een kloon van kolonel Carter. Ze werd gecreëerd door Replicatorleider Fifth, maar kon ontsnappen en wil de Stargateteamleden nu waarschuwen voor zijn nakende komst. Teal'c en Carter staan sceptisch tegenover de motieven van de kloon, maar besluiten haar toch te ontmoeten.
Archief