Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Grinder

The Grinder herbekijken

Mei 2018

14 juli 2017

Verlopen 3,0 21 x
De rechtszaak tegen Dean Sr. neemt een verrassende wending wanneer Stewart geschorst wordt. Dean is beledigd door het gebrek aan vertrouwen van zijn broer, maar is vastberaden de firma te redden.

13 juli 2017

Verlopen 3,0 14 x
Nu blijkt dat Dean Sr. schuldig is, vindt Stewart het gepast om het op een akkoordje te gooien. Dean gaat hier natuurlijk niet mee akkoord en denkt dat ze de zaak kunnen winnen met de ervaring die hij opdeed tijdens zijn televisiecarrière.

12 juli 2017

Verlopen 4,0 18 x
Dean slaat in paniek wanneer zijn moeder Lenore onverwachts opduikt. Ondertussen probeert Stewart wanhopig een plekje te reserveren in het hipste restaurant van de stad. Dean Sr. besluit terug te gaan daten en krijgt hierbij de hulp van zijn kleinkinderen.

10 juli 2017

Verlopen 3,0 21 x
Dean is het vertrouwen in zichzelf als strafpleiter kwijt. Hij besluit zich vast te bijten in de zaak tegen het familiebedrijf om zijn zelfvertrouwen terug te krijgen.

Aflevering 17

Verlopen 3,0 27 x
De complottheorieën tegen Sanderson & Yao bereiken hun hoogtepunt. Net nu Dean zich heeft teruggetrokken lijkt hij de enige die het familiebedrijf nog kan redden. Stewart smeekt zijn broer om terug te komen en is bereid alles voor hem te doen.

6 juli 2017

Verlopen 3,0 19 x
Stewart denkt dat rivaliserende advocatenfirma's een complot voeren tegen Sanderson & Yao. Net op dat moment is het familiebedrijf betrokken in een dramatische rechtszaak. Gelukkig zet Dean zijn televisiepersonage aan de kant en laat hij zijn broer de zaak oplossen.

5 juli 2017

Verlopen 3,0 18 x
Dean probeert samen met zijn therapeut voor eens en voor altijd afscheid te nemen van zijn televisiepersonage. Thuis past hij zijn therapiesessies toe op de voltallige familie, tot grote ergernis van Stewart.

4 juli 2017

Verlopen 3,0 17 x
Wanneer Dean een goede klant wegjaagt door zijn dramatische aanpak, besluit Stewart in te grijpen. Hij eist dat Dean in therapie gaat om afscheid te nemen van zijn dramatisch karakter uit de televisiewereld. Dean gaat hier meteen in mee, maar is misschien net iets té enthousiast.

3 juli 2017

Verlopen 4,0 28 x
Wanneer Timothy Olyphant weer opduikt in Boise, laait de rivaliteit tussen hem en Dean weer hoog op. De televisiesterren besluiten in een gespeelde rechtszaak uit te vechten wie de beste advocaat is.

Aflevering 12

Verlopen 3,0 24 x
De broers Dean en Stewart gaan de strijd aan met mekaar tijdens een echtscheidingszaak. Ondertussen treuren Stewarts kinderen over het vertrek van nonkel Dean.
Archief