The Flight Attendant

Laatste aflevering
44:04
The Flight Attendant
Verlopen

Cassie's speurtocht komt ten einde wanneer ze een een huiveringwekkende ontmoeting heeft met de moordenaar van Alex.

The Flight Attendant gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
40:57
Verlopen
Cassie heeft geen andere keus dan samen te werken met iemand waarmee ze liever niet werkt. Megan raakt in de knel wanneer haar man vragen begint te stellen.
40:29
Verlopen
Cassie heeft het erg zwaar na de felle ruzie die ze heeft gehad met Annie. Ze vervalt in slechte gewoontes.
40:43
Verlopen
De FBI zit Annie op de hielen. Cassie besluit om de hulp van Max in te roepen om een gewaagd plan ten uitvoer te brengen.
39:07
Verlopen
Cassie weet bewijsmateriaal te pakken te krijgen dat haar leidt naar een privéjetservice. Haar broer Davey brengt haar een bezoek.
45:21
Verlopen
Cassie besluit langs te gaan bij de herdenkingsdienst van Alex om zo Miranda te kunnen vinden. Annie wil meer weten over de familie Sokolov.
45:08
Verlopen
Cassie slaat het advies om rustig te blijven in de wind. Ze gaat op zoek naar de zakenpartner van Alex. Ze ontdekt een aantal schokkende feiten.
42:57
Verlopen
Cassie Bowden is een stewardess die tijdens een vlucht Alex Sokolov tegenkomt. Ze brengt de nacht met hem door. Wanneer ze de volgende dag wakker wordt naast zijn dode lichaam, zijn er grote consequenties.
Archief