The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story

Augustus 2018
52:00

Aflevering 9

4,0 9 x
Juli 1997. In Miami ziet Cunanan een nieuwsuitzending over de moord op Versace, waarin hij geïdentificeerd wordt als de dader. In Tampa krijgt Marilyn Miglin, die in diepe rouw is, bezoek van de FBI. Ook Cunanans moeder krijgt de politie over de vloer en detective Wieder ondervraagt Ronnie, die al snel Cunanans motivatie achterhaalt. Lizzie, Cunanans beste vriendin, probeert hem via een televisie-uitzending te overtuigen om zich aan te geven. Op Versace's begrafenis in Milaan krijgt Antonio bel...
57:00

Aflevering 8

4,0 7 x
1957. In Calabria, Italië, leert de jonge Gianni Versace dat je enkel succesvol kan worden door hard te werken. In 1980 wordt de jonge Andrew Cunanan in San Diego in de watten gelegd door zijn vader Modesto, die meer oog heeft voor Andrew dan voor zijn andere kinderen. Modesto is een Filipijnse immigrant die zichzelf uit de armoede heeft getrokken. Wanneer Modesto solliciteert voor een job als beursagent, kan de familie verhuizen van een bouwvallig appartement naar een groot huis in een mooie b...
Juli 2018
49:00

Aflevering 7

4,0 9 x
Aflevering 7 van The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story is uitgezonden op maandag 30 juli 2018 om 0:30 uur en was te zien op Q2.
49:00

Aflevering 7

4,0 5 x
1992. Donatella vindt het moeilijk om haar plaats te vinden in het Versace-imperium. Ze geeft ideeën voor ontwerpen, maar de zieke Gianni is niet onder de indruk. Hij stelt voor om samen met haar een jurk te ontwerpen, omdat Gianni ervan overtuigd is dat hij niet lang meer zal leven. De samenwerking zorgt al snel voor strubbelingen tussen broer en zus. In San Diego kan Cunanan moeilijk rondkomen en neemt een job in een apotheek aan. Cunanan wil echter een luxeleven en probeert als escort aan de...
45:00

Aflevering 6

3,0 26 x
1996, een jaar voor de moorden. In La Jolla werkt Cunanan als interieurdecorateur bij Norman, een rijke man waar hij telkens de nacht mee doorbrengt. Cunanan wil echter indruk maken op David en besluit een verjaardagsfeestje te organiseren in het huis van Norman. Daar ontmoet Cunanan Jeff Trail en Lee Miglin, die hij later zou vermoorden.
52:00

Aflevering 5

4,0 38 x
Aflevering 5 van The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story is uitgezonden op maandag 2 juli 2018 om 0:50 uur en was te zien op Q2.
52:00

Aflevering 5

4,0 17 x
Juni 1995. In Milaan maakt Gianni Versace, die recent is hersteld van een bijna-doodervaring, zich klaar voor een interview waarin hij zijn seksuele geaardheid openbaar zal maken voor de wereld. Gianni's zus Donatella vindt het echter geen goed idee, omdat ze denkt dat het nieuws het bedrijf zal schaden. Enkele jaren later, op 23 april 1994, verhuist de drugsverslaafde Cunanan naar Minneapolis in de hoop om in te trekken bij David.
Juni 2018
54:00

Aflevering 4

4,0 35 x
April 1977, een week voor de moord op vastgoedmagnaat Lee Miglin. Cunanan brengt de nacht door bij Minneapolis-architect David Madson. Wanneer David het huwelijksaanzoek van Cunanan afwijst, geeft Cunanan de schuld aan Davids vriend Jeff. Om David een lesje te leren, nodigt Cunanan de onwetende Jeff uit en vermoordt hem met een hamer, voor de ogen van David.
45:00

Aflevering 3

3,0 37 x
Mei 1997. Marilyn Miglin komt thuis van een zakenreis en ontdekt dat haar man, Chicago's vastgoedmagnaat Lee Miglin, vermist is. Later wordt zijn lichaam gevonden in de garage. Een week voor de moord was er geen vuiltje aan de lucht. Marilyn en Lee hadden een hechte relatie, ook al wist Marilyn al langer dat haar man op hetzelfde geslacht viel. Lee ging uiteindelijk niet mee op zakenreis met zijn vrouw, omdat hij in het geheim had afgesproken met Cunanan, met alle gevolgen van dien.
48:00

Aflevering 2

4,0 38 x
Mei 1997. Andrew Conanan, die gezocht wordt voor viervoudige moord, komt aan in Miami en bedenkt een plan om Gianni Versace voor zich te winnen. Drie jaar eerder brengen Versace en zijn vriend Antonio een bezoek aan het ziekenhuis om zich te laten testen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.