Taxi Brooklyn

December 2017
46:00

Aflevering 3

3,0 3 x
Cat krijgt de verantwoordelijkheid over Leo. Intussen probeert het duo de doodsoorzaak te achterhalen van een overlevende van de holocaust, die bovendien ook een dichte vriend blijkt van Leo. Cat wordt herenigd met haar beste vriend, maar de ontmoeting leidt haar onverwachts tot een nieuw inzicht in de moord op haar vader.
49:00

Aflevering 2

4,0 7 x
Een succesvolle en vooraanstaande handtassendesignster schakelt Cat in om haar vermiste zoon op te sporen, een beruchte rijkeluiszoon met een alcoholverslaving. De zaak dreigt al snel enkele gevoelige familiegeheimen bloot te leggen. Elders komt Leo in de problemen, nadat iemand hem heeft verraden.
48:00

Aflevering 1

3,0 10 x
Aflevering 1 van Taxi Brooklyn is uitgezonden op zondag 3 december 2017 om 17:56 uur en was te zien op Q2.
48:00

Aflevering 1

4,0 4 x
Rechercheur Caitlyn 'Cat' Sullivan voert een persoonlijk onderzoek naar de dood van haar vader, een oud-agent van de NYPD. Maar door haar roekeloos rijgedrag, het negeren van bevelen en allerlei persoonlijke conflicten krijgt Cat een rijverbod, en moet ze haar werk noodgedwongen te voet uitvoeren. Tijdens een arrestatie maakt ze kennis met Leo Romba, een uitermate charmante en getalenteerde taxichauffeur. Wanneer Cat erachter komt dat Leo illegaal in het land verblijft, belooft ze hem te helpen...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.