Taxi Brooklyn

Februari 2018
41:00

Aflevering 12

3,0 17 x
Aflevering 12 van Taxi Brooklyn is uitgezonden op zondag 18 februari 2018 om 17:56 uur en was te zien op Q2.
41:00

Aflevering 12

4,0 6 x
Leo's zoon en ex-vrouw komen aan in Brooklyn. Wanneer een Franse gangster wraak wil plegen op Leo, dreigt de trip van zijn gezin echter een onaangename wending te krijgen. Cat wil Leo's familie helpen, maar moet eerst haar onschuld zien te bewijzen in een politieonderzoek. Zal ze ooit nog antwoorden vinden op haar vragen?
50:00

Aflevering 11

4,0 13 x
Een motorkoerier wordt tijdens een heroïnelevering neergeschoten door een andere voorbijrazende motorrijder. Cat en Leo ontdekken tijdens hun moordonderzoek dat de maffia er ook bij betrokken is. Leo doet tijdens een basketbaltoernooi een schokkende ontdekking.
46:00

Aflevering 10

3,0 10 x
Door een blackout zit de helft van Brooklyn zonder elektriciteit. In deze lastige omstandigheden moet Cat intussen het beruchte bendelid Styx arresteren. Bij een ontsnappingspoging in het politiekantoor jaagt de crimineel echter twee politieagenten de dood in. Wanneer blijkt dat Styx zijn wapen van iemand uit het politiekorps zelf heeft gekregen, wordt iedereen plots verdachte. Tot overmaat van ramp duikt ook Styx' bende op bij het politiekantoor, met alle explosieve gevolgen van dien.
Januari 2018
46:00

Aflevering 9

3,0 8 x
Leo en Cats moeder Frankie zijn getuige van een schietpartij waarbij een vrouw ernstig gewond raakt. Het onderzoek wordt echter van bovenaf belemmerd. Intussen blijkt de gewonde vrouw een vermiste Venezolaanse politieagente te zijn. Cat brengt onverwachts de nacht door met Gregg.
41:00

Aflevering 8

3,0 11 x
Tijdens een wandeling door de straten van Brooklyn ontdekken Cat en Leo een ogenschijnlijk dode man in een vuilnisbak. De verwarde man - die werd blootgesteld aan een gevaarlijk gif - ratelt allerlei apocalyptische woorden af. Om een massale blootstelling aan het gif te vermijden, schakelt de NYPD meteen een verhoogd terreuralarm in. Leo is ervan overtuigd dat dit de eerste tekenen zijn van een nakende zombie-uitbraak. Caitlyn volgt daarentegen de terroristische piste.
47:00

Aflevering 7

4,0 12 x
Drie mannen worden onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen. De fysieke gelijkenissen en de gelijkaardige smaak voor horloges lijken meteen te wijzen op één bepaalde moordenaar, een zwarte weduwe. Leo lijkt in het profiel van de slachtoffers te passen, en besluit als lokaas undercover te gaan.
45:00

Aflevering 6

3,0 9 x
Cats verdrongen emoties komen naar boven wanneer Amanda Pearson - de vrouw van de beruchte 'Park Slope Stalker'- vermoord teruggevonden wordt. De zaak van de stalker maakte Cat niet alleen beroemd, het bracht haar eigen leven ook in gevaar. Wanneer Baker haar vraagt om de leiding over het onderzoek te nemen, stemt Cat aarzelend toe. Intussen ligt er nog een andere moordende stalker op de loer...
December 2017
45:00

Aflevering 5

4,0 12 x
Tijdens een gevangenentransport wordt een van de voertuigen plots aangevallen. Door het tumult slagen de meeste gevangenen erin te ontsnappen. Al snel ontdekt Cat dat een van de ontsnapte gevangenen, Ellie Wilson, de enige getuige is in het onderzoek naar de dood op haar vader. Cat staat haar ex-man Gregg toe om het onderzoek naar de aanslag op het gevangentransport op zich te nemen, op voorwaarde dat hij haar helpt Wilson en haar handlanger op te sporen.
44:00

Aflevering 4

4,0 10 x
Cat en Leo onderzoeken de dood van een pleegmoeder. Wanneer blijkt dat er kinderen bij betrokken zijn, wordt het voor hen al snel een verdacht overlijden. Als een van de kinderen plots wegrent, gaat het duo in de achtervolging. Cat vordert in het geniep het onderzoek naar haar vroegere vriendin Annabel Capella.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.