The Gifted

Seizoen 1
41:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - oMens

12 x
Reeva wil haar plan voor de Inner Circle uitvoeren, maar niet alle neuzen wijzen in dezelfde richting. Reed heeft moeite om zijn krachten te beheersen. Jace en de Purifiers zetten de aanval in.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Monsters

11 x
Net nu het erop aankomt, beschikt Lauren niet over haar krachten. Reeva onthult eindelijk haar duistere plan voor de Inner Circle. Jace wordt innerlijk verscheurd.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - no Mercy

16 x
Reeva onthult haar plannen voor de Inner Circle om aan het nodige geld te komen. Jace wordt voorgesteld aan Benedict Ryan, en Thunderbird confronteert Blink over haar contacten met Erg.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - outMatched

9 x
Alle Struckers behalve Andy werken aan het herstel van het vertrouwen, terwijl Thunderbird, Blink en Eclipse naar Wire gaan om zijn hulp in te roepen. Er blijkt echter iets vreselijks gebeurd te zijn.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - coMplications

7 x
De baby van Polaris lijdt aan een dodelijke ziekte, maar The Inner Circle kan haar niet genezen. Reed en Lauren proberen illegale medicijnen te brengen, maar de krachten van Reed bemoeilijken hun plannen.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - unMoored

19 x
Mutant Underground redt een meisje van een Sentinel-aanval. De weeën van Polaris magnetiseren metaal en een ravage volgt.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - eMergence

43 x
Reeva Payge zuivert de Inner Circle van degenen die het niet met haar eens zijn. Eclipse en Caitlin ontmoeten een criminele hacker om informatie te krijgen over de Inner Circle.
Seizoen 2
45:00

Seizoen 2, Aflevering 14 - calaMity

6 x
Wanneer iemand van de Inner Circle vermist raakt, schroeft Reeva de beveiliging op, maar ze beseft dat haar plannen misschien al ontdekt zijn. Caitlin en Reed overwegen het serum te gebruiken om Laurens krachten in te dijken.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - teMpted

10 x
Lauren stopt met slapen om de krachten te vermijden die haar in haar dromen richting Andy en haar donkere kant drijven. Blink overtuigt de Morlocks om Caitlin de neergeschoten Glow te laten redden. Polaris komt meer te weten over wat Reeva van plan is.
40:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - hoMe

8 x
De Inner Circle en de Purifiers zijn aan een opmars bezig, en het land is verdeelder dan ooit. In een poging de Underground nieuw leven in te blazen, roept Evangeline op tot een nationale bijeenkomst.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - meMento

16 x
Reed maakt zich zorgen wanneer Lauren geïntrigeerd raakt door haar voorouders en hun gewelddadige krachten. Marcos vraagt Clarice om bij de Morlocks informatie in te winnen over de Inner Circle.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - eneMy of My eneMy

8 x
De Mutant Underground vraagt zich af of ze de hulp van de Inner Circle moeten inroepen. Wanneer Andy meer te weten komt over de krachten van zijn vader, overweegt hij om de banden met zijn familie weer aan te halen.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - gaMe changer

9 x
Andy komt op voor Rebecca en gaat tegen Reeva in. Lauren doet een belangrijke ontdekking over het onderzoek van dr. Risman en overtuigt Reed en Caitlin ervan dat ze de research moeten vernietigen.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - the dreaM

14 x
In een poging om Reeds krachten te stabiliseren, gaan Reed, Caitlin en Lauren naar dr. Risman. Polaris beschermt Dawn tegen de Inner Circle.
Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - X-roads

16 x
Polaris leert meer over haar verleden. Het hoofdkwartier van de mutanten wordt aangevallen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - eXtraction

6 x
Dr. Campbell is aanwezig bij een antimutantentop. Hij wil het Hound-programma nationaal invoeren. Een aantal teamleden in het hoofdkwartier van de mutanten wil dat plan verijdelen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - 3 x 1

6 x
De onderlinge spanningen lopen op binnen het team in het hoofdkwartier van de mutanten. Niemand weet nog wie hij of zij kan vertrouwen. Reed denkt na over de veiligheid van zijn gezin in de compound.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - eXit Strategy

44 x
De mutanten bedenken een plan om Sentinel Services te vernietigen. Eclipse doet beroep op een oude vriend om informatie te verkrijgen. Lauren en Andy proberen hun krachten te bundelen om de groep te helpen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - eXodus

13 x
In een poging om elkaar terug te zien, sluit Reed een deal met Sentinel Services terwijl Caitlin en de kinderen hulp krijgen van iemand van buitenaf.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - rX

26 x
Caitlin en Eclipse proberen Blink te helpen als haar krachten hun grenzen overschrijden.
Archief