The League

Afleveringen
22:00

Aflevering 1

3,0 4 x
Aflevering 1 van The League is uitgezonden op maandag 13 maart 2017 om 13:23 uur en was te zien op Q2.
22:00

Aflevering 1

3,0 3 x
Andre heeft zijn zelfvertrouwen teruggevonden, maar dat stoort de anderen, want zij zijn nu hun slachtoffer om te plagen kwijt. Ondertussen ontdekken Taco en zijn vrienden een nieuwe sport.
21:00

Aflevering 13

4,0 10 x
De fantasy play-offs naderen hun ontknoping. Andre confronteert de beste plastische chirurg in Chicago met zijn manier van werken. Ondertussen stelt TacoCorp een nieuwe revolutionaire database voor.
20:00

Aflevering 12

4,0 51 x
Zowel Jenny, Ruxin als Andre komen nog in aanmerking voor de Shiva Trophy. Er onstaan religieuze conflicten tussen Sofia en Ruxin wanneer de plaatselijke priester aan baby Geoffrey denkt om Jezus te spelen. Andre probeert Pete op te lichten en krijg...
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.