Sullivan's Crossing

Laatste aflevering
42:07
Sullivan's Crossing

Maggie keert terug naar Boston om de gevolgen van haar daden onder ogen te zien. Cal probeert zich te verzoenen met zijn verleden. Net wanneer Maggie denkt dat het leven eindelijk weer normaal is, wordt er een geheim onthuld.

Sullivan's Crossing gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Maggie's training wordt op de proef gesteld als ze het leven van een vriend moet redden.
42:08
Maggie krijgt te maken met de nasleep van Andrews bezoek. Cal probeert haar te helpen. Wanneer Maggies medische vaardigheden op de proef worden gesteld bij een klimmer in nood, bewijst Cal haar een gunst.
Na slecht nieuws te hebben ontvangen, keert Maggie met Andrew terug naar Sullivan's Crossing. Edna en Frank plannen een broodnodige vakantie, terwijl Maggie haar liefde voor de stad probeert over te brengen op Andrew.
42:07
Sully probeert om alles in goede banen te leiden. Maggie lost de complicaties in Boston op.
Maggie neemt een moeilijk besluit wanneer Sully zich laat leiden door zijn woede.
40:49
Maggie en Cal komen in een race tegen de klok terecht tijdens een gewaagde reddingsactie. Maggie komt meer te weten over Cals verleden, terwijl Sully verontrustend nieuws te horen krijgt.
Sydney probeert Maggie op te vrolijken nadat ze thuis een tegenslag heeft gehad. De jaarlijkse zegening van het land van de Crossing wordt verstoord als een van de kampeerders vermist raakt.
42:08
Maggie ziet Cal in een nieuw licht nadat ze samenwerken om een gewonde bewoner te helpen en samen tijd doorbrengen. Edna doet er alles aan om een koppel te helpen romantiek te vinden.
Wanneer het ogenschijnlijk perfecte leven van neurochirurg Maggie Sullivan in Boston op zijn kop komt te staan, laat ze de stad en haar vriend Andrew achter en keert ze terug naar haar ouderlijk huis, Sullivan's Crossing, in Nova Scotia.
Archief