The League

Afleveringen
22:00

Aflevering 12

4,0 4 x
Pete ontmoet een patiënt van Andre en is helemaal weg van haar. De situatie wordt ingewikkeld wanneer Andre zich gaat moeien met hun relatie. De grote opening van Andre's wijnbar staat voor de deur.
23:00

Aflevering 11

4,0 2 x
Aflevering 11 van The League is uitgezonden op maandag 22 mei 2017 om 13:24 uur en was te zien op Q2.
23:00

Aflevering 11

4,0 3 x
Het einde van de voetbalcompetitie nadert en Andre maakt van de gelegenheid gebruik om zijn wijnbar te openen. Taco wil ook een bar beginnen, dus ze worden concurrenten van elkaar. Wanneer Pete ontdekt dat hij misschien een glutenallergie heeft, pro...
23:00

Aflevering 9

4,0 5 x
Aflevering 9 van The League is uitgezonden op maandag 8 mei 2017 om 13:24 uur en was te zien op Q2.
23:00

Aflevering 9

4,0 10 x
Taco heeft het gehad met de huidige tijdsindeling en vindt zijn eigen tijdszone uit: Taco Standaard Tijd. De jongens proberen hun depressieve vriend Lane te helpen door een moeilijke periode in zijn leven, maar dat zorgt voor veel misverstanden.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.