Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Superstore

Seizoen 1
21:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - Town Hall

3,0 6 x
Wanneer er een vergadering met alle werknemers op til staat, moeten Amy en Jonah hun geschillen opzijzetten om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk collega's samen met hen de confrontatie met de CEO aangaan. Glenn kan de spanning bijna niet aan.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Aftermath

3,0 7 x
Amy en Jonah moeten de gevolgen van hun kus onder ogen zien. Glenn en Dina schakelen de hulp van Garrett in om ervoor te zorgen dat de CEO van Cloud 9 langskomt.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - District Manager

3,0 9 x
De nieuwe district manager komt langs in de winkel om na te gaan waar er bespaard kan worden. Amy en Jonah doen hun best om te voorkomen dat er ontslagen vallen. Dina probeert haar groeiende buik te verdoezelen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Target

4,0 10 x
Wanneer Jeff Cloud 9 verlaat om bij Target aan de slag te gaan, probeert Garrett Glenn wijs te maken dat hij andere collega's probeert mee te lokken. Jonah en Kelly maken plannen om te gaan samenwonen. Dina regelt een date voor Amy.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Groundhog Day

3,0 10 x
Amy vindt zichzelf nog niet klaar om opnieuw te gaan daten, maar wanneer Mateo haar probeert te koppelen aan zijn neef, probeert ze te bewijzen dat ze beter kan krijgen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Angels and Mermaids

4,0 15 x
Amy raakt betrokken bij een conflict tussen Cheyenne en haar moeder, die net is vrijgelaten uit de gevangenis. Glenn en Dina bespreken de voorwaarden van het draagmoederschap. Jonah brengt Garretts plannen voor een ideaal weekend in gevaar.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Christmas Eve

4,0 9 x
Amy wil op kerstavond laten zien dat ze allesbehalve saai is en tovert de avond om in een wild avontuur. Jonah en Garrett lijken niet meer door één deur te kunnen. Glenn probeert de kerstsfeer erin te houden.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Health Fund

3,0 13 x
Mateo past vreemde huishoudmiddeltjes toe om een oorontsteking te behandelen. Amy en Jonah besluiten een alternatief te bieden voor de waardeloze zorgverzekering van Cloud 9.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Sal's Dead

4,0 7 x
Een griezelige ontdekking tijdens Halloween bezorgt Glenn en Dina een paniekaanval en brengt de klanten in de war. Amy en Garrett komen in de problemen wanneer ze een datingapp gebruiken op de telefoon van Jonah.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Workplace Bullying

4,0 15 x
Na een mislukte overval loopt de spanning op tussen de medewerkers. Amy ontdekt dat haar collega's geregeld zonder haar afspreken. Glenn vindt het moeilijk om de bewaker te ontslaan.
Archief