The Bridge

Afleveringen
58:16

1/10)

Verlopen 3,3 363 x
Een vrouw uit Kopenhagen wordt dood teruggevonden. Details wijzen erop dat de moordenaar wilde dat het lijk ontdekt zou worden. Waar is hij op uit?
58:27

10/10)

Verlopen 3,0 116 x
Freddie krijgt een sms van de ontvoerder. Saga en Henrik vinden bewijsmateriaal dat hen in de juiste richting stuurt, maar zullen ze nog op tijd komen?
58:20

2/10)

Verlopen 1,5 63 x
Saga krijgt een nieuwe Deense collega, Henrik Sabroe. Wanneer een tweede moord plaatsvindt, valt de verdenking op een Deense blogger.
58:15

3/10)

Verlopen 3,0 142 x
De politie van Malmö ontvangt een video waarin losgeld gevraagd wordt in ruil voor Hans. Saga staat onder druk, zowel professioneel als privé.
58:29

4/10)

Verlopen 3,3 137 x
Saga maakt een grote fout in een gijzelingszaak. Haar baas Linn vindt dat ze het kalmer aan moet doen. En dan wordt er een vierde moord gepleegd.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.