The IT Crowd

Laatste aflevering
The IT Crowd
Verlopen

Een voorval met gemorste koffie, een dakloze en Roy en Jen die er vreselijk uitzien, het wordt allemaal gefilmd met een gsm-camera en de beelden gaan viraal op het internet. Nu Jen en Roy herkend zijn, lopen hun reputatie en die van Reynholm Industries gevaar. Maar alles wat ze ...

The IT Crowd gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
Verlopen
Douglas voelt zich twee weken lang comfortabel in zijn huwelijk. Hij moet zich verdedigen in de rechtbank, gesteund door Jen, Roy, Moss en vele anderen.
Verlopen
Douglas wordt 'Spaceologist'. Roys leven neemt een nieuwe wending door de problemen met zijn rug. Jen wordt plots betrokken bij een rockband.
Verlopen
Roy is geobsedeerd door de trieste familiegeschiedenis van zijn nieuwe vriendin. Om aandacht te krijgen komt Jen aanzetten met een ongelooflijk verhaal.
Verlopen
Roy en Moss voelen zich een dag lang jeugddelinquenten en hebben een gênante ervaring in een winkelcentrum.
Verlopen
Moss is een beroemdheid nu hij alle records heeft gebroken in een populaire spelshow. Roy wordt verkeerdelijk aanzien voor een glazenwasser. Jen stelt zich vragen bij de vele geheime ontmoetingen tussen Douglas en vrouwen in badjas.
Verlopen
Jen wil haar werkveld verbreden en solliciteert voor de functie van Entertainment Manager. Als ze er echter achter komt dat er een duister kantje zit aan het behagen van Douglas' zakenrelaties, gaat ze te rade bij Moss en Roy.
Seizoen 3
Verlopen
Met veel trots stelt Reynholm Industries zijn eerste sexy naaktkalender voor. Dat zegt genoeg, eigenlijk.
Verlopen
Jen vertelt Roy en Moss over een nieuwe socialemediawebsite en merkt dat je sommige vriendschappen maar beter tot het verleden kunt laten behoren. Roy vecht met the Joker, en Moss bevestigt zijn mannelijkheid met zijn rol als Jens tijdelijke echtgenoot.
Verlopen
Jen is 'Werknemer van de Maand' en waant zich meteen de nieuwe baas en dat jaagt Moss en Roy in het harnas. Douglas ontdekt dat de liefde van zijn leven niet helemaal is wie ze lijkt te zijn.
Verlopen
Jen, Roy en Moss merken dat hun levens verschillende richtingen uitgaan na een teleurstellende schikking in een rechtszaak wegens seksuele intimidatie. Jen zoekt nieuwe oorden op, Roy belandt op straat en Moss loopt een lichte hersenschudding op.
Verlopen
Dankzij een nieuwe voetbalwebsite kunnen Roy en Moss zich een paar memorabele dagen lang 'echte' mannen voelen. Jen gaat uit met een man die op een goochelaar lijkt.
Verlopen
Terwijl baas Douglas zijn best doet om Reynholm Industries te gronde te richten, krijgt Jen te maken met een 'Builder from Hell'. Roy verliest 20 pond. Moss leert hoe hij het moet opnemen tegen schurken.
Seizoen 2
Verlopen
Jen beseft dat ze op de IT-afdeling in een doodlopend straatje zit en aanvaardt een job als persoonlijke assistente van Douglas. Maar 'persoonlijk' blijkt voor Douglas wel héél persoonlijk te zijn. Nu de vrouwelijke controle verdwenen is, laten de mannen van de IT zich helemaal gaan.
Verlopen
Tijdens een vergadering raakt Jen in de problemen door een kapotte beha. Dat inspireert Moss om zijn angst voor vrouwelijk ondergoed te overwinnen en een plan te beramen om de perfecte beha te ontwerpen en zo te ontsnappen uit de kelders van Reynholm Industries.
Verlopen
Jen heeft een lief gevonden en besluit prompt een feestje te organiseren. Maar wanneer drie van de mannelijke invités op het laatste moment afzeggen, ziet ze zich verplicht om in hun plaats Moss, Roy en Richmond uit te nodigen.
Verlopen
Op aanraden van Jen besluiten Roy en Moss hun kennissen kring te gaan uitbreiden in plaats van al hun avonden samen door te brengen. Roy besluit naar een film te gaan en Moss schrijft zich in voor een kookcursus bij een Duitse chef. Jen probeert ondertussen de nieuwe baas Douglas te ontlopen en gaat op zoek naar een plaats...
Verlopen
Moss heeft een internetsite gevonden die uitrekent wanneer de bezoekers ervan het loodje zullen leggen. Maar wanneer hij het zaakje uitprobeert op Roy, wacht hen beiden een onaangename verrassing ...
Verlopen
De knappe bink Philip 'van het zesde' komt naar de kelder afgezakt om een dvd te lenen van Jen. Van het een komt het ander en Jen en Philip besluiten samen naar het theater te gaan. Door omstandigheden krijgen zij Moss en Roy in hun kielzog, en die hebben zo hun bedenkingen bij de ware aard van die stoere Philip.
Seizoen 1
Verlopen
Jen vertelt over de sterke stemmingswisselingen die bij haar elke maand rond een bepaald tijdstip opduiken. Wanneer Moss en Roy gelijkaardige symptomen beginnen te vertonen, trekt Jen een angstaanjagende en bizarre conclusie, die vreselijke gevolgen zal hebben voor hen en voor de I.T.-gemeenschap in het algemeen.
Archief