Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Gifted

Seizoen 2
50:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - unMoored

3,0 1 x
Reeva Payge zuivert de Inner Circle van iedereen die het niet met haar eens is. Mutant Underground redt een meisje van een Sentinel-aanval. De weeën van Polaris magnetiseren metaal en een ravage volgt.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - eMergence

4,0 5 x
Reeva Payge zuivert de Inner Circle van degenen die het niet met haar eens zijn. Eclipse en Caitlin ontmoeten een criminele hacker om informatie te krijgen over de Inner Circle.
40:00

Seizoen 2, Aflevering 16 - oMens

3,0 1 x
Reeva wil haar plan voor de Inner Circle uitvoeren, maar niet alle neuzen wijzen in dezelfde richting. Reed heeft moeite om zijn krachten te beheersen. Jace en de Purifiers zetten de aanval in.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 15 - Monsters

3,0 1 x
Net nu het erop aankomt, beschikt Lauren niet over haar krachten. Reeva onthult eindelijk haar duistere plan voor de Inner Circle. Jace wordt innerlijk verscheurd.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 14 - calaMity

4,0 2 x
Wanneer iemand van de Inner Circle vermist raakt, schroeft Reeva de beveiliging op, maar ze beseft dat haar plannen misschien al ontdekt zijn. Caitlin en Reed overwegen het serum te gebruiken om Laurens krachten in te dijken.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - teMpted

3,0 2 x
Lauren stopt met slapen om de krachten te vermijden die haar in haar dromen richting Andy en haar donkere kant drijven. Blink overtuigt de Morlocks om Caitlin de neergeschoten Glow te laten redden. Polaris komt meer te weten over wat Reeva van plan is.
40:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - hoMe

3,0 3 x
De Inner Circle en de Purifiers zijn aan een opmars bezig, en het land is verdeelder dan ooit. In een poging de Underground nieuw leven in te blazen, roept Evangeline op tot een nationale bijeenkomst.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - meMento

4,0 6 x
Reed maakt zich zorgen wanneer Lauren geïntrigeerd raakt door haar voorouders en hun gewelddadige krachten. Marcos vraagt Clarice om bij de Morlocks informatie in te winnen over de Inner Circle.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - eneMy of My eneMy

4,0 4 x
De Mutant Underground vraagt zich af of ze de hulp van de Inner Circle moeten inroepen. Wanneer Andy meer te weten komt over de krachten van zijn vader, overweegt hij om de banden met zijn familie weer aan te halen.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - the dreaM

4,0 9 x
In een poging om Reeds krachten te stabiliseren, gaan Reed, Caitlin en Lauren naar dr. Risman. Polaris beschermt Dawn tegen de Inner Circle.
Archief