Teen Mom UK

Teen Mom UK herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - This Is Me

3,0 18 x
Chloe gaat het podium op. Amber en Ste praten rechtuit. Megan wordt door haar nieuwe vriend Tel meegenomen naar Venetië en Nasseh wil Emma bewijzen dat hij een goede vader kan zijn.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Reach For The Stars

4,0 8 x
Megan blijft sprakeloos achter met een grote verrassing van haar nieuwe vriend Tel. Arme Amber belandt weer in het ziekenhuis. Chloe begint met zanglessen en Emma's wens komt uit.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Escape Reality

3,0 13 x
Chloe gooit alle remmen los tijdens een weekendje weg, maar de realiteit slaat toe als ze thuiskomt. Emma krijgt een aanbod van Nasseh dat ze niet kan weerstaan. Dylan en Tel komen tot een gevecht.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Family Matters

4,0 38 x
Chloe maakt ruzie met Sue over terug gaan naar Jordan. Emma verdedigt Nasseh. Amber vindt het moederschap moeilijker voor de tweede keer, terwijl Megan een verjaardagsfeestje geeft.

Seizoen 1, Aflevering 4 - New World

3,0 11 x
Amber en Ste verwelkomen baby Hudson in de wereld. Chloe geniet ervan om Jordan te zien kruipen terwijl Emma nieuwe vrienden maakt. Megan is wanhopig om ruimte te maken in haar wereld voor Tel.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Reality Bites

4,0 11 x
Chloe heeft liefdesverdriet en krijgt advies dat ze niet wil horen. Amber en Ste krijgen ruzie. De wittebroodsweken zijn voorbij voor Megan en kersverse moeder Emma probeert te genieten van haar 18e verjaardag.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Love Hurts

3,0 12 x
Chloe huilt om Jordan terwijl Megan super intens wordt met nieuwe vriend Tel. Amber worstelt zonder Ste. Nieuwe moeder Emma heeft goede hoop, maar wordt teleurgesteld.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Fresh Start

4,3 17 x
De meiden zijn terug en zoals je ze nog nooit gezien hebt. Megan is verliefd, Chloe heeft een gebroken hart, Amber staat op het punt te vallen en er is een nieuw meisje op het blok!
Seizoen 6

Seizoen 6, Aflevering 8 - Big News

3,0 10 x
Shannon en Charlie maken een 'babymoon' naar Margate. Chloe en Jordan gaan tot het uiterste. Megan geniet van de tijd met Dylan en zijn vriendin. Amber geeft een 'gender reveal party'.

Seizoen 6, Aflevering 7 - Family First

3,0 9 x
Sassi en Darren kijken hoe Zena'ya de catwalk opgaat. Shannon plant een familie fotoshoot maar Charlie gaat niet. Chloe knipt Marley's haar af voor het goede doel. Amber bereikt een dieptepunt.
Archief