Team Spirit De Serie

Team Spirit De Serie gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Team Spirit De Serie

Juan is in elkaar getimmerd door de Buffalo Boys. Franky beseft nu dat hij veel te streng is geweest voor zijn zoon. Franky en co maken werk van het vrijgezellenweekend van Inge en Vic, die hun voorhuwelijkscrisis helemaal overwonnen hebben en gaan trouwen. Voor één keertje moge...

Seizoen 2
Inge en Vic zijn niet te spreken over psychiater De Moor en zijn analyse van hun agressie. Bij Jos en Rita hebben de sessies wel succes, want zij zijn opnieuw dolverliefd. Ook Juan heeft vlinders in de buik. Nancy is blij voor haar adoptiezoon, tot ze hoort wie het meisje van zijn dromen is.
Jean-Marc is sinds zijn zelfmoordpoging in behandeling bij psychiater De Moor. Hij krijgt de raad zich te spiegelen aan iemand uit zijn omgeving die hij bewondert. Jean-Marc volgt het advies op en imiteert Franky tot in de kleinste details. Ook Jos en Rita komen over de vloer bij De Moor met als doel hun huwelijk te redden.
53:00
Franky en Nancy geven in de kantine van Eendracht Vooruit een feestje voor Juan, die naar Anderlecht verkast. De ambiance wordt echter brutaal verstoord door Eric, die het nodig vindt om Jean-Marc te vertellen dat iedereen hem uit de ploeg wil. De wereld van de agent stort in.
51:00
Franky is er heilig van overtuigd dat Juan het talent heeft om profvoetballer te worden en het is voor hem dan ook een hoogdag wanneer een scout van Club Brugge naar de match komt kijken. Eric heeft zich de woede van zijn vrienden op de hals gehaald door Katia in te lichten over Stefs affaires. Rita denkt dat Jos een verho...
Stef heeft het verkorven bij Eric. De kapitein van Eendracht Vooruit vindt het walgelijk dat Stef zijn vrouw bedriegt met alles wat een rok draagt. Franky doet er alles aan om zijn adoptiezoon Juan naar de voetbaltop te loodsen. Jean-Marc kan wel huilen omdat hij overgeplaatst is naar de wijk van de Buffalo Boys.
Seizoen 1
Eendracht vooruit speelt tegen Club Brugge voor de Beker van België. De vrouwen bereiden de ploeg op een heel speciale manier voor. Veronique blijkt zwanger te zijn en Katia bevalt van een zoontje, David.
Jos ontdekt waar Franky werkt. Uiteindelijk komt iedereen het te weten en verrassen de vrouwen de mannen met een stripact. De vrouwen stelen hun bekers om de mannen meer te motiveren om te winnen. Vic stelt zijn nieuw lief Inge voor.
De vader van Vic biedt hem een job als assistent filosofie aan in Belfast. Na een goed gesprek met Veronique vertrekt hij, maar hij mist zijn vrienden te erg.
Franky vindt zichzelf te dik, voelt zich een loser en tot overmaat van ramp verlaat Nancy hem. Hij gaat op zoek naar werk en vindt dat in een stripteasetent.
Eric probeert zijn partner, Geert, in de groep te introduceren en stelt hem voor als de nieuwe trainer. Franky is eerst sceptisch over de vervanging van zijn vader, maar stemt dan toch toe.
De vrienden organiseren voor de vrijgezellenavond van Stef een voetbalmatch met zijn exen als tegenstanders. Onverwacht komt ook Katia langs, zij zal arbitreren.
2 jaar na de film.De vrienden organiseren voor de vrijgezellenavond van Stef een voetbalmatch tegen z'n exen.Onverwacht komt ook Katia langs,ze zal arbitreren.
Eric probeert zijn partner,Geert,in de groep te introduceren en stelt hem voor als nieuwe trainer.Franky is eerst sceptisch tgo.de vervanging van zijn vader,maar stemt dan toch toe.
Franky vindt zich te dik,een loser en tot overmaat van ramp verlaat ook Nancy hem.Hij gaat op zoek naar werk en vindt dit in een stripteasetent.
De vader van Vic biedt hem een job als assistent filosofie in Belfast.Na een goed gesprek met Veronique vertrekt hij,maar daar mist hij zijn vrienden.Hij keert terug,vindt een job in Leuven en verzoent zich met zijn vader.
Jos ontdekt waar Franky werkt.Uiteindelijk komt iedereen het te weten en verrassen de vrouwen de mannen met een stripact.De vrouwen stelen de bekers om de mannen meer te motiveren om te winnen.Vic heeft een lief,Inge.
Eendracht vooruit speelt etgen Club Brugge voor de Beker van Belgie.De vrouwen bereiden de ploeg op een heel speciale manier voor.Veronique blijkt zwanger te zijn en Katia bevalt van een zoontje, David.
Seizoen 2 - Aflevering 1 van Team Spirit De Serie is uitgezonden op donderdag 11 juli 2019 om 12:20 uur en was te zien op VTM.
Seizoen 2 - Aflevering 2 van Team Spirit De Serie is uitgezonden op donderdag 11 juli 2019 om 12:20 uur en was te zien op VTM.
Archief