Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Good Doctor

Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Forgive or Forget

3,0 2 x
Om het verlies van hun baby te verwerken besluiten Shaun en Lea te gaan kamperen. Morgan en Alex discussiëren over wat volgens hen de beste behandeling is voor hun patiënt.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Dr. Ted

4,0 2 x
Wanneer er complicaties optreden bij de zwangerschap van Lea, nemen Shauns instincten als dokter het over en vindt hij het moeilijk om er gewoon voor haar te zijn als partner. Asher is het niet eens met dr. Park en dr. Andrews wat betreft de wens van een oudere patiënt.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Letting Go

4,0 3 x
Shaun zet zijn carrière op het spel door de diagnose van een gerenommeerd chirurg in twijfel te trekken. Claire en het team moeten uitzoeken hoe ver ze bereid zijn te gaan wanneer een van haar idolen opgenomen wordt in het ziekenhuis.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Waiting

4,0 5 x
Een politiek protest ontaardt in geweld en leidt tot een schietpartij waarbij twee jonge slachtoffers vallen. Het team voert een race tegen de klok om hun leven te redden.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Gender Reveal

3,0 6 x
Shaun en Lea krijgen te horen wat het geslacht van hun baby is. Het enthousiasme van Lea doet Shaun beseffen dat hij een betere partner moet zijn. Het team behandelt een marinepiloot die door een fout van haar vorige arts waarschijnlijk nooit meer de oude zal worden.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Spilled Milk

4,0 9 x
Een vrouw met vage klachten wordt met spoed opgenomen. Shaun stelt een behandeling voor die het einde van haar danscarrière zou kunnen betekenen. Claire is van slag wanneer haar vader plots voor haar deur staat. Shaun en Lea zitten niet op één lijn en dat zorgt voor spanningen.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Teeny Blue Eyes

2,0 9 x
Een gerenommeerd chirurg komt naar het ziekenhuis voor een behandeling. Iedereen verheugt zich op zijn komst, maar hun enthousiasme smelt als sneeuw voor de zon wanneer ze merken hoe de man zich gedraagt. Shaun bestudeert het dossier van de man en ontdekt een patroon. Ondertussen worden Shaun en Lea gedwongen om een beslis...
41:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - We're All Crazy Sometimes

4,0 11 x
Een man met een misvormde wervelkolom komt naar het ziekenhuis voor een baanbrekende behandeling. Glassman daagt de stagiairs uit met als inzet te kunnen assisteren bij de operatie. Shaun en Morgan raken het niet eens over de juiste behandeling voor een comateuze patiënt met een kankergezwel.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Decrypt

3,0 8 x
Hackers voeren een cyberaanval uit op het ziekenhuis en dreigen ermee alle machines uit te schakelen die patiënten in leven houden. Lea probeert de hackers te slim af te zijn. Morgan, Park, Asher en Jordan behandelen Jamie, een jonge vrouw met het syndroom van Down die dringend een levertransplantatie nodig heeft.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Irresponsible Salad Bar Practices

4,0 6 x
Lim komt voor een zware uitdaging te staan wanneer ze een zwangere patiënt met een agressieve tumor moet behandelen. En na een stressaanval besluit ze Andrews in te lichten over haar aandoening. Claire doet een schokkende ontdekking over enkele gangbare praktijken in het ziekenhuis.
Archief