The Last Of Us

Laatste aflevering
The Last Of Us

Seizoensfinale. Joel en Ellie naderen hun bestemming. Joel wordt verplicht om drastische beslissingen te nemen om Ellie te beschermen.

The Last Of Us gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Terwijl Joel terug op krachten komt, moet Ellie ervoor zorgen dat ze allebei kunnen overleven in het kille winterlandschap. Ze loopt een nieuwe groep tegen het lijf die mogelijks een bedreiging vormt.
Terwijl Joel voor zijn leven vecht, blikt Ellie terug op een avond die haar hele leven veranderde.
Ellie worstelt met een verlies, Joel wordt herenigd met een familielid en het blijft onzeker wie nu echt te vertrouwen is.
Ellie, Joel, Henry en Sam zijn op elkaar aangewezen om te overleven. Ze worden opgejaagd en belanden in een zeer penibele situatie.
Na een betreurenswaardige ontdekking, gaan Ellie en Joel terug de baan op. Door een obstakel op hun pad worden ze geconfronteerd met een zwaarbewapende en meedogenloze vijand.
Bill is voorbereid op de ondergang van de samenleving. Hij verschanst zich in zijn huis, maar zijn eenzame bestaan krijgt een verrassende wending wanneer Frank zijn leven binnenstapt.
Joel, Ellie en Tess wagen zich aan een tocht door het verwoeste Boston. Tijdens die tocht stuiten ze op levensgevaarlijke obstakels.
Verlopen
Wereldwijd stort de samenleving in door agressieve schimmel die mensen omvormt tot meedogenloze monsters. In die wereld moeten Joel en Ellie trachten te overleven.
Wereldwijd stort de samenleving in door aggressieve schimmel die mensen omvormt tot meedogenloze monsters. In die wereld moeten Joel en Ellie trachten te overleven.
Archief