Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Good Doctor

December 2019
40:00

Seizoen 3 - 6. 45 Degree Angle

3,5 452 x
Terwijl hij zijn eerste chirurgische ingreep uitvoert, maakt dr. Shaun Murphy de fout om een verpleegster buiten te sluiten. Dit zou de rest van zijn opleiding in gevaar kunnen brengen. Dr. Neil Melendez verschilt van mening met Dr. Audrey Lim over een riskante operatie. Dr. Claire Browne komt terecht in een spiraal van ze...
50:00

Seizoen 3 - 5. First Case, Second Base

3,3 125 x
Dr. Andrews vraagt zich af of dr. Shaun Murphy wel klaar is voor zijn eerste chirurgische ingreep. Dr. Brown en Dr. Reznick twijfelen aan het verhaal van een patiënt nadat ze hem diagnosticeren.
40:00

Seizoen 3 - 4. Take My Hand

2,5 103 x
Dr. Claire Brown behandelt een vrouw die ongevoelig is voor pijn, wat zowel haar huwelijk als haar leven in gevaar brengt. Dr. Shaun Murphy en Dr. Aaron Glassman krijgen beiden te maken met amoureuze perikelen.
November 2019
40:00

Seizoen 3 - 3. Claire

3,5 91 x
Net nu ze zich moet voorbereiden op haar eerste chirurgische ingreep, kampt Dr. Claire Brown zowel thuis als in het ziekenhuis met problemen. Na een ongeluk moet het team een zwaargewonde visser behandelen, en ze moeten er bovendien voor zorgen dat zijn winnende vangst onbeschadigd blijft...
40:00

Seizoen 3 - 2. Debts

4,5 177 x
Dr. Andrews verzorgt een man die gewond raakte toen hij probeerde tussenbeide te komen bij een seksueel delict. Audrey Lim is verplicht een moeilijke beslissing te nemen wanneer de ouders van een jonge patiënt dr. Melendez beschuldigen van een foute diagnose. Shaun krijgt raad na zijn slecht afgelopen date met Carly.
50:00

Seizoen 3 - 1. Disaster

4,7 960 x
Shaun Murphy stelt een ingrijpende operatie voor om het leven van een pasgehuwde jonge vrouw te redden. Dr. Morgan en dr. Park willen allebei de operatie van een oudere patiënt met kanker leiden. Shaun heeft een date met Carly.
55:00

Seizoen 2 - 18. Trampoline

3,5 76 x
Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen. Andrews besluit Han te ontslaan, zodat Shaun zijn baan terugkrijgt.
Oktober 2019
50:00

Seizoen 2 - 17. Breakdown

4,5 60 x
Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.
55:00

Seizoen 2 - 16. Believe

3,0 68 x
Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Hij zoekt echter een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een patiënt met sterke religieuze overtuigingen.
45:00

Seizoen 2 - 15. Risk and Reward

4,0 48 x
Shaun werkt zichzelf in de nesten wanneer hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.