Superstore

Laatste aflevering
20:00
Superstore

Jonah, Glenn en Amy bedenken een plan om Amy een strenge baas te laten lijken, nadat ze gezichtsverlies leed in aanwezigheid van de nieuwe regiomanager. Dina roept de hulp van Mateo in bij het rehabilitatieprogramma voor winkeldieven.

Superstore gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
20:00
De nieuwe regiomanager komt op bezoek en Amy wil indruk maken met de halloweensfeer in de winkel. Kelly helpt Jonah met de vakbondsvorming. Glenn is doodsbang voor een spookhuis.
20:00
Jonah en Cheyenne leiden de winkel nadat ze Amy overtuigd hebben om een powernapje te doen. De gezondheid van Glenn laat te wensen over en dus legt Dina hem een streng eet- en bewegingsregime op. Mateo solliciteert bij de opticien.
20:00
Het lokale winkelcentrum heeft zijn deuren gesloten, tot grote vreugde van Amy en Dina. Ze beseffen echter al gauw dat niet alle nieuwe klanten langskomen om te winkelen. Cheyenne ontdekt dat ze niet zo cool is als ze dacht.
20:00
Wanneer Amy Dina's vijand Colleen inhuurt, chanteert Dina Garrett. Hij moet het leven van Colleen tot een hel maken. Jonah papt aan met Marcus om de jongens van het magazijn bij de vakbond te krijgen.
20:00
Amy probeert zo veel mogelijk positieve karakteromschrijvingen te verzamelen voor de advocaat van Mateo, maar komt er te kort. Jonah plant een verlovingsfeestje voor Sandra, tot groot ongenoegen van Dina. Glenn en Marcus willen allebei het kluisje van Mateo overnemen.
20:00
De introductie van een robot doet de werknemers vrezen voor hun job. Amy probeert Cheyenne te helpen omgaan met de arrestatie van Mateo. Dina en Marcus bedenken intussen een plan om hem te bevrijden.
Seizoen 4
20:00
Dina en Amy krijgen allebei weeën. Maar terwijl Dina koninklijk wordt behandeld in het ziekenhuis waar ze is opgenomen, heeft Amy een heel andere ervaring in een nabijgelegen, goedkoper ziekenhuis.
20:00
Amy en Mateo deinzen er niet voor terug om vals te spelen om zo een kostuumwedstrijd voor medewerkers te winnen. De hoofdprijs: een extra verlofdag. Glenn heeft het druk met een apparaat om winkelwagentjes te verzamelen. Garrett wordt knettergek van een halloweenliedje.
20:00
Amy en Jonah willen hun relatie geheimhouden en doen daarom alsof ze ruzie hebben. Kelly wil overgeplaatst worden naar een nieuwe winkel. Cheyenne heeft moeite met de organisatie van een Cloud 9-carpool.
20:00
Jonah helpt Amy bij het inslaan van een babyuitzet. Glenn en Jerusha maken zwangerschapsfoto's, en dat brengt ook Dina op het idee van een fotoshoot. Ze rekent daarbij op de hulp van Mateo.
Seizoen 3
21:00
Wanneer er een vergadering met alle werknemers op til staat, moeten Amy en Jonah hun geschillen opzijzetten om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega's samen met hen de confrontatie met de CEO aangaan. Glenn kan de spanning bijna niet aan.
20:00
Amy en Jonah moeten de gevolgen van hun kus onder ogen zien. Glenn en Dina schakelen de hulp van Garrett in om ervoor te zorgen dat de CEO van Cloud 9 langskomt.
20:00
Er wordt een feest georganiseerd om het geslacht van de baby van Glenn en Jerusha te onthullen. Dina maakt zich ondertussen steeds meer zorgen om wat komen gaat. Amy krijgt verontrustend nieuws.
20:00
De loterijkoorts slaat toe bij de medewerkers en klanten van Cloud 9 wanneer de jackpot uit een recordbedrag bestaat. Dina moedigt iedereen aan om zoveel mogelijk loten te verkopen. Op aansturen van Jonah besluit Amy om opslag te vragen.
20:00
Er wordt een beurs georganiseerd voor de lokale middenstand in Cloud 9. Glenn helpt Jerusha haar borduurwerk te verkopen. Amy voelt zich niet Latina genoeg wanneer een man in vloeiend Spaans met haar flirt.
20:00
De nieuwe district manager komt langs in de winkel om na te gaan waar er bespaard kan worden. Amy en Jonah doen hun best om te voorkomen dat er ontslagen vallen. Dina probeert haar groeiende buik te verdoezelen.
20:00
Wanneer Jeff Cloud 9 verlaat om bij Target aan de slag te gaan, probeert Garrett Glenn wijs te maken dat hij andere collega's probeert mee te lokken. Jonah en Kelly maken plannen om te gaan samenwonen. Dina regelt een date voor Amy.
20:00
Glenn en Dina geven amnestie aan alle medewerkers die hun fouten willen opbiechten. Garrett en Cheyenne zoeken uit hoe ze dit in hun voordeel kunnen gebruiken. Jonah en Amy proberen enkele geruchten te ontkrachten.
20:00
Na een ongeluk op de werkvloer maakt Mateo zich zorgen dat zijn illegale status aan het licht zal komen. Amy helpt Kelly, maar krijgt daar al gauw spijt van. Garrett sluit een deal met Marcus.
Archief