The Leftovers

Afleveringen
1:08:46

I live here now (10/10)

Verlopen 3,0 85 x
Seizoensfinale: Kevin komt thuis waar een woedende John hem opwacht. Miracle wordt opgeschrikt door oproer op de vierde verjaardag van de Vervoering.
52:17

Ten thirteen (9/10)

Verlopen 4,0 37 x
Een persoonlijk verlies en de daaropvolgende pelgrimstocht naar Miracle lichten een tipje van de sluier op in verband met de keuze van Megs.
59:52

International assassin (8/10)

Verlopen 3,0 34 x
Terwijl Laurie de geestelijke gezondheid van haar ex-man in twijfel begint te trekken, probeert Kevin Patti op een onverwacht slagveld te verslaan.
55:16

A most powerful adversary (7/10)

Verlopen 3,0 31 x
Kevin en Jill krijgen onverwacht nieuws van Nora. Jill beleeft in haar eentje een vreemd avontuur dat enkel in Miracle kan voorvallen.
54:46

Lens (6/10)

Verlopen 4,0 79 x
Nora krijgt de kriebels van een paar onverwachte bezoekers. Met Kevin gaat het van kwaad naar erger. Zijn hachelijke toestand kan niet langer genegeerd worden.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.