Stargate SG-1

Laatste aflevering
41:00
Stargate SG-1

Samantha bestudeert een eeuwenoud toestel dat teruggevonden werd in de grotten van Glastonbury. Wanneer ze een bepaalde toetsencombinatie uitprobeert, veroorzaakt dit een lichtflits. Luitenant-kolonel Mitchell, die eveneens aanwezig is, en Sam zijn ongedeerd, maar al snel ontdek...

Stargate SG-1 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 9
41:00
Generaal Landry schakelt het SG-1-team in voor een pr-opdracht: ze moeten een afvaardiging van de internationale Stargate-controlecommisie rondleiden op de Gamma-site, een afgelegen, buitenaardse Stargatebasis van het Amerikaanse leger. Tijdens hun bezoek gaat er echter iets mis in één van de vele militaire laboratoria.
Seizoen 6
42:00
Uit het niets duikt Daniel Jackson op om kolonel Jack O'Neill, zijn vroegere collega, te waarschuwen voor een aanval van de Goa'ulds op de planeet Abydos. Anubis heeft namelijk zijn zinnen gezet op een krachtig medaillon dat zich ergens op de planeet zou moeten bevinden.
42:00
Carter vermoedt dat de Stargate nog maximum 54 uur weerstand kan bieden aan de aanval van Anubis. Teal'c en zijn zoon Rya'c besluiten daarom op zoek te gaan naar het wapen dat verantwoordelijk is voor hun problemen. Ondertussen smeden Jonas en Carter een plan om de aarde te redden door de Stargate zo ver mogelijk weg te st...
Seizoen 4
42:00
Het Stargate-team heeft een speciaal vliegtuig ontworpen dat gebruikt kan worden als verdedigingswapen bij missies. Wanneer Jack en Teal'c er een testvlucht mee maken, komen ze echter in de problemen. Het vliegtuig is oncontroleerbaar en lijkt een eigen wil te hebben.
42:00
Het Stargate-team wordt gecontacteerd door ene Martin, die heel goed op de hoogte blijkt te zijn van al wat de overheid voor de burgers geheimhoudt.
42:00
De leden van het SG1-team zijn op een ijsplaneet terechtgekomen en werken er ondergronds als slaven om energie te genereren.
42:00
Het SG1-team heeft voor het volk van Enkerra een nieuwe planeet gevonden waarop ze kunnen verblijven en een eigen beschaving uitbouwen.
42:00
Wanneer Daniel en een collega-archeoloog van het SGC-team opgravingen doen op de planeet 888 hopen ze heel wat informatie te vergaren over het ontstaan van de Goa'ulds. Maar plots worden ze aangevallen door een onbekend wezen dat Daniel doorheen de bossen meesleept.
42:00
Het SG1-team kan niet naar een andere planeet vertrekken omdat de Stargate defect is. Bovendien zitten alle SG-teams die reeds op missie zijn vast omdat ze de code om huiswaarts te keren niet meer kunnen invoeren.
42:00
Het SG1-team gaat op een planeet een nieuwe vorm van solaire energie onderzoeken.
42:00
Wanneer de leden van het SG1-team een vergadering hebben met de leden van de Hoge Tok'ra Raad en Martouf om een verdrag af te sluiten met de aardbewoners, valt majoor Graham de Tok'ra totaal onverwacht aan.
42:00
Shanok wordt door Bra'tac naar de aarde gezonden om generaal Hammond en zijn medewerkers te overtuigen haar zo snel mogelijk naar de Tok'ra te brengen omdat ze over informatie beschikt die de Goa'ulds kan vernietigen.
42:00
Het SG1-team krijgt Anice op bezoek, een Tok'ra-wetenschapper. De vrouw heeft voorwerpen ontdekt die ooit toebehoorden aan een stam die ouder en sterker was dan de Goa'ulds.
42:00
Voor het eerst in de geschiedenis probeert een andere planeet de Amerikaanse Stargate te contacteren. Sam ontdekt dat het om een noodsignaal gaat.
42:00
O'Neil en zijn team zijn zonder kleerscheuren kunnen ontsnappen uit de greep van de robotische insecten die Thors leven in gedrang brachten.
Seizoen 1
42:00
Net wanneer kolonel O'Neill van een welverdiende vakantie wil genieten, wordt hij door Thor aan boord van diens ruimteschip gebeamed. Jacks buitenaardse vriend heeft zijn strijd tegen de Replicators, een soort robotische insecten, zo goed als verloren en smeekt O'Neill om hulp.
42:00
Daniel Jackson bekijkt de videobeelden van een Maya-tempel en merkt op dat er in het centrum een kristallen schedel staat.
42:00
Wanneer het SGC-team erin slaagt een nieuwe Stargate te deblokkeren, ontdekken ze een planeet waarop twee stammen al jaren in oorlog leven. Oorzaak van hun dispuut is de onenigheid rond hun onstaanstheorie. De ene stam gelooft dat er ooit een poort bestaan heeft naar een andere wereld en dat hun volk daar zijn origine heef...
42:00
Wanneer het SGC-team erin slaagt een nieuwe Stargate te deblokkeren, ontdekken ze een planeet waarop twee stammen leven, die al jaren met mekaar in oorlog zijn. Oorzaak van hun dispuut is de onenigheid rond hun onstaanstheorie.
Archief