Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Stella Blómkvist

2020

Aflevering 6 (Seizoen 1)

4,0 198 x
Wanneer Guo vermoord wordt tijdens een staatsdiner, is Stella de enige verdachte. Ze heeft geen andere keus dan op de vlucht te slaan om bewijzen te verzamelen van haar onschuld. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 5 (Seizoen 1)

4,8 256 x
Stella wordt gechanteerd om een verzameling filmpjes te overhandigen die regeringsleden en machtige zakenmannen in uiterst compromitterende omstandigheden tonen. Guo Dai, een medewerker van de Chinese ambassade en een heel gevaarlijk man met een duister verleden, zet Stella onder druk door de mensen om wie ze geeft te bed...
45:00

Aflevering 4 (Seizoen 1)

4,0 108 x
De politie verdenkt het tienernichtje van Regina, die echter vasthoudt aan haar onschuld. Stella gaat op onderzoek uit in haar geheimzinnige vriendengroep. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

4,5 110 x
In een vakantiehuis in een van IJslands meest pittoreske nationale parken slaat het noodlot toe. Regina, een machtige fondsbeheerder en adviseur van de regering, komt op een verschrikkelijke wijze aan haar einde in een sauna. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
45:00

Aflevering 2 (Seizoen 1)

4,3 202 x
Het blijkt dat Halla een gevaarlijk spel speelde met heel invloedrijke, machtige mensen. Al snel wil iedereen de kwestie zo snel mogelijk in de doofpot steken, maar dat is buiten Stella gerekend. Ze graaft dieper en dieper en botst op een kluwen van sekstapes, drugs en moord in het kloppende hart van de regering. Bekijk af...
45:00

Aflevering 1 (Seizoen 1)

4,6 362 x
In alle vroegte wordt Stella Blómkvist opgebeld om een oude cliënt te verdedigen. Saemi is een derderangs-drugsdealer die er nu van verdacht wordt Halla vermoord te hebben, de assistente van de IJslandse premier. Hij stond immers over haar lijk gebogen, bedekt met bloed. Toch is Stella niet zeker van zijn schuld, zeker wa...
Afleveringen 2018
48:00

Aflevering 6

Verlopen 3,4 652 x
Wanneer Guo vermoord wordt tijdens een staatsdiner, is Stella de enige verdachte. Ze heeft geen andere keus dan op de vlucht te slaan om bewijzen te verzamelen van haar onschuld.
47:00

Aflevering 5

Verlopen 4,0 499 x
Stella wordt gechanteerd om een verzameling filmpjes te overhandigen die regeringsleden en machtige zakenmannen in uiterst compromitterende omstandigheden tonen. Guo Dai, een medewerker van de Chinese ambassade en een heel gevaarlijk man met een duister verleden, zet Stella onder druk door de mensen om wie ze geeft te bedr...
45:00

Aflevering 4

Verlopen 3,8 360 x
De politie verdenkt het tienernichtje van Regina, die echter vasthoudt aan haar onschuld. Stella gaat op onderzoek uit in haar geheimzinnige vriendengroep.
44:00

Aflevering 3

Verlopen 4,1 498 x
In een vakantiehuis in een van IJslands meest pittoreske nationale parken slaat het noodlot toe. Regina, een machtige fondsbeheerder en adviseur van de regering, komt op een verschrikkelijke wijze aan haar einde in een sauna.
Archief