The Border

Augustus 2019
50:00

Seizoen 2 - 3. Aflevering 3

4,0 1 x
De agenten van de Border Guard komen enkele mensensmokkelaars op het spoor en besluiten in te grijpen. Er volgt een schietpartij. Ondertussen duiken in het onderzoek nieuwe namen op, waardoor oude conflicten opnieuw de kop opsteken.
50:00

Seizoen 2 - 4. Aflevering 4

3,0 0 x
Alsu en haar zoon maken zich zorgen wanneer Rebrow niet terugkeert. Ondertussen voeren de Border Guard en de politie onderzoek naar de schietpartij.
50:00

Seizoen 2 - 5. Aflevering 5

3,0 1 x
Er duiken nieuwe verdachten op die voor een wending in het onderzoek kunnen zorgen. Dobosz probeert het vertrouwen van Alsu te winnen.
50:00

Seizoen 2 - 6. Aflevering 6

3,0 1 x
Dobosz stuit op enkele tegenstrijdigheden in de verklaringen van de verdachten. Markowski stelt alles in het werk om de zaak op te lossen.
50:00

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

4,0 0 x
Bij een bomaanslag in het Bieszczady-gebergte aan de Pools-Oekraïense grens komen agenten van de Border Guard om het leven. Kapitein Rebrow verliest bij de terreurdaad onder meer zijn geliefde Ewa. Hij is vastberaden om het brein achter de aanslag te ontmaskeren.
50:00

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

4,0 0 x
Procureur Iga Dobosz leidt het onderzoek naar de bomaanslag op de grenspatrouille. Rebrow, de enige overlevende van de aanslag, neemt op vraag van burgemeester Markowski zijn activiteiten als grenswachter opnieuw op. Rebrows vriend Luczak vermoedt dat de aanslag beraamd werd door de lokale gangster Kalita.
50:00

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

3,0 1 x
Rebrow wordt achtervolgd door de gedachte dat Ewa nog leeft. Het team merkt een groep immigranten op en zet de achtervolging in op de mensensmokkelaars. Rebrow meent een mysterieuze vorm in het bos te zien.
50:00

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

3,0 1 x
Het onderzoek naar de bomaanslag verloopt veel moeizamer dan gedacht. Markowski krijgt de opdracht met de grove bezem door zijn ploeg te gaan. Natalia's lichaam wordt ontdekt in Bieszczady.
50:00

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

4,0 0 x
Op de plek waar Natalia vermoord werd, vindt Dobosz de aansteker van Rebrow. Later ontdekt ze in Kalita's schuilplaats het wapen waarmee Kosowski en Ewa neergeschoten werden, en vindt ze een beloed t-shirt van Rebrow. Kalita en Rebrow worden gearresteerd.
50:00

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

3,0 1 x
Natalia's begrafenis vindt plaats in Warschau. Rebrow wil een ontmoeting met procureur Dobosz. Hij geeft toe Natalia vermoord te hebben. Tijdens de reconstructie neemt Rebrow de benen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.