The Grinder

Mei 2018
20:37

10 juli 2017

3,0 0 x
Dean is het vertrouwen in zichzelf als strafpleiter kwijt. Hij besluit zich vast te bijten in de zaak tegen het familiebedrijf om zijn zelfvertrouwen terug te krijgen.
20:28

Aflevering 17

3,0 0 x
De complottheorieën tegen Sanderson & Yao bereiken hun hoogtepunt. Net nu Dean zich heeft teruggetrokken lijkt hij de enige die het familiebedrijf nog kan redden. Stewart smeekt zijn broer om terug te komen en is bereid alles voor hem te doen.
20:37

6 juli 2017

3,0 1 x
Stewart denkt dat rivaliserende advocatenfirma's een complot voeren tegen Sanderson & Yao. Net op dat moment is het familiebedrijf betrokken in een dramatische rechtszaak. Gelukkig zet Dean zijn televisiepersonage aan de kant en laat hij zijn broer de zaak oplossen.
20:35

5 juli 2017

3,0 3 x
Dean probeert samen met zijn therapeut voor eens en voor altijd afscheid te nemen van zijn televisiepersonage. Thuis past hij zijn therapiesessies toe op de voltallige familie, tot grote ergernis van Stewart.
20:03

4 juli 2017

Verlopen 3,0 0 x
Wanneer Dean een goede klant wegjaagt door zijn dramatische aanpak, besluit Stewart in te grijpen. Hij eist dat Dean in therapie gaat om afscheid te nemen van zijn dramatisch karakter uit de televisiewereld. Dean gaat hier meteen in mee, maar is misschien net iets té enthousiast.
20:38

3 juli 2017

Verlopen 4,0 0 x
Wanneer Timothy Olyphant weer opduikt in Boise, laait de rivaliteit tussen hem en Dean weer hoog op. De televisiesterren besluiten in een gespeelde rechtszaak uit te vechten wie de beste advocaat is.
19:59

Aflevering 12

Verlopen 3,0 2 x
De broers Dean en Stewart gaan de strijd aan met mekaar tijdens een echtscheidingszaak. Ondertussen treuren Stewarts kinderen over het vertrek van nonkel Dean.
20:17

Aflevering 11

Verlopen 4,0 0 x
Dean is overstuur wanneer Stewart en Deb hem vragen om een eigen stek te zoeken. Een rivaliserende advocatenfirma krijgt lucht van de spanningen tussen de broers en probeert Dean weg te kapen bij Sanderson & Yao.
20:38

Aflevering 10

Verlopen 3,0 0 x
Wanneer Dean zijn zakenpartner Claire betrapt met Timothy Olyphant, probeert hij haar met een vreemde tactiek terug voor zich te winnen. Stewart is uitgelaten wanneer hij verneemt dat een journalist hem en niet zijn broer wil interviewen.
20:31

Aflevering 9

Verlopen 3,0 0 x
De makers van een nieuwe advocatenreeks vragen Dean om een scène op te nemen. Dean is echter niet klaar om voorgoed afscheid te nemen van zijn personage en de fakkel door te geven aan zijn televisiebroer Rake. Ondertussen hoopt Stewart dat zijn broer zijn carrière als acteur terug oppikt zodat hij zich niet meer kan moeien met het familiebedrijf.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.