The League

December 2017
20:00

Aflevering 12

4,0 1 x
Het team wordt geschorst op de voetbalwebsite nadat Rafi een ongepaste video online heeft gezet. Kevin heeft geen andere keuze dan de competitie te leiden op de oude manier, maar dat zorgt al snel voor de nodige frustraties. Sophia's broer Rafi gaat te rade bij Ruxin, waardoor hij enkele drastische beslissingen moet nemen. Ondertussen heeft Pete geluk op de Draft Kings-website en krijgt Andre onverwacht nieuws te verwerken.
28:00

Aflevering 13

4,0 4 x
Het team bereidt zich voor op het einde van het seizoen, maar er staat veel op het spel. Andre heeft iets groots mee te delen over zijn relatie met Meegan. Ruxin moet een belangrijke beslissing nemen dat niet alleen zijn kansen om te winnen beïnvloedt, maar ook of het team stand zal houden.
November 2017
23:00

Aflevering 11

3,0 4 x
Sofia besluit om naar een plastisch chirurg te gaan. Wanneer de operatie niet loopt zoals gepland, moet Ruxin met de gevolgen leven. Rafi en Dirty Randy trekken naar Puerto Rico, waar ze de gekste dingen meemaken: bijen trainen om aan te vallen, hun eigen dood in scène zetten en een Chupacabra verkleden.
20:00

Aflevering 10

4,0 9 x
Taco besluit om geen seks meer te hebben door zijn hersenschudding. Andre's flirt met een Uber-bestuurder loopt niet zoals gehoopt. Pete zit gekluisterd voor de televisie en kijkt zeven seizoen van 'De Blok' achter elkaar. Ruxin en Sofia maken gebruik van het internet om hun seksleven levend te houden terwijl zij in Puerto Rico zit.
19:00

Aflevering 9

4,0 5 x
Taco geeft zich volledig op zijn nieuwe job in de bankwereld. Pete moet een belangrijke beslissing nemen in zijn knipperlichtrelatie met Libby. Andre's nieuwe patiënte is het meisje waar hij vroeger op school een oogje op had.
Oktober 2017
20:00

Aflevering 8

3,0 5 x
De rollen in het team worden omgedraaid wanneer Taco en Detroit Wide Receiver Golden Tate iets waanzinnigs uit de grond stampen. Andre sluit zich aan bij een Koreaanse kerk om zo een betere parkeerplaats te kunnen bemachtigen.
20:00

Aflevering 7

3,0 5 x
Kevin voelt zich bedreigd wanneer hij ontdekt dat Pete meer tijd doorbrengt met zijn nieuwe vriend dan met hem. Pete's vriend is namelijk een scheidsrechter en een jongere, knappere versie van Kevin. Nadat Andre, die net terug vrijgezel is, naar een lokale landbouwerbeurs is gegaan en daar heel wat mooie vrouwen heeft ontdekt, besluit hij een profiel aan te maken op een datingsite voor landbouwers en zelf een boerderij te beginnen. Ondertussen schaft Taco zich een drone aan.
20:00

Aflevering 6

4,0 7 x
Pete besluit om mee te doen met de Bierloop, een race waar de renners een aantal keer moeten stoppen om voor het snelst een pint leeg te drinken. Taco, voormalig winnaar van de race, stelt zich kandidaat om Pete te coachen. Kevin probeert erachter te komen waar de tuinman zijn behoeften achterlaat, na het eten van enkele burrito's. Hij mag namelijk het toilet in het huis niet gebruiken.
19:00

Aflevering 5

4,0 4 x
Kevin voelt zich oncomfortabel bij Ellie's nieuwe hobby en bij het materiaal dat er gebruikt wordt in het bijzonder. Taco begint een Eskimo Broeders-programma in het EBDBBnB.
20:00

Aflevering 4

3,0 6 x
Frank neemt Andre aan om enkele ingrepen te doen bij zijn nieuwe vriendin. Het loopt al snel mis wanneer zijn vriendin niet tevreden is met het resultaat en Frank Andre voor de rechter daagt. Kevin en Jenny hebben een discussie over het gebruik van condooms. Ruxin vertelt een leugen, maar dat heeft al snel grote gevolgen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.