Superstore

Superstore herbekijken

Seizoen 4
20:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - Back to School

4,5 5 x
Op de eerste dag na hun schorsing harden Amy en Jonah zich tegen een spervuur van grappen en hatelijke opmerkingen over hun sekstape. Jeff probeert ervoor te zorgen dat Myrtle haar job terugkrijgt.
Seizoen 3
21:00

Seizoen 3, Aflevering 22 - Town Hall

3,0 2 x
Wanneer er een vergadering met alle werknemers op til staat, moeten Amy en Jonah hun geschillen opzijzetten om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega's samen met hen de confrontatie met de CEO aangaan. Glenn kan de spanning bijna niet aan.
20:00

Seizoen 3, Aflevering 21 - Aftermath

3,0 3 x
Amy en Jonah moeten de gevolgen van hun kus onder ogen zien. Glenn en Dina schakelen de hulp van Garrett in om ervoor te zorgen dat de CEO van Cloud 9 langskomt.
20:00

Seizoen 3, Aflevering 20 - Gender Reveal

3,0 2 x
Er wordt een feest georganiseerd om het geslacht van de baby van Glenn en Jerusha te onthullen. Dina maakt zich ondertussen steeds meer zorgen om wat komen gaat. Amy krijgt verontrustend nieuws.
20:00

Seizoen 3, Aflevering 19 - Lottery

3,0 2 x
De loterijkoorts slaat toe bij de medewerkers en klanten van Cloud 9 wanneer de jackpot uit een recordbedrag bestaat. Dina moedigt iedereen aan om zoveel mogelijk loten te verkopen. Op aansturen van Jonah besluit Amy om opslag te vragen.
20:00

Seizoen 3, Aflevering 18 - Local Vendors Day

3,0 2 x
Er wordt een beurs georganiseerd voor de lokale middenstand in Cloud 9. Glenn helpt Jerusha haar borduurwerk te verkopen. Amy voelt zich niet Latina genoeg wanneer een man in vloeiend Spaans met haar flirt.
20:00

Seizoen 3, Aflevering 17 - District Manager

3,0 2 x
De nieuwe district manager komt langs in de winkel om na te gaan waar er bespaard kan worden. Amy en Jonah doen hun best om te voorkomen dat er ontslagen vallen. Dina probeert haar groeiende buik te verdoezelen.
20:00

Seizoen 3, Aflevering 16 - Target

4,0 2 x
Wanneer Jeff Cloud 9 verlaat om bij Target aan de slag te gaan, probeert Garrett Glenn wijs te maken dat hij andere collega's probeert mee te lokken. Jonah en Kelly maken plannen om te gaan samenwonen. Dina regelt een date voor Amy.
20:00

Seizoen 3, Aflevering 15 - Amnesty

4,0 1 x
Glenn en Dina geven amnestie aan alle medewerkers die hun fouten willen opbiechten. Garrett en Cheyenne zoeken uit hoe ze dit in hun voordeel kunnen gebruiken. Jonah en Amy proberen enkele geruchten te ontkrachten.
20:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - Safety Training

4,0 1 x
Na een ongeluk op de werkvloer maakt Mateo zich zorgen dat zijn illegale status aan het licht zal komen. Amy helpt Kelly, maar krijgt daar al gauw spijt van. Garrett sluit een deal met Marcus.
Archief