The Fighter

Laatste aflevering
The Fighter

De wedstrijd voor de wereldtitel nadert. Lea heeft een deal met Balthazar om uiteindelijk haar vrijheid te verkrijgen. Adrian eist dat ze niet deelneemt aan de wedstrijd. Met het gevecht zet Lea alles op het spel.

The Fighter gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Lea vraagt de hulp van Amanda om de ontvoerde Rocco terug te vinden. Balthazar dwingt Lea ondertussen om alles te geven in het gevecht met Janna indien ze Rocco ooit wil terugzien.
Amanda geeft een tip aan het kartel over drugs in de fitness van Lea, maar ze beseft dat ze een cruciale fout heeft gemaakt. De symptomen van Lea's blessure woren steeds erger.
Lea krijgt haar WK-wedstrijd. Amanda zet alles op alles om Lea te klissen en breekt er zelfs de wet voor. Adrian vindt een manier om los te breken van Balthazar, maar hij moet er wel iemand voor verraden.
Rechercheur Amanda heeft een tip gekregen dat de recentste wedstrijd van Lea werd vervalst en onderzoekt haar betrokkenheid. Maar Amanda heeft ook persoonlijke redenen om wraak te nemen op Lea.
Lea Ferrera droomt ervan om wereldkampioen boksen te worden, maar de weg naar haar doel is levensbedreigend. Na een spectaculaire overwinning krijgt Lea doktersadvies om te stoppen met boksen. Lea haar donkere verleden duikt terug op.
Archief