The Good Doctor

2018
40:34

Aflevering 12

Verlopen 3,0 138 x
Shaun keert terug van zijn roadtrip met Lea en heeft voor zichzelf uitgemaakt wat hij wil doen met zijn toekomst. De risicovolle operatie van de Siamese tweeling verloopt niet zoals gehoopt. Het medisch team en de moeder van de tweeling moeten daardoor enkele zware beslissingen nemen.
40:36

Aflevering 11

Verlopen 4,5 93 x
Shaun verstopt zich in Lea's appartement om Glassman te ontlopen. Hij vertelt haar dat hij de druk in San Jose niet meer aankan en eigenlijk terug naar huis wil. Lea adviseert hem om geen overhaaste beslissingen te nemen en vraagt hem mee op een roadtrip. Melendez en Claire storten zich op een riskante orgaantransplantatie bij een Siamese tweeling.
40:35

Aflevering 10

Verlopen 4,0 75 x
Shaun assisteert Melendez bij de operatie van de professionele gamer Bobby Ato. Volgens Shaun is er meer met de patiënt aan de hand dan Melendez inziet, maar zijn bevindingen worden genegeerd. Bobby moedigt Shaun aan om meer voor zichzelf op te komen. Claire krijgt in de operatiekamer te maken met ongewenste intimiteiten van een gerespecteerde arts.
40:07

Aflevering 9

Verlopen 4,0 84 x
Als onderdeel van een internationaal humanitair programma wordt een 5-jarige jongen uit Congo geopereerd aan zijn hartaandoening. Melendez heeft twijfels over de slaagkans van de ingreep, maar de operatie wordt toch uitgevoerd. Het ziekenhuis staat op zijn kop wanneer het weefsel zoekraakt dat bij een vrouw is afgenomen voor onderzoek naar kanker. Claire start een zoektocht om het weefselmonster op te sporen in de hoop daarmee een onnodige operatie te voorkomen.
40:12

Aflevering 8

Verlopen 4,0 83 x
Op weg naar het ziekenhuis is Shaun getuige van een gewapende overval. Wanneer Shaun niet meteen reageert op de eisen van de overvaller, wordt de man zo kwaad dat hij iemand neerschiet. Zowel het slachtoffer als de gewonde schutter belanden uiteindelijk in het ziekenhuis, waar de dader voorrang krijgt op een operatie. Claire doet er alles aan om die beslissing terug te draaien, maar dat is niet zo gemakkelijk.
40:59

Aflevering 7

Verlopen 4,0 78 x
Een 17-jarige patiënt wil maar niet rustig worden, wat nodig is om zijn hoofdwonde te kunnen verzorgen. Wanneer Shaun opmerkt dat de jongen ook autistisch is, weet hij hem te kalmeren en kan hij zijn wonde hechten. Ondanks dat de jongen Shaun vertrouwt, willen de ouders niet dat hij hun zoon opereert. Ondertussen moet Jared alles in de strijd gooien om een stervende man ervan te overtuigen om een nieuwe pacemaker te aanvaarden.
40:39

Aflevering 6

Verlopen 4,0 124 x
Tijdens hun eerste nachtdienst krijgen Shaun en zijn collega's te maken met een chaotische situatie. Een bus met bruiloftsgasten is gecrasht en de gewonden worden achter elkaar binnengebracht op de spoedafdeling. Het been van de jonge bruidegom is er erg aan toe, waardoor Shaun alles uit de kast moet halen om zijn been te kunnen redden. Hij heeft echter moeite met zich te focussen door alle prikkels die hij krijgt.
40:34

Aflevering 5

Verlopen 4,0 137 x
Melendez, Claire en Jared proberen te achterhalen waarom een 60-jarige patiënt steeds hevige allergische reacties krijgt. Shaun richt zich ondertussen op de 12-jarige Evan Gallico, die is binnengebracht met een gebroken arm. De jongen lijkt sprekend op Shauns overleden broertje Steve. Tijdens het onderzoek blijkt al snel dat er meer met Evan aan de hand is dan gedacht.
40:34

Aflevering 4

Verlopen 4,3 142 x
Dokter Melendez neemt een groot risico om een moeder en haar ongeboren kind te redden. De reputatie van het ziekenhuis kan hierdoor ernstig worden geschaad. Shaun en Claire behandelen een 18-jarige pornoactrice. Ondertussen worstelt Shaun met zijn autisme en krijgt hij hulp van collega's om aan zijn nieuwe omgeving te wennen.
39:22

Aflevering 3

Verlopen 4,0 112 x
Na een fataal ongeluk komt er een lever beschikbaar voor een patiënt in het St. Bonaventure. Shaun en Claire worden op pad gestuurd om de lever op te halen. Door het slechte weer moeten ze flink improviseren om het orgaan op tijd in het ziekenhuis te krijgen. Dokter Andrews moet gedwongen samenwerken met Melendez om de donatie van een rijke patiënt aan het ziekenhuis veilig te stellen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.