Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Team Spirit De Serie

Team Spirit De Serie herbekijken

Seizoen 2
58:00

Aflevering 6

3,0 19 x
Juan is in elkaar getimmerd door de Buffalo Boys. Franky beseft nu dat hij veel te streng is geweest voor zijn zoon. Franky en co maken werk van het vrijgezellenweekend van Inge en Vic, die hun voorhuwelijkscrisis helemaal overwonnen hebben en gaan trouwen. Voor één keertje mogen de vrouwen mee. Misschien is dit voor Stef ...
52:00

Aflevering 5

4,0 2 x
Inge en Vic zijn niet te spreken over psychiater De Moor en zijn analyse van hun agressie. Bij Jos en Rita hebben de sessies wel succes, want zij zijn opnieuw dolverliefd. Ook Juan heeft vlinders in de buik. Nancy is blij voor haar adoptiezoon, tot ze hoort wie het meisje van zijn dromen is.
50:00

Aflevering 4

3,0 9 x
Jean-Marc is sinds zijn zelfmoordpoging in behandeling bij psychiater De Moor. Hij krijgt de raad zich te spiegelen aan iemand uit zijn omgeving die hij bewondert. Jean-Marc volgt het advies op en imiteert Franky tot in de kleinste details. Ook Jos en Rita komen over de vloer bij De Moor met als doel hun huwelijk te redden.
53:00

Aflevering 3

4,0 5 x
Franky en Nancy geven in de kantine van Eendracht Vooruit een feestje voor Juan, die naar Anderlecht verkast. De ambiance wordt echter brutaal verstoord door Eric, die het nodig vindt om Jean-Marc te vertellen dat iedereen hem uit de ploeg wil. De wereld van de agent stort in.
51:00

Aflevering 2

4,5 8 x
Franky is er heilig van overtuigd dat Juan het talent heeft om profvoetballer te worden en het is voor hem dan ook een hoogdag wanneer een scout van Club Brugge naar de match komt kijken. Eric heeft zich de woede van zijn vrienden op de hals gehaald door Katia in te lichten over Stefs affaires. Rita denkt dat Jos een verho...
55:00

Aflevering 1

4,0 7 x
Stef heeft het verkorven bij Eric. De kapitein van Eendracht Vooruit vindt het walgelijk dat Stef zijn vrouw bedriegt met alles wat een rok draagt. Franky doet er alles aan om zijn adoptiezoon Juan naar de voetbaltop te loodsen. Jean-Marc kan wel huilen omdat hij overgeplaatst is naar de wijk van de Buffalo Boys.
52:00

Aflevering 5

4,0 37 x
Jos ontdekt waar Franky werkt. Uiteindelijk komt iedereen het te weten en verrassen de vrouwen de mannen met een stripact. De vrouwen stelen hun bekers om de mannen meer te motiveren om te winnen. Vic stelt zijn nieuw lief Inge voor.
51:00

Aflevering 6

3,0 11 x
Eendracht vooruit speelt tegen Club Brugge voor de Beker van België.De vrouwen bereiden de ploeg op een heel speciale manier voor.Veronique blijkt zwanger te zijn en Katia bevalt van een zoontje, David.
50:00

Aflevering 3

4,0 42 x
Franky vindt zichzelf te dik, voelt zich een loser en tot overmaat van ramp verlaat Nancy hem. Hij gaat op zoek naar werk en vindt dat in een stripteasetent.
50:00

Aflevering 4

4,0 34 x
De vader van Vic biedt hem een job als assistent filosofie aan in Belfast. Na een goed gesprek met Veronique vertrekt hij, maar hij mist zijn vrienden te erg.
Archief