Stella Blómkvist

Stella Blómkvist herbekijken

Seizoen 2
51:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - The Murder By The Cabin, Part 2

4,2 134 x
Stella moet haar persoonlijke gevoelens opzijzetten om een meedogenloze staatsgreep te stoppen.
43:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - The Murder By The Cabin, Part 1

4,0 96 x
Stella wordt tegen haar wil meegesleurd in de fall-out van de aanslag op premier - en ex-lover -Dagbjört. Dagbjörts vijanden zijn machtig, en om haar, en zichzelf, te redden moet Stella uitzoeken wie er achter de moordpoging zit.
44:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - The Murder In The National History Museum, Part 2

4,3 89 x
De zaak zet Stella op het spoor naar een jacht op kunstschatten waarbij de Mossad betrokken lijkt te zijn. Het wordt een ware race tegen de klok voordat haar cliënt wordt uitgeleverd.
44:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - The Murder In The National History Museum, Part 1

4,0 82 x
Stella neemt de zaak aan van een jonge Palestijnse dichter en asielzoeker die beschuldigd wordt van de moord op een Israëlische ambtenaar.
46:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - The Murder On Instagram, Part 2

3,7 222 x
Een verraderlijk crimineel netwerk lijkt achter de moorden te zitten en doet er alles aan om hun sporen uit te wissen. De hardleerse advocate Stella wordt tot het uiterste gedreven om meerdere slachtoffers te voorkomen.
44:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - The Murder On Instagram, Part 1

4,4 462 x
Stella ontdekt dat de mysterieuze dood van een Instagramster en een slachtoffer van mensenhandel uit Syrië op een vreemde manier met elkaar verbonden zijn.

Aflevering 6 (Seizoen 1)

4,3 298 x
Wanneer Guo vermoord wordt tijdens een staatsdiner, is Stella de enige verdachte. Ze heeft geen andere keus dan op de vlucht te slaan om bewijzen te verzamelen van haar onschuld. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 5 (Seizoen 1)

4,8 305 x
Stella wordt gechanteerd om een verzameling filmpjes te overhandigen die regeringsleden en machtige zakenmannen in uiterst compromitterende omstandigheden tonen. Guo Dai, een medewerker van de Chinese ambassade en een heel gevaarlijk man met een duister verleden, zet Stella onder druk door de mensen om wie ze geeft te bed...
45:00

Aflevering 4 (Seizoen 1)

4,0 148 x
De politie verdenkt het tienernichtje van Regina, die echter vasthoudt aan haar onschuld. Stella gaat op onderzoek uit in haar geheimzinnige vriendengroep. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

4,5 151 x
In een vakantiehuis in een van IJslands meest pittoreske nationale parken slaat het noodlot toe. Regina, een machtige fondsbeheerder en adviseur van de regering, komt op een verschrikkelijke wijze aan haar einde in een sauna. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief