Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Border

The Border herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

4,0 56 x
Bij een bomaanslag in het Bieszczady-gebergte aan de Pools-Oekraïense grens komen agenten van de Border Guard om het leven. Kapitein Rebrow verliest bij de terreurdaad onder meer zijn geliefde Ewa. Hij is vastberaden om het brein achter de aanslag te ontmaskeren.

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

4,0 20 x
Procureur Iga Dobosz leidt het onderzoek naar de bomaanslag op de grenspatrouille. Rebrow, de enige overlevende van de aanslag, neemt op vraag van burgemeester Markowski zijn activiteiten als grenswachter opnieuw op. Rebrows vriend Luczak vermoedt dat de aanslag beraamd werd door de lokale gangster Kalita.

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

3,0 8 x
Rebrow wordt achtervolgd door de gedachte dat Ewa nog leeft. Het team merkt een groep immigranten op en zet de achtervolging in op de mensensmokkelaars. Rebrow meent een mysterieuze vorm in het bos te zien.

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

3,0 19 x
Het onderzoek naar de bomaanslag verloopt veel moeizamer dan gedacht. Markowski krijgt de opdracht met de grove bezem door zijn ploeg te gaan. Natalia's lichaam wordt ontdekt in Bieszczady.

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

4,0 10 x
Op de plek waar Natalia vermoord werd, vindt Dobosz de aansteker van Rebrow. Later ontdekt ze in Kalita's schuilplaats het wapen waarmee Kosowski en Ewa neergeschoten werden, en vindt ze een beloed t-shirt van Rebrow. Kalita en Rebrow worden gearresteerd.

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

3,0 4 x
Natalia's begrafenis vindt plaats in Warschau. Rebrow wil een ontmoeting met procureur Dobosz. Hij geeft toe Natalia vermoord te hebben. Tijdens de reconstructie neemt Rebrow de benen.

Seizoen 2 - 1. Aflevering 1

3,0 19 x
Er heerst onrust aan de grensstreek en de agenten van Border Guard komen hierdoor onder druk te staan. Procureur Dobosz keert terug. Rebrow houdt zich intussen schuil, ver uit het vizier van de politie.

Seizoen 2 - 2. Aflevering 2

3,0 23 x
Dobosz vermoedt dat de nieuwe ontwikkelingen gelinkt zijn aan een oude zaak. Rebrow krijgt gezelschap, maar kan zich niet van de indruk ontdoen dat ze iets voor hem verbergen. Hij besluit op zoek te gaan naar Marta.

Seizoen 2 - 3. Aflevering 3

4,0 9 x
De agenten van de Border Guard komen enkele mensensmokkelaars op het spoor en besluiten in te grijpen. Er volgt een schietpartij. Ondertussen duiken in het onderzoek nieuwe namen op, waardoor oude conflicten opnieuw de kop opsteken.

Seizoen 2 - 4. Aflevering 4

3,0 8 x
Alsu en haar zoon maken zich zorgen wanneer Rebrow niet terugkeert. Ondertussen voeren de Border Guard en de politie onderzoek naar de schietpartij.
Archief