The Last Kingdom

The Last Kingdom herbekijken

Seizoen 1
54:00

Seizoen 1, Aflevering 10

4,0 18 x
De Denen en de Saksen richten zich op een nieuwe toekomst. En ook Uhtred kijkt vooruit. Na zijn eigen geluk te hebben opgeofferd, wacht hem een onverwachte missie en hij beseft meer dan ooit dat zijn toekomst nauw verweven is met Alfreds droom van een verenigd land.
52:00

Seizoen 1, Aflevering 9

4,0 8 x
Aethelflaed boekt successen, maar Edward beseft dat hij zich heeft laten afleiden van een onbekende vijand. Hij moet broze banden smeden om een gevaarlijke nieuwe dreiging het hoofd te bieden.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 5 x
Uhtred brengt het ultieme offer voor de toekomst van de Saksische eenheid, maar moet daar een zware tol voor betalen. Aethelflaed en Edward lossen hun geschillen op, maar het is nog maar de vraag of er echt vrede zal komen.
51:00

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 12 x
Edward doet Uhtred een aanbod dat een eind zal maken aan de onrust in Mercia, maar dat voor Uhtred zelf ingrijpende gevolgen heeft. Aethelflaed vindt troost bij haar familie en Aelswith komt in het reine met haar verleden.
52:00

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 7 x
Als Uhtred wil terugkeren, moet hij zorgen dat gerechtigheid geschiedt. Brida raakt verzeild in huiveringwekkende omstandigheden. En naarmate koning Edward meer problemen krijgt, begint hij zich af te vragen of hij de zaken wel goed heeft aangepakt.
54:00

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 19 x
Vastbesloten om zich met zijn vroegere tegenstanders te herenigen, probeert koning Edward steun te bieden. Maar oude wonden helen niet zo snel. Wanneer Aethelflaed zelf wordt vervolgd, besluit Uhtred het recht in eigen hand te nemen.
51:00

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 17 x
De Saksen en de Denen maken zich klaar voor de strijd. Kunnen Mercia en Wessex zich op tijd verenigen om hun toekomst veilig te stellen? Uhtred gaat de strijd aan met oude vijanden.
53:00

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 14 x
Terwijl de Denen misbruik maken van de instabiliteit in Saksen, slaat Aethelflaed een moedige weg van verzet in. Uhtred moet beslissen voor wie hij gaat strijden: voor de liefde of voor de Saksen.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 10 x
Om familietrauma's te verwerken reist Uhtred naar het noorden, met zijn voorouderlijk kasteel in het vizier. De kloof tussen Wessex en Mercia wordt groter en Lord Aethelhelm dringt er bij koning Edward op aan om een beslissing te nemen.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 21 x
In de jaren na de dood van Alfred nemen de spanningen tussen Wessex en Mercia toe. Uhtred beseft dat zijn doel binnen handbereik ligt en dat de tijd rijp is om het kasteel van zijn voorouders te heroveren.
Archief