Team Spirit De Serie

Laatste aflevering
Team Spirit De Serie

Eendracht vooruit speelt tegen Club Brugge voor de Beker van België. De vrouwen bereiden de ploeg op een heel speciale manier voor. Veronique blijkt zwanger te zijn en Katia bevalt van een zoontje, David.

Team Spirit De Serie gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Jos ontdekt waar Franky werkt. Uiteindelijk komt iedereen het te weten en verrassen de vrouwen de mannen met een stripact. De vrouwen stelen hun bekers om de mannen meer te motiveren om te winnen. Vic stelt zijn nieuw lief Inge voor.
De vader van Vic biedt hem een job als assistent filosofie aan in Belfast. Na een goed gesprek met Veronique vertrekt hij, maar hij mist zijn vrienden te erg.
Franky vindt zichzelf te dik, voelt zich een loser en tot overmaat van ramp verlaat Nancy hem. Hij gaat op zoek naar werk en vindt dat in een stripteasetent.
Eric probeert zijn partner, Geert, in de groep te introduceren en stelt hem voor als de nieuwe trainer. Franky is eerst sceptisch over de vervanging van zijn vader, maar stemt dan toch toe.
De vrienden organiseren voor de vrijgezellenavond van Stef een voetbalmatch met zijn exen als tegenstanders. Onverwacht komt ook Katia langs, zij zal arbitreren.
Archief