Superstore

Laatste aflevering
20:00
Superstore

Cheyenne en Bo hebben ruzie. Amy en Glenn geven hen advies. Mateo en Jonah leiden een adoptiedag voor honden in goede banen. Garrett tergt Dina nadat ze heeft geweigerd om zijn werkschema aan te passen.

Superstore gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
20:00
Wanneer de woordvoerder van het bedrijf wordt beschuldigd van moord, vindt Glenn dat hij meer over zijn werknemers moet weten. Amy en Jonah dagen elkaar uit. Cheyenne irriteert Garrett en Sandra met haar gepraat over baby's.
20:00
Jonah staat op de wapenafdeling van Cloud 9. Hij weigert te verkopen aan iedereen die er volgens hem verdacht uitziet. Glenn probeert de hele winkelvoorraad morning-afterpillen te bemachtigen.
20:00
Amy wil indruk maken op de regiomanager, maar een ongeluk gooit roet in het eten. Glenn probeert zich te profileren als een strenge baas. Jonah wil Dina helpen.
20:00
Enkele werknemers van Cloud 9 besluiten te staken tegen het ontslag van Glenn. Jonah wil Amy helpen onderhandelen. Garrett ontmoet een mooie vrouw bij de stakerspost.
20:00
Dankzij een olympische promotie in de winkel krijgt Amy de kans om haar jeugdidool te ­ontmoeten. Jonah stuit op een geheim uit Mateo’s verleden. Dina werkt aan een gedenkwaardige sluitingsceremonie.
Seizoen 1
20:00
Cheyenne bevalt in het warenhuis, maar werkt door omdat Cloud 9 geen betaald moederschapsverlof kent. Jonah wil haar steunen en stelt een staking voor.
20:00
Dina vraagt om een degradatie, zodat ze een relatie met Jonah kan beginnen.
20:00
Het personeel wacht op de nieuwe Cloud 9-borden, die de volgende ochtend opgehangen moeten zijn. Maar de vrachtwagen heeft vertraging en bijgevolg moet iedereen de nacht doorbrengen op het werk.
20:00
Cheyenne en Bo willen dure dingen kopen bij de jaarlijkse uitverkoop. Amy wijst hen erop hoe duur een kind is. Glenn wil laten zien dat hij een voorstander is van het homohuwelijk.
20:00
Glenn belooft iedereen een bonus van 100 dollar als de beoogde verkoopcijfers worden gehaald. Ben ontmoet Amy's man. Dina en Glenn plannen een feest.
20:00
Amy krijgt last van concurrentiedrift wanneer Glenn Jonah publiekelijk complimenteert. De werknemers van Cloud 9 gedragen zich voorbeeldig vanwege een mysteryshopper.
20:00
Amy heeft geen oppas voor Emma en neemt haar tegen de regels in stiekem mee naar het warenhuis. Cheyenne en Mateo ruziën over een bank. Dina volgt een winkeldief.
20:00
Iedereen is geobsedeerd door een etalagepop die sprekend op Jonah lijkt. Cheyenne denkt erover na om haar baby te laten adopteren. Glenn en Dina krijgen ruzie over het ouderschap.
20:00
Amy verzet zich tegen raciale stereotypering, terwijl Jonah leert waarom je nooit moet helpen.
Seizoen 5
20:00
Als Mateo en Cheyenne het niet eens kunnen worden over de viering van haar verjaardag, roept ze de hulp van Bo in. Glenn speelt voor matchmaker, en Dina helpt Amy iets geheim te houden voor Jonah.
20:00
Amy gaat met Jonah bij zijn familie lunchen. Dina vraagt zich af of ze wel spontaan genoeg is, als haar nieuwe vriend ineens op haar werk verschijnt. Garrett en de anderen bedenken een klantenspel.
Seizoen 1
20:00
Een journalist moet een artikel schrijven over het warenhuis, maar richt zich daarbij vooral op Jonah. Garrett wil niet op de foto. Cheyenne vraagt haar vriend om een bedrijfsjingle te componeren.
20:00
Jonah slaagt er op zijn eerste werkdag in de Cloud 9-­supermarkt niet in om een goede eerste indruk te maken op manager Amy. Assistent-manager Dina vindt Jonah daarentegen wel meteen interessant, en ze besluit avances te maken.
Seizoen 5
20:00
Wanneer Amy haar baby meeneemt naar de winkel, krijgt ze schoon genoeg van alle kritiek op haar ouderschap. Glen roept de hulp van Jerusha in. Garrett helpt Dina bij haar eerste afspraak met haar vriend.
Archief