The five

Afleveringen
44:05

Aflevering 10/10

Verlopen 3,3 192 x
Mark hoopt de waarheid over Jesse te kunnen achterhalen. Maar hij en zijn vrienden moeten zich reppen om Jesse te vinden voor hij zichzelf of anderen kwetst.
44:06

Aflevering 9/10

Verlopen 4,5 180 x
Danny en Mark gaan op eigen houtje verder. Wanneer ze denken dat ze eindelijk bij de waarheid komen, ontdekt Mark verschrikkelijk nieuws.
44:09

Aflevering 8/10

Verlopen 3,5 543 x
Pru ziet het niet meer zitten. Mark is van zijn stuk wanneer hij geconfronteerd wordt met bewijsmateriaal dat de verdwijning van Jesse definitief opheldert.
43:59

Aflevering 7/10

3,3 174 x
De relatie van Julie en Alan wordt op de proef gesteld wanneer ze beroofd worden. Danny moet een moeilijke beslissing nemen om zijn eigen huwelijk te redden.
45:32

Aflevering 6/10

Verlopen 3,0 146 x
Mark staat perplex nu Slade een duister geheim boven water heeft gebracht. Danny bereikt een doorbraak, nog voor hij zich vragen stelt bij zijn eigen rol.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.