The Grinder

December 2017
20:25

Aflevering 8

4,0 0 x
Dean kijkt ernaar uit om na een lange tijd Thanksgiving opnieuw te vieren met zijn familie. In zijn enthousiasme legt hij echter een diep verscholen familiegeheim bloot. Ondertussen komt aan het licht waarom Deans televisieshow werkelijk stopgezet werd.
20:17

Aflevering 7

4,0 0 x
Op aanraden van Stewart besluit Dean zijn beroemdheidsstatus niet langer uit te buiten. Wanneer de broers in de problemen raken, blijkt Deans bekendheid echter de enige oplossing. Ondertussen krijgt Debbie een assistente toegewezen die haar het leven helaas niet gemakkelijker maakt.
19:52

Aflevering 6

3,0 0 x
Ethan stelt zijn vader teleur door het schooltheater te verkiezen boven de techniekclub. Ondertussen confronteert Stewart zijn vader met de verschillende levenslessen die hij zijn kroost meegaf.
20:17

Aflevering 5

3,0 0 x
Dean is de wanhoop nabij in zijn zoektocht naar ware liefde. Net wanneer hij de hoop volledig wil opgeven, loopt hij een oude vlam tegen het lijf. Ondertussen moedigt Debbie haar man Stewart aan om minder streng om te gaan met de kinderen.
20:24

Aflevering 4

4,0 1 x
Stewart en Debbie krijgen te maken met het 'Dean-effect' wanneer ze ontdekken dat een koppel enkel met hen bevriend wil zijn omwille van Stewarts beroemde broer. Ondertussen worstelt Dean met het feit dat zijn zakenpartner Claire zich niet laat beïnvloeden door zijn celebritystatus.
20:38

Aflevering 3

Verlopen 3,0 3 x
Dean verdenkt zakenpartner Claire ervan geheime informatie door te spelen aan de concurrenten. Wanneer zijn broer hem niet gelooft, zet hij alles op alles om dit te bewijzen. Ondertussen zoeken Debbie en Stewart uit wie beveiligingscamera's probeerde te saboteren.
20:35

Aflevering 2

Verlopen 3,0 2 x
Na het succes van een spannende rechtszaak wordt Sanderson & Yao overstelpt met nieuwe aanvragen. Roockie Dean wil zoals gewoonlijk de grootste zaak aannemen maar zijn broer Stewart, een échte advocaat, is het hier niet mee eens. Ondertussen moedigt Dean Debbie, Stewarts vrouw, aan om voor haar promotie te vechten, zonder na te denken over de gevolgen.
21:50

Aflevering 1

Verlopen 4,0 3 x
Dean Sanderson is een geliefde acteur die een advocaat speelt. Wanneer zijn hitserie The Grinder stop wordt gezet, gaat hij terug naar z'n thuisstad. Ondanks zijn gebrek aan echte juridische praktijkervaring voegt zich bij het familiebedrijf, een advocatenkantoor.
Juli 2017
20:31

14 juli 2017

Verlopen 3,0 8 x
De rechtszaak tegen Dean Sr. neemt een verrassende wending wanneer Stewart geschorst wordt. Dean is beledigd door het gebrek aan vertrouwen van zijn broer, maar is vastberaden de firma te redden.
20:23

13 juli 2017

Verlopen 3,0 8 x
Nu blijkt dat Dean Sr. schuldig is, vindt Stewart het gepast om het op een akkoordje te gooien. Dean gaat hier natuurlijk niet mee akkoord en denkt dat ze de zaak kunnen winnen met de ervaring die hij opdeed tijdens zijn televisiecarrière.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.