The Catch

The Catch gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
45:00
The Catch

Privédetective Alice Vaughan en haar beste vriendin Valerie Anderson runnen samen een detectivebureau. Samen met hun team onderzoeken ze belangrijke cases over de hele wereld. Zo probeert het team Mr. X. te ontmaskeren.

Seizoen 1
50:00
Alice wordt ingehuurd door een man die werd veroordeeld voor de moord op zijn vrouw, maar onschuldig blijkt. Alice heeft het moeilijk om zich te concentreren, want ze is druk in de weer om Ben terug te vinden.
45:00
Alice en Ben moeten de confrontatie aangaan met hun verleden. En een schokkend verraad dreigt alles te veranderen.
50:00
Het AVI-team ontdekt dat hun relatie met Margot niet zo zuiver is als ze zouden willen. Alice reageert geschokt op een bekentenis die ingrijpende gevolgen heeft.
50:00
Ben praat met Alice over hun relatie. Ondertussen helpt hij Justine met de grootste zaak uit haar leven.
50:00
Alice is verrast wanneer iemand uit haar verleden opduikt en haar om hulp vraagt. Ben en Margot worden gedwongen om samen te werken.
50:00
Alice en Van revalueren de zaak die hen ooit samenbracht. Ben en Rhys worden ondertussen geconfronteerd met een grote bedreiging.
50:00
Het AVI-team duikt diep in het verleden van Margot en de toekomstplannen van Ben worden zeer complex.
50:00
Alice en Ben moeten beslissen waar hun loyaliteit ligt. Alice moet haar verleden onder ogen zien en AVI heeft misschien wel een van de grootste geheimen van Margot ontdekt.
45:00
Alice ontdekt harde feiten over haar broer Tommy en Val moet in haar verleden graven om hem bij deze zaak te helpen. Is de nieuwste oplichterstruc van Ben en Rhys te riskant?
41:00
Het AVI-team krijgt een klant over de vloer die wordt opgejaagd door een sluipschutter. Ondertussen heeft Alice het moeilijk om Tommy uit de problemen te helpen.
41:00
Oplichter Ben geeft zich over aan de FBI om Alice te redden. Hij moet zich nu verantwoorden voor zijn criminele verleden. Kunnen ze het systeem bespelen om bij elkaar te blijven?
Archief