Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Sturm Der Liebe

Seizoen 14
50:00

Aflevering 57

3,0 4 x
Clara redt Desirée van haar opdringerige aanbidder. Werner zorgt goed voor Charlotte en de twee groeien dichter naar elkaar toe. Natascha is gefrustreerd omdat Michael haar nog steeds ontwijkt. Alles wat ze probeert om het weer goed te maken mislukt.
50:00

Aflevering 56

4,0 7 x
Adrian komt uit voor zijn gevoelens voor Clara. Werner probeert de waarheid over het huwelijk van Charlotte te achterhalen, terwijl Michael probeert om recente herinneringen naar boven te halen. Natascha betreurt haar affaire met Nils. André probeert zich te verzoenen met Melli. Oskar en Tina krijgen goed nieuws over de ba...
Seizoen 16
1:00:00

Aflevering 124

3,0 14 x
Michael denkt dat Christoph in een vegetatieve toestand verkeert. Annabelle beschuldigt Denise. Denise zelf vermoedt dat Christoph haar kan horen. Henry en Jessica willen op date gaan, maar Jessica moet voor Luna zorgen. Natascha vermoedt dat André een oogje heeft op Linda.
Seizoen 14
50:00

Aflevering 55

2,5 6 x
William is bijna volledig hersteld. Adrian helpt Clara alvast met de voorbereidingen van hun trouwfeest. Charlotte lijdt aan geheugenverlies na haar val. Melli vergezelt André naar een religieuze bijeenkomst. Tina maakt zich zorgen over de gezondheid van haar baby. Natascha probeert Michaels aandacht te trekken.
Seizoen 16
1:05:00

Aflevering 123

3,5 12 x
Robert bedankt Franzi voor de hulp met Valentina en wil ervoor zorgen dat ze als dienstmeisje aan de slag kan in het hotel. Henry heeft nog steeds uitslag in zijn gezicht door het gezichtsmasker van Jessica. Net nu hij een belangrijke afspraak heeft.
Seizoen 14
50:00

Aflevering 54

4,0 10 x
Friedrich bedankt Werner omdat hij Charlotte heeft gered. William vraagt aan Adrian om zijn getuige te zijn. Clara slaagt er niet in de waarheid aan haar moeder te vertellen. Oskar en Tina krijgen goed nieuws te horen.
Seizoen 16
48:00

Aflevering 122

3,6 27 x
Henry zoekt toenadering tot Jessica, maar dat loopt niet zoals verwacht. Paul verontschuldigt zich bij Lucy. Denise hoopt dat Christoph snel zal wakker worden. Annabelle denkt er anders over en sluipt met een spuit de kamer van Christoph binnen. Robert, Eva en Werner kunnen niet voorkomen dat Valentina opgepakt wordt.
Seizoen 14
50:00

Aflevering 53

3,0 15 x
Werner vindt Charlotte bewusteloos in een ravijn. Desirée wil niet geloven dat Adrian van haar weg wil gaan. Natascha verblijft in de logeerkamer van het Fürstenhof nadat Michael haar uit hun huis heeft gegooid. Clara verliest haar verlovingsring.
Seizoen 16
1:00:00

Aflevering 121

4,5 27 x
Christoph wordt geopereerd en Denise en Linda vrezen voor zijn leven. Zal hij eindelijk terug wakker worden? Valentina is in paniek en vlucht voor de politie. Franzi vindt haar toevallig en probeert haar te overtuigen om terug te keren naar het Fürstenhof. Jessica vreest dat al haar inspanningen tevergeefs waren en denkt d...
Seizoen 14
50:00

Aflevering 52

3,0 14 x
De affaire tussen Nils en Natascha komt aan het licht. Charlotte en Michael zijn beide gekwetst en nemen wraak. Clara neemt deel aan de modewedstrijd voor jonge ontwerpers in het Fürstenhof. Adrian probeert zijn huwelijk nieuw leven in te blazen, maar kan aan niemand anders denken dan Clara. Gerti wil André als kok voor ha...
Archief