The Grinder

Laatste aflevering
The Grinder
Verlopen 22 x

14 juli 2017

De rechtszaak tegen Dean Sr. neemt een verrassende wending wanneer Stewart geschorst wordt. Dean is beledigd door het gebrek aan vertrouwen van zijn broer, maar is vastberaden de firma te redden.

Mei 2018

13 juli 2017

Verlopen 15 x
Nu blijkt dat Dean Sr. schuldig is, vindt Stewart het gepast om het op een akkoordje te gooien. Dean gaat hier natuurlijk niet mee akkoord en denkt dat ze de zaak kunnen winnen met de ervaring die hij opdeed tijdens zijn televisiecarrière.

12 juli 2017

Verlopen 19 x
Dean slaat in paniek wanneer zijn moeder Lenore onverwachts opduikt. Ondertussen probeert Stewart wanhopig een plekje te reserveren in het hipste restaurant van de stad. Dean Sr. besluit terug te gaan daten en krijgt hierbij de hulp van zijn kleinkinderen.

10 juli 2017

Verlopen 24 x
Dean is het vertrouwen in zichzelf als strafpleiter kwijt. Hij besluit zich vast te bijten in de zaak tegen het familiebedrijf om zijn zelfvertrouwen terug te krijgen.

Aflevering 17

Verlopen 28 x
De complottheorieën tegen Sanderson & Yao bereiken hun hoogtepunt. Net nu Dean zich heeft teruggetrokken lijkt hij de enige die het familiebedrijf nog kan redden. Stewart smeekt zijn broer om terug te komen en is bereid alles voor hem te doen.

6 juli 2017

Verlopen 19 x
Stewart denkt dat rivaliserende advocatenfirma's een complot voeren tegen Sanderson & Yao. Net op dat moment is het familiebedrijf betrokken in een dramatische rechtszaak. Gelukkig zet Dean zijn televisiepersonage aan de kant en laat hij zijn broer de zaak oplossen.

5 juli 2017

Verlopen 24 x
Dean probeert samen met zijn therapeut voor eens en voor altijd afscheid te nemen van zijn televisiepersonage. Thuis past hij zijn therapiesessies toe op de voltallige familie, tot grote ergernis van Stewart.

4 juli 2017

Verlopen 17 x
Wanneer Dean een goede klant wegjaagt door zijn dramatische aanpak, besluit Stewart in te grijpen. Hij eist dat Dean in therapie gaat om afscheid te nemen van zijn dramatisch karakter uit de televisiewereld. Dean gaat hier meteen in mee, maar is misschien net iets té enthousiast.

3 juli 2017

Verlopen 28 x
Wanneer Timothy Olyphant weer opduikt in Boise, laait de rivaliteit tussen hem en Dean weer hoog op. De televisiesterren besluiten in een gespeelde rechtszaak uit te vechten wie de beste advocaat is.

Aflevering 12

Verlopen 26 x
De broers Dean en Stewart gaan de strijd aan met mekaar tijdens een echtscheidingszaak. Ondertussen treuren Stewarts kinderen over het vertrek van nonkel Dean.

Aflevering 11

Verlopen 17 x
Dean is overstuur wanneer Stewart en Deb hem vragen om een eigen stek te zoeken. Een rivaliserende advocatenfirma krijgt lucht van de spanningen tussen de broers en probeert Dean weg te kapen bij Sanderson & Yao.

Aflevering 10

Verlopen 24 x
Wanneer Dean zijn zakenpartner Claire betrapt met Timothy Olyphant, probeert hij haar met een vreemde tactiek terug voor zich te winnen. Stewart is uitgelaten wanneer hij verneemt dat een journalist hem en niet zijn broer wil interviewen.

Aflevering 9

Verlopen 18 x
De makers van een nieuwe advocatenreeks vragen Dean om een scène op te nemen. Dean is echter niet klaar om voorgoed afscheid te nemen van zijn personage en de fakkel door te geven aan zijn televisiebroer Rake. Ondertussen hoopt Stewart dat zijn broer zijn carrière als acteur terug oppikt zodat hij zich niet meer kan moeien...

Aflevering 8

Verlopen 14 x
Dean kijkt ernaar uit om na een lange tijd Thanksgiving opnieuw te vieren met zijn familie. In zijn enthousiasme legt hij echter een diep verscholen familiegeheim bloot. Ondertussen komt aan het licht waarom Deans televisieshow werkelijk stopgezet werd.

Aflevering 7

Verlopen 33 x
Op aanraden van Stewart besluit Dean zijn beroemdheidsstatus niet langer uit te buiten. Wanneer de broers in de problemen raken, blijkt Deans bekendheid echter de enige oplossing. Ondertussen krijgt Debbie een assistente toegewezen die haar het leven helaas niet gemakkelijker maakt.

Aflevering 6

Verlopen 22 x
Ethan stelt zijn vader teleur door het schooltheater te verkiezen boven de techniekclub. Ondertussen confronteert Stewart zijn vader met de verschillende levenslessen die hij zijn kroost meegaf.

Aflevering 5

Verlopen 18 x
Dean is de wanhoop nabij in zijn zoektocht naar ware liefde. Net wanneer hij de hoop volledig wil opgeven, loopt hij een oude vlam tegen het lijf. Ondertussen moedigt Debbie haar man Stewart aan om minder streng om te gaan met de kinderen.

Aflevering 4

Verlopen 25 x
Stewart en Debbie krijgen te maken met het 'Dean-effect' wanneer ze ontdekken dat een koppel enkel met hen bevriend wil zijn omwille van Stewarts beroemde broer. Ondertussen worstelt Dean met het feit dat zijn zakenpartner Claire zich niet laat beïnvloeden door zijn celebritystatus.

Aflevering 3

Verlopen 27 x
Dean verdenkt zakenpartner Claire ervan geheime informatie door te spelen aan de concurrenten. Wanneer zijn broer hem niet gelooft, zet hij alles op alles om dit te bewijzen. Ondertussen zoeken Debbie en Stewart uit wie beveiligingscamera's probeerde te saboteren.

Aflevering 2

Verlopen 37 x
Na het succes van een spannende rechtszaak wordt Sanderson & Yao overstelpt met nieuwe aanvragen. Roockie Dean wil zoals gewoonlijk de grootste zaak aannemen maar zijn broer Stewart, een échte advocaat, is het hier niet mee eens. Ondertussen moedigt Dean Debbie, Stewarts vrouw, aan om voor haar promotie te vechten, zonder ...
Archief