Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Sturm Der Liebe

Seizoen 16
49:00

Aflevering 206

3,6 200 x
Eva en Robert bereiden zich voor op de geboorte van hun kind, binnen enkele weken. Tijdens een wandeling met Franzi denkt Eva echter dat de bevalling begonnen is. Paul voelt zich schuldig. Dankzij Tim komt hij er bovendien achter dat Annabelle hem gedrogeerd heeft. Bela is verliefd op Lucy maar vreest dat het niet wederzij...
49:00

Aflevering 204

3,0 68 x
Nadja steelt documenten in het ziekenhuis om Tim te doen blijven geloven dat ze zwanger is. Dirk wil nog steeds Linda voor zich winnen. André is daar niet blij mee, maar besluit van tactiek te veranderen. Eva en Robert maken zich grote zorgen over de Sonnbichlers, maar dan komt er een verlossend telefoontje.
49:00

Aflevering 203

3,0 17 x
Een elektriciteitspanne zorgt ervoor dat Paul en Bela de avond moeten doorbrengen bij Franzi en Lucy. Christoph weet niet zeker of de herinnering aan de bekentenis van Annabelle echt is en hij besluit haar te confronteren. Walter denkt dat zijn dochter een inbreker is. De politie is op zoek naar Alfons en Hildegard. Ook Ev...
49:00

Aflevering 202

4,0 32 x
Michael kan niet geloven dat de autopsie niet het verwachte resultaat heeft opgeleverd. Paul heeft het er moeilijk mee en maakt Michael verwijten. Annabelle haalt opgelucht adem, maar dan herinnert Christoph zich plots wat Annabelle hem bekend heeft in het ziekenhuis, toen hij in een coma lag.
49:00

Aflevering 200

4,0 24 x
Nadja is tevreden wanneer ze Franzi en Tim opnieuw ruzie ziet maken. Ze probeert Tim te verleiden en hij laat zich meeslepen. Toch beseft hij dat hij alleen van Franzi houdt. Linda is verrast door het voorstel van André, maar wijst hem af.
49:00

Aflevering 198

2,0 15 x
De mysterieuze dood van Romy laat Michael niet los. Hij besluit Paul in te lichten over zijn vermoedens. Linda maakt zich zorgen over Dirk en Christoph. Plots herinnert ze zich de leegstaande villa die Dirk haar liet zien.
50:00

Aflevering 195

4,0 48 x
Franzi weet niet hoe ze met de situatie moet omgaan. Ook Tim weet niet hoe hij zich moet gedragen en is bang dat hij Franzi kwijt is. Dirk begint te twijfelen of hij het plan met Annabelle moet doorzetten. Bela en Lucy hebben veel plezier bij het brainstormen.
50:00

Aflevering 194

4,0 29 x
Michael beseft hoe moeilijk Natascha het heeft met de ziekte van haar vader. Nadja doet een schokkende bekentenis aan Tim: ze is zwanger. Hij wil dit meteen aan Franzi vertellen, maar hij krijgt de kans niet. Lucy confronteert Bela met zijn verraad.
50:00

Aflevering 193

2,5 26 x
Franzi en Tim hebben elkaar eindelijk teruggevonden, maar besluiten het rustig aan te doen. Alfons en Hildegard proberen er het beste van te maken, maar Alfons voelt zich schuldig. André maakt Linda duidelijk dat hij de situatie met Dirk beu is en dat hij voor hun relatie wil gaan.
50:00

Aflevering 192

4,0 20 x
Linda is ziek en André stelt voor om haar te vervangen in het café. Daar loopt hij Dirk tegen het lijf die ook wil helpen. Franzi kan maar niet geloven dat haar tante een hartaanval kreeg na de bekentenis van Tim. Ze wil zijn verontschuldigingen niet aanvaarden. Margit vindt echter dat ze voor de liefde moet vechten. Alfon...
Archief