Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Sturm Der Liebe

Seizoen 14
50:00

Aflevering 101

2,5 4 x
Rebecca ziet haar hond Anka steeds achteruitgaan. Werner belooft Susan dat hij zijn geheim voor William blijft verzwijgen. Fabien haalt alles uit de kast om indruk te maken op Anja. Michael blijft moeite hebben om Natascha te vergeven.
55:00

Aflevering 100

4,5 5 x
Susan is geschokt wanneer ze de ruzie tussen Werner en André hoort. Rebecca maakt zich zorgen over haar hond Anka. David wil er op elk moment zijn voor Tina. Hildegard wil niet in een tent slapen tijdens hun vakantie in Sicilië en probeert een compromis te sluiten met Alfons.
55:00

Aflevering 122

4,0 0 x
Charlotte zoekt naar een oplossing om Michael te overtuigen om Fabien naar het concert in München te laten gaan. Maar dan krijgen ze vanuit het ziekenhuis slecht nieuws over Fabiens vinger. Is zijn carrière als pianist in gevaar? Nils probeert Desirée te versieren. Werner kijkt toe hoe Beatrice en Friedrich weer met elkaar...
Seizoen 16
50:00

Aflevering 178

3,0 4 x
Henry verneemt van Alfons dat Jessica op een huwelijksaanzoek wacht. Hij besluit zijn kans te wagen, maar dan gebeurt er iets onverwacht. Franzi is geschokt wanneer ze ontdekt wat Tim gedaan heeft. Tim probeert zich wanhopig te verzoenen met haar, hij wil zelfs de fruitboerderij teruggeven.
Seizoen 14
50:00

Aflevering 99

4,0 5 x
William zit nog steeds met het duistere verleden van zijn vader in zijn hoofd. Alfons koopt in het geheim de caravan en tentuitrusting over van Oskar om samen met Hildegard hun huwelijksreis te herbeleven. Rebecca en Ella proberen Tina op te vrolijken nadat ze definitief een punt achter haar relatie met Oskar heeft gezet.
50:00

Aflevering 121

3,0 2 x
Desirée is geïrriteerd omdat het management van het Fürstenhof Nils kiest als presentator voor de videoblog. Christine vertelt Charlotte over haar broer Gottfried. Fabien komt terug thuis van zijn reis naar Italië. Friedrich voelt zich eindelijk weer beter. Beatrice is opgelucht.
Seizoen 16
50:00

Aflevering 177

4,0 6 x
Annabelle lijkt de situatie in de hand te hebben, en Christoph is daar niet over te spreken. Toch kan hij niet anders dan voor Annabelle stemmen tijdens de aandeelhoudersvergadering. André en Linda brengen samen de nacht door, maar 's ochtends is Linda verdwenen. Henry bereidt de verhuis naar München voor.
Seizoen 14
55:00

Aflevering 98

3,0 5 x
Werner probeert met William te praten over zijn vader. William is bang dat hij het slechte karakter van zijn vader heeft geërfd. Oskar beseft dat Tina de scheiding toch wil verderzetten. Michael geeft aan Charlotte toe dat hij niet van plan is om Natasha snel te vergeven.
50:00

Aflevering 120

3,0 0 x
Ella weet zeker dat William de perfecte man is voor haar. Beatrice bedankt Werner omdat hij Friedrich heeft gered. Charlotte krijgt bezoek van haar voormalige babtsitter Christine. Desirée wil een videoblog maken over het Fürstenhof.
Seizoen 16
50:00

Aflevering 176

3,0 2 x
Christoph is ervan overtuigd dat Annabelle dokter Borg heeft omgekocht en zo de psychiatrie kon verlaten. Bela hoort Annabelle telefoneren en besluit haar te volgen. Tim geeft toe dat Nadja op het Fürstenhof verblijft. Franzi is daar niet blij mee, maar aanvaardt de situatie. André nodigt Linda uit voor een date.
Archief