The Good Doctor

2019
55:00

Seizoen 2 - 16. Believe

3,0 8 x
Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Hij zoekt echter een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een patiënt met sterke religieuze overtuigingen.
45:00

Seizoen 2 - 15. Risk and Reward

4,0 11 x
Shaun werkt zichzelf in de nesten wanneer hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.
40:00

Seizoen 2 - 14. Faces

4,0 20 x
Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer.
51:00

Seizoen 2 - 13. Xin

3,0 15 x
Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje van de patiënt. Shaun krijgt ruzie met Glassman. Lea geeft hem advies.
40:00

Seizoen 2 - 12. Aftermath

4,0 24 x
Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen.
40:00

Seizoen 2 - 11. Quarantine - part 2

4,5 62 x
Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie.
40:00

Seizoen 1 - 11. Islands Part One

4,0 21 x
Shaun verstopt zich in Lea's appartement om Glassman te ontlopen. Hij vertelt haar dat hij de druk in San Jose niet meer aankan en eigenlijk terug naar huis wil. Lea adviseert hem om geen overhaaste beslissingen te nemen en vraagt hem mee op een roadtrip in een klassieke auto. Melendez en Claire storten zich op een uiterst...
40:00

Seizoen 1 - 10. Sacrifice

4,0 15 x
Shaun assisteert Melendez bij de operatie van de professionele gamer Bobby Ato. Volgens Shaun is er meer met de patiënt aan de hand dan Melendez inziet, maar zijn bevindingen worden compleet genegeerd. Bobby moedigt Shaun aan om meer voor zichzelf op te komen. Claire krijgt in de operatiekamer te maken met ongewenste intim...
40:00

Seizoen 1 - Apple

4,0 22 x
Op weg naar het ziekenhuis belandt Shaun in een gewapende overval. Wanneer hij niet direct reageert op de eisen van de overvaller, schiet de crimineel iemand neer. Zowel het slachtoffer als de gewonde schutter belanden in het ziekenhuis, waar de dader voorrang krijgt voor een operatie. Claire doet er alles aan om die besli...
40:00

Seizoen 1 - 22 Steps

3,0 16 x
Een 17-jarige patiënt met een hoofdwonde wil maar niet rustig worden. De wonde verzorgen loopt dan ook niet van een leien dakje. Wanneer Shaun opmerkt dat de jongen ook autistisch is, slaagt hij erin hem te kalmeren en kan de wonde eindelijk gehecht worden. Hoewel de jongen Shaun vertrouwt, willen de ouders niet dat hij hu...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.