The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story

Juni 2018
54:00

Aflevering 4

4,0 2 x
April 1977, een week voor de moord op vastgoedmagnaat Lee Miglin. Cunanan brengt de nacht door bij Minneapolis-architect David Madson. Wanneer David het huwelijksaanzoek van Cunanan afwijst, geeft Cunanan de schuld aan Davids vriend Jeff. Om David een lesje te leren, nodigt Cunanan de onwetende Jeff uit en vermoordt hem met een hamer, voor de ogen van David.
45:00

Aflevering 3

3,0 15 x
Mei 1997. Marilyn Miglin komt thuis van een zakenreis en ontdekt dat haar man, Chicago's vastgoedmagnaat Lee Miglin, vermist is. Later wordt zijn lichaam gevonden in de garage. Een week voor de moord was er geen vuiltje aan de lucht. Marilyn en Lee hadden een hechte relatie, ook al wist Marilyn al langer dat haar man op hetzelfde geslacht viel. Lee ging uiteindelijk niet mee op zakenreis met zijn vrouw, omdat hij in het geheim had afgesproken met Cunanan, met alle gevolgen van dien.
48:00

Aflevering 2

4,0 18 x
Mei 1997. Andrew Conanan, die gezocht wordt voor viervoudige moord, komt aan in Miami en bedenkt een plan om Gianni Versace voor zich te winnen. Drie jaar eerder brengen Versace en zijn vriend Antonio een bezoek aan het ziekenhuis om zich te laten testen.
48:00

Aflevering 1

4,5 25 x
15 juli 1997. De Italiaanse modeontwerper Gianni Versace wordt voor zijn villa in Miami doodgeschoten door Andrew Cunanan, die meteen na zijn daad vlucht. Detective Lori Wieder wordt door de FBI op de case gezet en met de hulp van agent Evans ontdekken ze dat Versace niet het eerste slachtoffer is van Cunanan. Enkele jaren voor de moord ontmoeten Versace en Andrew elkaar dankzij een gemeenschappelijke vriend in een exclusieve nachtclub in San Francisco. Ze leren elkaar beter kennen en groeien d...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.