Sturm Der Liebe

Juli 2019

Seizoen 14 - Episode 245

4,5 16 x
Het plan van Viktor en Werner om op zoek te gaan naar nieuwe verdachten werkt. Alleen hadden ze zelf nooit verwacht dat deze persoon als verdachte aanzien zou worden. Christoph houdt Alicia op afstand na haar gevecht. Alicia ziet in hoe anders Viktor is dan zijn vader en begint te dromen. Na de teleurstelling met de vleuge...

Seizoen 14 - Episode 244

4,5 28 x
Viktor doet zijn best om zijn onschuld aan Werner te bewijzen. Christoph heeft een idee om zijn relatieproblemen met Alicia op te lossen. Michael erft onverwachts een vleugelpiano. Hij en Natascha zijn er zeker van dat Fabien hier blij mee gaat zijn, maar de verrassing blijkt al snel niet meer zo leuk. André slaagt erin om...
48:00

Seizoen 14 - Episode 243

4,0 16 x
Inspecteur Meyser doorzoekt Viktor's kamer op sporen. Tina is overweldigd na de bekentenis van Nils. Jessica voelt nu ze in het appartement woont een nieuwe kans om dichter bij Viktor te komen. Alfons is achterdochtig over de moeite die Wanja doet om dichter bij Melli te komen.
48:00

Seizoen 14 - Episode 242

4,0 6 x
André moedigt Nils aan om zijn gevoelens aan Tina te zeggen. Christoph ontdekt dat Viktor gevoelens heeft voor Alicia. Wanja en André blijven allebei Melli's aandacht vragen. Paul biedt Jessica aan om in zijn appartement te blijven, wetende dat Viktor daar ook woont.
48:00

Seizoen 14 - Aflevering 241

3,0 36 x
Om punten te scoren bij Jessica wil Paul haar een gratis kamer in het appartement van Tina aanbieden, maar Tina heeft de kamer al aan iemand anders weggegeven. Tegen de verwachtingen van Melli in gaat Wanja niet naar het immigratiekantoor. Hij heeft spontaan een andere bron van inkomsten gevonden in het dorp.
48:00

Seizoen 14 - Aflevering 240

3,0 25 x
Na een gesprek met Viktor aarzelt Alicia om de geluidsopname aan Commissaris Meyser te geven. Melli is teleurgesteld in Wanja. Hoewel Paul's geschenk Romy verrast heeft, blijft ze zich toch nog afstandelijk gedragen.
48:00

Seizoen 14 - Aflevering 239

4,0 28 x
Natascha vraagt Alicia om Fabien te hypnotiseren. Wanja en Melli ontdekken wat Hildegard en Alfons hebben gedaan met de kruidenmix. Werner worstelt met de dood. Charlotte is wanhopig wanneer ze het nieuws verneemt.
48:00

Seizoen 14 - Aflevering 238

2,8 37 x
Fabien wil een verklaring afleggen bij de politie. Wanja geniet van de zorg en aandacht. Om dichter bij Melli te komen, vraagt hij haar om een zelfgemaakte kruidencrème op zijn rug te smeren om de pijn te verlichten, maar dat loopt niet goed af. Jessica is gekwetst nadat Viktor haar afwees.
48:00

Seizoen 14 - Aflevering 237

4,0 43 x
De gestolen fiets is terecht, maar de eigenaar dreigt met een negatieve recensie. Jessica is blij dat Viktor aan haar zijde staat. Hij vraagt zich af waarom Jessica in het Fürstenhof wil blijven in plaats van naar huis te gaan voor haar revalidatie. Werner blijft proberen om Charlotte's ontschuld te bewijzen.

Seizoen 14 - Aflevering 236

3,0 27 x
Charlotte ontdekt dat commissaris Meyser harde bewijzen tegen haar heeft. Melli, Hildegard en Alfons zorgen voor Wanja die doet alsof hij een lumbago heeft om dicht bij Melli te zijn. Romy en Fabien denken te weten wie de racefiets heeft gestolen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.