The Good Doctor

2018
40:34

Aflevering 4

3,0 10 x
Dokter Melendez neemt een groot risico om een moeder en haar ongeboren kind te redden. De reputatie van het ziekenhuis kan hierdoor ernstig worden geschaad. Shaun en Claire behandelen een 18-jarige pornoactrice. Ondertussen worstelt Shaun met zijn autisme en krijgt hij hulp van collega's om aan zijn nieuwe omgeving te wennen.
39:22

Aflevering 3

4,0 42 x
Na een fataal ongeluk komt er een lever beschikbaar voor een patiënt in het St. Bonaventure. Shaun en Claire worden op pad gestuurd om de lever op te halen. Door het slechte weer moeten ze flink improviseren om het orgaan op tijd in het ziekenhuis te krijgen. Dokter Andrews moet gedwongen samenwerken met Melendez om de donatie van een rijke patiënt aan het ziekenhuis veilig te stellen.
40:23

Aflevering 2

4,7 89 x
Shauns afwijkende gedrag leidt er al snel toe dat hij door dokter Neil Melendez op een zijspoor wordt gezet. Wanneer Shaun tijdens routinematige klusjes ook ongebruikelijke keuzes maakt, krijgt hij een verpleegster toegewezen die hem in de gaten moet houden. Ondanks dat hij in het gareel wordt gehouden, weet hij toch een cruciale bijdrage te leveren aan een ingewikkelde diagnose. Maar of hij daar ook voor beloond wordt, is nog maar de vraag.
41:27

Aflevering 1

4,0 276 x
De jonge autistische dokter Shaun Murphy verhuist van het platteland van Wyoming naar San Jose om daar in een prestigieus ziekenhuis zijn specialisatie tot chirurg af te ronden. Enkele nieuwe collega's zijn zeer sceptisch over zijn komst vanwege zijn autistische stoornis. Op weg naar het ziekenhuis stuit Murphy op een spoedgeval en krijgt hij de kans om zijn uitzonderlijk medisch inzicht te tonen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.